|
Forumas » Kompiuteriai, jų priedai, periferija » naujai surinktas kompas nieko neveza , ka daryti ?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
naujai surinktas kompas nieko neveza , ka daryti ? |
Parašytas: 2009 12 30, 20:19 |
|
|
|
|
sakau yra 2 atx 4 pin connector'iai viena i motinine pajungiau vga jungciu neturi
tipo kiek suprantu kiekvienas po 18A turi .ant vaizdo plokstes uzrasyta min 450 wats power supply tai tikrai nereiske kad tiek ir ryja ir dar prirasyta whith 12v current of rating 24A  |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
Parašytas: 2009 12 30, 20:28 |
|
|
|
|
| BaltaS rašo: |
sakau yra 2 atx 4 pin connector'iai viena i motinine pajungiau vga jungciu neturi
tipo kiek suprantu kiekvienas po 18A turi .ant vaizdo plokstes uzrasyta min 450 wats power supply tai tikrai nereiske kad tiek ir ryja ir dar prirasyta whith 12v current of rating 24A  |
O tai kokie maitblokio parametrai tada to 500W-acio ir senojo ? Ieskok tokio dalyko ant ju kaip raides su PFC ir dar kitus parametrus 12V itampos srove. O siaip jei pildyt reikalavimus ir turimus duomenis tai truksta dar 6A, kas yra nemazai.
kiek suprantu mano pc turetu westi beveik visus siuolaikinius zaidus ant aukstu nustatymu ? ( nors to nedaro tik ant vidutiniu )
ar as klistu ? |
Gryztant i pradzia prie tavojo uzduoto klausimo:
| Citata: |
| Sweiki susirinkau pc intel duo core 3,06ghz, motinine asus p5p41d su epu (programa skirta taupyti elektra , galima reguliuoti ) asus engt240 1gb dd3 vga ir 2x adata 800mhz 1gb ram ,- maitinimas 350w fortron kdl sitas kurinis weza zaidimus tik vos geriau uz mano senaji athlon 2,2 64x2 ? |
O pastarojo kompo komplektacija kokia buvo ? Vaizdas ir ramai tie patys ? Kiek Athlonas turejo casho ? Ir dar kokia OS naudoji ? |
|
Paskutinį kartą redagavo kionig, 2009 12 30, 20:42. Redaguota 1 kartą |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 12 30, 20:40 |
|
|
|
|
kiek suprantu mano pc turetu westi beveik visus siuolaikinius zaidus ant aukstu nustatymu ? ( nors to nedaro tik ant vidutiniu )
ar as klistu ? |
Klysti. GT240 nėra labai sparti. Naujus žaidimus gali žaisti, bet ,ko gero, tik su vidutiniais nustatymais. Matyt, per daug tikiesi išspaust iš šios kortos. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 12 30, 20:42 |
|
|
|
|
| kionig rašo: |
O tai kokie maitblokio parametrai tada ? |
+12v1 18a
+12v2 18a
atradau problema , ventiletoriaus greiti stabde q-fan . o voltus rodo 8 tik everest . biose +12 , speed van +12,2
tik 3,28v ce normalu ? pas mane ant athlon buvo 3,3 nemanau kad didelis skirtumas ant 350w buvo 3,26 ce jau maziau. |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
Parašytas: 2009 12 30, 21:25 |
|
|
|
|
+12v1 18a
+12v2 18a |
Panasu tai kad cia maksimalus parametrai.
atradau problema , ventiletoriaus greiti stabde q-fan . o voltus rodo 8 tik everest . biose +12 , speed van +12,2
tik 3,28v ce normalu ? pas mane ant athlon buvo 3,3 nemanau kad didelis skirtumas ant 350w buvo 3,26 ce jau maziau. |
Ot blin tas susi.. everestas subalamutino smegenis man, jis cia pagrinde ir melavo
Ten itampos kritimai gan mazi ir i tai galima nekreipti.
bet kdl nenori west ant aukstu nustatymu nesuprasiu cpu ir ram pastoviai 50
%. vaizduske isnaudojimas ziurejau 250 mb bet ce tik ant gta iv rodo. |
Taigi silpniausia vieta kaip ir sake fairchild, bus vaizduskeje. Bet norint turbint pilnai ja ir dar kazka spaust is jos, teks pildyti gamintojo reikalavimus. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 12 30, 22:51 |
|
|
|
|
Taip galvojam toliau... Tarkim maitinblokiai geri ir galia ant ju uzrasyta teisingai, mat kaikurie kinu gamybos galibuti net iki 70%-90% nuo tikros galios, apie tai esu girdejas. Tai naturalu kila klausimas kas suryja tuos +12V, nes like +8,5V tai fantastika. Rekomenduojamos ribos 11,80V-12,5V , 4,85V-5,3V , 3,20-3,45 . Tiesa neparaset kaip laikosi +5V. Nenoriu gasdint bet su pakritusiu +12 kietasis diskas ilgai negyvena . Toliau reiktu aiskintis kas taip ryja srove, palaipsniui atjungineti viska ka tik galima istraukti lauk ir vel matuoti ir matuoti, as taip galvoju. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 01 04, 17:20 |
|
|
|
|
kdl man overclockinus vga pradeda pc luzsti kartais vaizda siukslina , kartais tiesiog uzluzta o temperatura neuzkyla daugiau 50 C ? su procesoriaus o'c neturiu problemu buvau uzsikeles ligi 3,4 ghz (daugiau nemoku itampa kur kelti ) whiskas stabiliai
p.s overclokinu su tam skirtu asus softu . |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |