|
Forumas » Telefonija, tinklai, ryšio elektronika » Padekit išsirinkti telefona
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Padekit išsirinkti telefona |
Parašytas: 2010 03 18, 12:06 |
|
|
|
|
| Mantiukstis rašo: |
Barzdos man dar nereik skust  |
tai nafik vaikams telefonai, kas per laikai atėjo |
|
_________________ Kad ir ne reklama, bet skelbimams čia - ne vieta.
Tokį tekstą čia įrašė forumo administracija. Kaip manot dėl ko? |
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 03 18, 16:08 |
|
|
|
|
| Aš kainas parašiau iš omnitel salono (omnitel brangiausiai parduoda telefonus lietuvoje) o šiaip tai sendiena ciupinejau 5800 ir 5230 (is draugu pasiemiau) tai jie yra visiskai vienodi isoreje ,viduje manau skiriasi kai kas bet meniu ir pagrindiniai dalykai vienodi .Dar 100% neapsisprendziau ,bet manau pirksiu nokia 5800 XpressMusic |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 03 18, 16:30 |
|
|
|
|
| jei barzdos dar neskuti-tai telefono tikrai nereik... Garantuoju. |
|
_________________ Nieko taip lengvai nedaliname, kaip patarimus... |
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 03 18, 16:49 |
|
|
|
|
liečiamu ekranu ne už ka čia ir viskas pasakyta kad nereik barzdos skust , nes dažniausiai vaikai šituos touch perka kad pavaizduotu prieš kitus , o aš tai imčiau SE , turėjau 3 modelius ir tik 1 apvylė , kadangi tas modelis buvo kitaicu gamybos. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 03 18, 17:10 |
|
|
|
|
| oniksas rašo: |
liečiamu ekranu ne už ka  |
Na, vieni nori modenėti, kiti ne... Ir ką gi tu ten ,,pavaizduosi,, prieš kitus su touch screen? Man rodos tas ,,pavaizdavimas'' labiau į n sėrijas orientuotas ar į ,,expres music'' P.S. Autoriui: Aš to 58 niekad neimčiau. Jau geriau HTC kokį, nei tą noške.. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 03 18, 17:49 |
|
|
|
|
| cleaner rašo: |
| oniksas rašo: |
liečiamu ekranu ne už ka  |
Na, vieni nori modenėti, kiti ne... Ir ką gi tu ten ,,pavaizduosi,, prieš kitus su touch screen? Man rodos tas ,,pavaizdavimas'' labiau į n sėrijas orientuotas ar į ,,expres music'' P.S. Autoriui: Aš to 58 niekad neimčiau. Jau geriau HTC kokį, nei tą noške.. |
O koki medeli galetum pasiuliti is HTC?
P.S. del "pavaidinimo" kad turiu kruta telefona kaip kurie forumieciai sake tai cia ne tas atvejis nebevaikas esu ,atsimenu gal kokioj 3ar4 klasej daug kas megdavo pavaidnt  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 03 18, 21:05 |
|
|
|
|
kruciausi telefonai nekainuoja daugiau 50-100lt. uz ta stuka geriau nauja kompa nusipirkt. cia reikia but visisku idotu, kad kist pinigus i kazkokias visiskai niekam nereikalingas funkcijas. mados aukos. uz ta stuka galima net i kokia kelione nuvaryt, pvz paziuret paryziaus. arba nusipirkt labai gera dvirati. pas mus seimoj viens turi plana ir kas metai, pastoviai duoda koki nors sumauta nauja telefona. pasirenki tarp 1lt iki 30lt max tai 5 zmones apsirupine telefonais praktiskai dykai. po 2 metu sitie dabar "naujoviski" plastmases gabalai nekainuos daugiau 100lt. o tos super duper funkcijos po metu nieko nebedomins ir bus beviltiska seniena. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 03 18, 21:57 |
|
|
|
|
| Mantiukstis rašo: |
| Gal ir tavo teisybe zamolski, bet naujoves liks naujovem... |
gryna tiesa, naujovės, liks naujovėm, taip jų ir nepavysi
gi naujovė gyva tik labai trumpą laiko tarpą, po to ji tampa seniena
taip kad šiuo atveju vertybė yra funkcijos naudingumas, o kad įvertint ar tikrai naudinga reikia laiko, tai...
čia tai pat kaip ir su muzika, tikrai gera dažniausiai būną su amžiumi...
naujovės = laikina |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 03 18, 22:56 |
|
|
|
|
matai tu nepasinaudosi ta naujove pakankamai efektyviai. juk tavo perkama galia yra nedidele. tu ten gal ta tukstanteli kaupei koki pusmeti. ir tiesiog kvaila elgtis vienodai kaip kiti, ta prasme pasiduot madai ir ismest sita sukaupta kapitala abejotinos vertes naujovei. juk tu naujoviu gali paziuret pas kitus durnelius kurie jau "protingai investavo". kam but dar vienu eiliniu durneliu su plastmases gabalu uz tukstanti lt :DDD negi neuztenka fantazijos isleist protingiau?
pvz toks planas - uzsirasai i kacalinimosi kluba (islaidos kokiu 400lt metams) ir dar 400lt visokiems kulturistu edalams. ir likusius 200lt pasilieki eiliniam telefui. o jei kasnors aiskins kad durnai padarei, tu jau busi remas po metu ir ismalsi jiem dantis. galesi atiminet ir nuviliot ju mergas, o jie tegales pasigirt kad yra kvaili telefono mygtuku maigytojai. ir beje raumenys liks visam gyvenimui, ta prasme nauda ilgaamze uz ta pati 1000lt. o kas liks is to telef po metu? iseis talpesnes matricos ir visi ten prifotkinti paveiksleliai bus nebepakankamai kokybiski ar ten pririnktu lievu irasu rinkinelis irgi nebeatitiks kokybes standartu o dar koks laidelis pajungimo pasikeis ir isvis ismesi kaip seniena plius dar gal nupizdins ir verksi kaip vaikas, ir uzsitarnausi visisko luzerio ir lamos reputacija  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 03 18, 23:56 |
|
|
|
|
| zamolskis rašo: |
pvz toks planas - uzsirasai i kacalinimosi kluba (islaidos kokiu 400lt metams) ir dar 400lt visokiems kulturistu edalams. ir likusius 200lt pasilieki eiliniam telefui. o jei kasnors aiskins kad durnai padarei, tu jau busi remas po metu ir ismalsi jiem dantis. galesi atiminet ir nuviliot ju mergas, o jie tegales pasigirt kad yra kvaili telefono mygtuku maigytojai. ir beje raumenys liks visam gyvenimui, ta prasme nauda ilgaamze uz ta pati 1000lt. |
ar tikrai |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 03 18, 23:57 |
|
|
|
|
nezianu, man tai juokinga. sedim su bendradarbiais, tipo jie iesko telefonu naujausiu (pas mane kazkokia noske 6300) ir pzdc pamato tel ir jau reikia. vienas rekia: man reik su touch screenu! ( poto pasnibzdom- kas tai yra?) kitam gps, treciam gprs, ketvirtas aiskina kad gps ir gprs - tas pats, devintas isvis ziuri kad su sparneliais butu. paklausiu: o tau to reikia? atsakymas: mynk tu nx ka tu isvis jaunas durnas supranti ir t.t.
suvaikejimas konkretus..tikrai uz telefona 1000lt nemokeciau. praeina menesis, o tavo telefonas nupiges jau daugiau ne per puse..tai kam moketi daugiau? ( cia is kazkokios reklamos fraze paimta)  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 03 19, 00:13 |
|
|
|
|
gps telefone turėtu būt geras dalykas jie veikia normaliai kaip paprastas gps
tik kad telefuonuose būna agps, o man tai jau į kažkokį surogatą panašu, jei ten viskas būtu tvarkoj taip kaip įprastiiam gps, tai to a neriektu
čiupinėjamas ekranas iš esmės nėra gerai, bet man patiktu vien dėlto, kad didelis, kartais tenka panaršyt internete su telefonu, bet norėtus įprastinės maigyklės tai yra klaviatūros
ir dar man labai patinka metalizuotai paviršiais
dabar ir pats pobiški ieškausi naujo telefono, tai visai nieko būtu googel nexus one |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 03 19, 14:42 |
|
|
|
|
As tai perku telefona kad galeciau filmus normaliai paziureti, o ne per nokia 6233 ekraniuka  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |