|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 22, 00:44. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso stiprintuvai » Stiprintuvas, ar verta daryt?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
Stiprintuvas, ar verta daryt? |
Parašytas: 2010 07 22, 10:51 |
|
|
|
|
| Citata: |
| Gal galima permesti į kitą nuorodą, nes ta jau nerasta... |
o tu pamėgink viską iki galo patalpinti į adreso eilutę |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 07 22, 18:15 |
|
|
|
|
| VEC7OR rašo: |
Stiprius tikrai gerai veikiantis, ir beje tinka tik subui maitint (kaip ir parashyta).
Kaip pirma projekta tikrai neverta daryt, nes viena klaida ir kruva galingu ir visai nepigiu tranzu iseis i ora.
Ir jei darysi ishkart siulau daryt su apsauga nuo DC, clipping indikatoriu ir termo apsauga (viskas tame paciame saite, tik numeriu dabar nepamenu).
http://www.biteplius.lt/lt/2club.club_f_reviews/381.298111.847..879-=(440289951
Mano interpretacija. |
kaip suprantu pats esi pasidares si stiprintuva. tai noriu paklaust kiek mokejai vienam galiniam tranzui? jauciu kad kaina nebloga. jei viso kaina 350-400lt  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 07 22, 18:32 |
|
|
|
|
| jonyys rašo: |
Stiprius tikrai gerai veikiantis, ir beje tinka tik subui maitint (kaip ir parashyta).
Kaip pirma projekta tikrai neverta daryt, nes viena klaida ir kruva galingu ir visai nepigiu tranzu iseis i ora.
Ir jei darysi ishkart siulau daryt su apsauga nuo DC, clipping indikatoriu ir termo apsauga (viskas tame paciame saite, tik numeriu dabar nepamenu).
Mano interpretacija. |
kaip suprantu pats esi pasidares si stiprintuva. tai noriu paklaust kiek mokejai vienam galiniam tranzui? jauciu kad kaina nebloga. jei viso kaina 350-400lt  |
Parenkant analogą galima labai smarkiai sutaupyt. Pvz man dabar reikia 2SD880 tranzo , kaina jo ~7lt. Susirandu analoga ir vualia - BD537 kainuos man tik 1.42 (su nuolaidom)  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 07 22, 18:33 |
|
|
|
|
Mano interpretacija. |
O sunku nueit į lemoną ir pasižiūrėt? Kaina apie 30Lt su nuolaidomis(jei jas gauni) Ebay žymiai pigiau... |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 12 14, 19:59 |
|
|
|
|
| Jany,tranzistoriaus analogus tikrini pagal jo parametrus ,ne iš dangaus tai Uke,Ubk ,Ik ,B, Pk, Ft na ir užteks ŽDS. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 12 14, 20:14 |
|
|
|
|
Tai taip ir aš darau. Tik galvojau gal kokia programike yra koks spec sarašiukas su analogais  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 12 14, 20:58 |
|
|
|
|
Tai taip ir aš darau. Tik galvojau gal kokia programike yra koks spec sarašiukas su analogais  |
Labai nebloga programa vrt disk 2003.Pats naudoju
 |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|