|
Forumas » Elektronika žaliems » motoras iš patefono
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
 |
motoras iš patefono |
Parašytas: 2010 03 30, 19:54 |
|
|
|
|
| Bronteo rašo: |
| oniksas rašo: |
| Aišku , dėkui , dar gerai butu visai sužinoti jo srove, nes tada gal gaučiau kur trafuka kad galima butų pajungti nuo tinklo. |
trafas tokiai senienai nebutinas, nes jau pigiau bus nauja varikli nusipirkt kuris skirtas nuo 230V metesi kazkur pas mane toks pusiau samadielkinas kaloriferis, tai ten kazkas panasaus buvo pajungta per kruva lygiagreciai sujungtu varzu
o siaip tai bandyk pajungti tiesiai nuo tinklo per galingesni kondika, negarantuoju, bet manau suveiktu. |
tai pas tave ten visas tas toks kaloriferis gal , itampa mažina varžos kaisdamos , o iki motoro jau daėjus srove suka motora ir pučia i varžas ora   |
|
|
|
|
|
 |
motoras iš patefono |
Parašytas: 2010 03 30, 20:54 |
|
|
|
|
na nevisai slabukas mano kkompas žaiuriai kaista ir išsijungia taip tai galima butu padaryt fena kuris trauktu šalta ora i kompa  |
|
|
|
|
|
 |
motoras iš patefono |
Parašytas: 2010 03 31, 07:11 |
|
|
|
|
na nevisai slabukas mano kkompas žaiuriai kaista ir išsijungia taip tai galima butu padaryt fena kuris trauktu šalta ora i kompa  |
na pradziai issiardyk kompa, maitinima ir su sepeteliu "revizija" padaryk t.y. dulkes nupusk gal maziau kais.
ogal kompas dar ir apkrautas kokiais daiktais kurie trugdo oro cirkuliacijai. |
|
_________________ teoriškai arklys- praktiškai nepaveža |
|
|
|
 |
 |
motoras iš patefono |
Parašytas: 2010 03 31, 10:27 |
|
|
|
|
| zigmas123 rašo: |
na pradziai issiardyk kompa, maitinima ir su sepeteliu "revizija" padaryk t.y. dulkes nupusk gal maziau kais.
dešimt kartu viska jau pravales , termo pastos kruva sutepes, ir vaizdo kortos valiau aušintuva , bet tas nepadeda. bet va yra viena didžiausia beda kodėl kaista, o tai yra todėl kad mano kompas stovi po stalu , ten išyla oras, ir kompas tada taipat užkaista, nebent dar kaip išeitu pracirkuliuot ora iš pastalės, tada gal padėtu. arba kitas variantas , dėt i kompa lankstu vamzdi iš folijos , ir padaryt kad trauktu ora iš kitos vietos (virš stalo) , taip ipustu vesesnio oro. |
|
|
|
|
|
 |
 |
motoras iš patefono |
Parašytas: 2010 03 31, 14:31 |
|
|
|
|
| zigmas123 rašo: |
dešimt kartu viska jau pravales , termo pastos kruva sutepes, ir vaizdo kortos valiau aušintuva , bet tas nepadeda. bet va yra viena didžiausia beda kodėl kaista, o tai yra todėl kad mano kompas stovi po stalu , ten išyla oras, ir kompas tada taipat užkaista, nebent dar kaip išeitu pracirkuliuot ora iš pastalės, tada gal padėtu. arba kitas variantas , dėt i kompa lankstu vamzdi iš folijos , ir padaryt kad trauktu ora iš kitos vietos (virš stalo) , taip ipustu vesesnio oro. |
o as kazkodel maniau ir mane taip moke mokykloi,kad siltas oras keliauja virsun...mano pc irgi po stalu,ir man perkaites buvo tik karta ar du,kai uzsispilinau rodos HL zaidziau  |
|
|
|
|
|
 |
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |