|
Forumas » Elektronika žaliems » "blicas" - stroboskopas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
"blicas" - stroboskopas |
Parašytas: 2009 09 24, 15:34 |
|
|
|
|
na tada manau yra dar pora varijantu..
ziurint kur jungi ta sviesos muzika jaj per lpt ir valdai nuo kompo tada galima pasidaryt kad jis isijungtu tik butent nuo to daznio garso .. na pvz ypac zemo daznio tik vel beda nes yra dainu kuriose tu isvis savo strobo nepamatysi... o jaj jungi tiesiog prie isejimo i kolonkes tada gali zaist su kondikais ir taip issifiltruot dazny .. tai taipogi nera labai sudetinga..  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 09 24, 17:26 |
|
|
|
|
na pas mane lempos waldomos ne per kompa, tai jai kas ir iseitu, tada man jau belieka zaist su kondiskem. pripazystu, kad nera sudetinga.. gal koki wakara ir reikes pasizaist, wisai nieko butu gal pasijungt stroba, bet sakau, wis dar abejoju del to efekto.. nu ziuresim ateity kaip bus  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 09 24, 19:44 |
|
|
|
|
na as turiu sviesos muzika irgi ta paty noriu daryt bet galvoju daryt su perjungimu .. na det multivibratoriu ir atskira kanala iskirti tokiu pat budu kaip lempikes mirksi .. tai kaip gausis taip.. tik va strobui lempa nezinau kur traukt. kaip visi ifk 120 det.. bet man mazoka .. arba gal pora det keist kondiku talpa ir zet kas gausis ... but gerai kokia ifk 2000 istraukt.. bet gaila tokiu nebera..  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |