|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2026 01 14, 00:38. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Kompiuteriai, jų priedai, periferija » pagalbos del BIOS
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
pagalbos del BIOS |
Parašytas: 2009 09 09, 15:44 |
|
|
|
|
nelenda kur nereikia ,kad nereiktu moket  |
|
|
|
|
|
 |
pagalbos del BIOS |
Parašytas: 2009 09 09, 17:22 |
|
|
|
|
| Jakaz rašo: |
man sita mezdavo kai ankciau kur minejau kad buvau uzsidejas passworda,tai sita ismesdavo kai ijungdavau kompa poto suvedu ta passworda kuri buvau susigalvojas ir tada jau uzsikraudavi vindai,bet poto kaip sakiau nuejas isjungiau sita bajeri  |
tai tame screene buvo tavo tagas, turint ji galima atkurti gamyklini passworda ir viska nuimti
o pinigus moka tie kurie tingi paieskoti info. |
|
|
|
|
|
 |
 |
pagalbos del BIOS |
Parašytas: 2009 09 09, 18:10 |
|
|
|
|
| Augiux rašo: |
| Jakaz rašo: |
man sita mezdavo kai ankciau kur minejau kad buvau uzsidejas passworda,tai sita ismesdavo kai ijungdavau kompa poto suvedu ta passworda kuri buvau susigalvojas ir tada jau uzsikraudavi vindai,bet poto kaip sakiau nuejas isjungiau sita bajeri  |
tai tame screene buvo tavo tagas, turint ji galima atkurti gamyklini passworda ir viska nuimti
o pinigus moka tie kurie tingi paieskoti info. |
tai darom kanors #8W0GG0J-595B |
|
|
|
|
|
 |
pagalbos del BIOS |
Parašytas: 2009 09 18, 12:56 |
|
|
|
|
i kur tiksliai ta tavo koda vest?
o filmuko paziuret nera galimybles,del leto intero  |
|
|
|
|
|
 |
pagalbos del BIOS |
Parašytas: 2009 09 18, 20:49 |
|
|
|
|
http://web.archive.org/web/20031204135226/qasimtoep.tripod.com/dell/dell.html
cia smulkus paaiskinimas su fotkem (tas pats ka video dare). |
tie ardymai tai neidomu,tik atkreipiau demesi i tai kad reikia eprom kojas trumpint.tai man kilo klausimas gal imanoma gaut koki bin failiuka supust i kita mikre ja ilituot ir but viskas ok,o gal taip neimanoma cia tik taip mintis  |
|
|
|
|
|
 |
pagalbos del BIOS |
Parašytas: 2009 09 18, 22:00 |
|
|
|
|
na taip i eprom'a galima ipusti svieziai bin'a bet kad ji prilituot vistiek ardyt reikes. o patrumpinus numusi eproma i gamyklinius parametrus ir tiek  |
|
|
|
|
|
 |
pagalbos del BIOS |
Parašytas: 2009 09 19, 09:50 |
|
|
|
|
na taip i eprom'a galima ipusti svieziai bin'a bet kad ji prilituot vistiek ardyt reikes. o patrumpinus numusi eproma i gamyklinius parametrus ir tiek  |
kadangi angliskai,nelabai pasit,tai kiek is foto suprantu lyg butu viskas aisku,tik vienos foto nesuprantu,kad jis patrumpines tas kojas lyg ijunge ta kompa nes matosi ir maiteko laidas ikistas,tokiais va atvejeis man patogiau but ipust i kita eprom sviezia faila be jokiu passwordu,ardymas ne beda prilitavimas ir nebeda  |
|
|
|
|
|
 |
pagalbos del BIOS |
Parašytas: 2009 09 19, 10:25 |
|
|
|
|
Taip paskutiniam zingsnyje laikai ikista maitinima bet kompas neijungtas.
Uztrumpini nurodytus kontaktus ir juos laikant uztrumpintus spaudi power on siaip reiktu kaip ir triju ranku  |
|
|
|
|
|
 |
pagalbos del BIOS |
Parašytas: 2009 09 19, 10:39 |
|
|
|
|
Taip paskutiniam zingsnyje laikai ikista maitinima bet kompas neijungtas.
Uztrumpini nurodytus kontaktus ir juos laikant uztrumpintus spaudi power on siaip reiktu kaip ir triju ranku  |
kam ta trecia ranka maitinimas ir taip ijunktas o su viena uztrumpini su kita jungi,ir ar batarkes turi but isimtos tiek kompo tiek bioso?bet jeigu zinai is kur galima parsisiust sviezia epromo turini,tai sis variantas man priimtinesnis butu  |
|
|
|
|
|
 |
pagalbos del BIOS |
Parašytas: 2009 09 19, 10:52 |
|
|
|
|
batarkes stovi vietoj. biosas cia isvis neprieko!!! eprome saugomi tik slaptazodziai ir tagai. o del bin paieskosiu, bet vistiek nesuprantu, ar cia didelis noras palituot yra, ar pazaisti, bent pries islituojant sena pabandyk patrumpint  |
|
|
|
|
|
 |
 |
pagalbos del BIOS |
Parašytas: 2009 09 19, 11:03 |
|
|
|
|
batarkes stovi vietoj. biosas cia isvis neprieko!!! eprome saugomi tik slaptazodziai ir tagai. o del bin paieskosiu, bet vistiek nesuprantu, ar cia didelis noras palituot yra, ar pazaisti, bent pries islituojant sena pabandyk patrumpint  |
lituoju kazdien tad didelio noro tikrai nera,tik tiek kad iputi nauja eproma ir sukt galvos nereik,nes su tais trumpinimais kad neprisitrumpinciau
tai gerai darau pvz taip isardau kompa susirandu eproma,batarkes stovi vietoj,pajungiu maitinima,uztrumpinu tas kojas ir spaudziu pover on?
ir ka turiu pamatyti ekrane,kompas isijunks taip iseina ir tada atimt ta trumpikli?tiesiog noriu issiaiskint kad neprisizaist  |
|
|
|
|
|
 |
 |
pagalbos del BIOS |
Parašytas: 2009 09 19, 19:31 |
|
|
|
|
tai va laikant trumpikli kompas neisijunge,isijunge tik kai atitrauki,ir kiek ten ka laiko reik laikyt kad nusimustu nes biosas taspats liko neina nieko keist tik rezoliucija nusimuse vaizdas tapo didesnis ir nesufokusuotas ir nebepamenu kaip nueit atitaisyt  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |