|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2026 01 14, 00:38. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Kompiuteriai, jų priedai, periferija » hp compaq nc6000 gedimas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
hp compaq nc6000 gedimas |
Parašytas: 2011 12 14, 23:24 |
|
|
|
|
| Nemanau kad harde beda. Juk apskritai nereguoja jis net kuleris nesudirba niekas. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 12 15, 13:11 |
|
|
|
|
| tikrai is motinines ? nes panasu i cik cik cik gali leisti pakrovejas kai laidai uzsitrumpina (bent man ne karta taip buvo).Tik is akumo pabandyk ji uzkurt. Dar bandyk isimt hdd,ramus, bandyk ijungt, poto tik su ramu vienu kitu kaulu bandyk ijunginet. Pas situos nc6000 max mikre mirsta/atsilituoja ir kiek zinau chipsetas megsta atsilituot. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 12 15, 13:21 |
|
|
|
|
| Akumuliatorius mires yra is jo paleist nepavyks. Bet man rodos radau beda truksta kazkokiu mazu daleliu ant motinines plokstes. Kai tvarke gal numuse ar ka padare nezianau. ten lyg varzos ar kazkas panasaus mazi staciakampiai per viduriuka ruda spalva. dvieju nera. Klausiau pas taisiusi tai jis sako nieko nezino. bet manau ten beda. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 12 15, 13:29 |
|
|
|
|
is praktikos galiu pasakyk kad ir be keliu varzu ar kondu kompas isijungs ir veiks bet ziurint katroi ten vietoje. Tu is akies nusprendei kad ju nera ar per padidke ar mikroskopa ? Ne visur jos turi buti nors ir pazimetos vietos kad turi but, is akies ziurint atrodys kad truksta,per padidke/mikroskopa gali kitaip atrodyt. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 12 15, 13:42 |
|
|
|
|
Is akies bet ten matosi kad buve kazkas prilituota bet nulauzta cia tikrai neapsirinku. Ir jis man veike kai parsinesiau tik paskui atsijunge ir viskas. Na gerai tai dabar jau kad sukofuzijai cia mane duok minti kaip israst man ta gedima. Pas man tik vienas ramu kaulas stovi galiu megint isemes paleist. be hardo meginau niekas nesikeicia. pakrovejas lyg ir veikia tikrinau ar duoda maitinima tai lyg ir tvakoje |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 12 15, 13:54 |
|
|
|
|
| Be ramu hardo neveikia. As manau kad cia tos dalys kuriu truksta galbut labai svarbios. Kai pajungdavau maitinima anksciau uzsidegdavo led'as dbr jau niekas neuzsidega del trumpinimo tai yra galimybe nes jungiant pakroveja toks keistokas garsas pasigirsta ir tada tas cik cik bet mano galva tai ne is pakrovejo cia tas garsas |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 12 15, 13:58 |
|
|
|
|
| Jei pakrovejas ok,ir ramai ok, tada tikrai ten kazkas nulauzta (jei svarbaus) gal del to ir sudurniavo,o gal del to kas nulauzta galejo aplinkinei komponentai signalo kelyje 'nusimusti' nelabai cia ka patarsiu,nesk ten kur taisei,tegu iesko kur srove dingsta ir lituoja ko truksta kas nudege. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 12 15, 14:07 |
|
|
|
|
| Tai kad dabar jau jie kratosi tos plokstes. Siulau bet ne jie netaisis, mat jau kai pirma karta eme taisyt galvojo kad nieko neiseis. Zodziu reiketu naujos plokstes manau iseis pigiau nei daryt diagnostika ir remontuot ja. As manau kad ten tai ko truko sugadino kazka daugiau nes pradzioj dirbo o paskui sugedo. Bet kokias tris valandas veike. Nors uzlinko ijungimo metu kai reikalingas suzadinimas tai galejo kazkas dar nusprogt. O kaip patikrint pakroveja kad butu aisku 100proc kad jis geras? |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 12 16, 01:54 |
|
|
|
|
Jei jungiant kompiuterį nešviečia indikacinės lemputės ir nereaguoja į mygtuko paspaudimą tikėtina, kad visų pirma mirė kompiuterio maitimas (čia su sąlyga, jei pakrovėjas ok). Pakrovėją gali pasimatuot su multimetru, ar išduoda jis kokią įtampą.
Dėl girdimo garso, gali būti, kad kažkas nukepė dėl trūkstamų detalių (nors nebūtinai, reikia žiūrėti), ir kažkur ant plokštės trumpas, nes būna, tai tyliai caksi.
Kokia čia kontora kratosi? Garantiją davė bent jau? Jei davė, tai turėtų imt atgal ir taisyti arba litus gražinti.
Jei yra noro, pm. Duosiu kontaktą (Vilnius), tai bus galima kokią pirminę diagnostiką padaryt, prie laboratorinio pajungt, pažiūrėt. |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |