|
Forumas » Akustika » del reciverio
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
del reciverio |
Parašytas: 2009 06 02, 17:40 |
|
|
|
|
gal tu pirma isiaiskink iki galo kas yra recyveris tas tavo ? jau uzsimines buvau tau.. ir va jei cd grotuvo nori tai jis tau neskaitys mp3 irasyto kompakto, o jeigu imsi dvd plejeri tada galesi isirasinet mp3 cd arba dvd kompakta ir linksmint visa akmene
ir nustok rukyt zole nes pats nesupranti ko klausi  |
|
|
|
|
|
 |
del reciverio |
Parašytas: 2009 06 02, 17:54 |
|
|
|
|
nu tj va visks ajsku dbr reik imt dvd ir skaits dachuja formatu nu tj va snd buvau uzejes parduotuvei tj maciau yra pioneer toks visai nk atrodo 300lt. reiks uzsirasyt modeli ir pazet daugiau info. sako pioneer lazeriai geriau laiko. |
|
|
|
|
|
 |
del reciverio |
Parašytas: 2009 06 02, 19:54 |
|
|
|
|
| linas17 rašo: |
| sako pioneer lazeriai geriau laiko. |
Tai paskyk kodel dauguma garsiuju Pioneer pagamintu po 2001-2002m jau guli su negyvais pic up-ais. O seneliai 90-uju dar dirba, kai "duracell" |
|
|
|
|
|
 |
del reciverio |
Parašytas: 2009 06 03, 08:31 |
|
|
|
|
tj td pasakykit jus firma norml cia kaip kam pasitaiko  |
|
|
|
|
|
 |
del reciverio |
Parašytas: 2009 06 03, 10:43 |
|
|
|
|
| Uzau pirm ple, kai nusp ko nor pask mum tukd su savo nesam tem kai norm rasyt ismoksi |
|
|
|
|
|
 |
del reciverio |
Parašytas: 2009 06 03, 10:54 |
|
|
|
|
o tu isvis rasyt nemoki matau . kaip jum nedaeina man reikia konors muzikai leist!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
 |
del reciverio |
Parašytas: 2009 06 03, 11:15 |
|
|
|
|
Mum daeina, kai jau ir paciam daeis, tada prasom kreiptis  |
|
|
|
|
|
 |
del reciverio |
Parašytas: 2009 06 03, 11:22 |
|
|
|
|
o tu isvis rasyt nemoki matau . kaip jum nedaeina man reikia konors muzikai leist!!!!!!!!!!!! |
kad tu neatskiri resyverio nuo cd, dvd grotuvu. tai abejoju ar zinosi paskui kur tas cd kisasi |
|
|
|
|
|
 |
del reciverio |
Parašytas: 2009 06 03, 11:24 |
|
|
|
|
man jau seniai daeje. reikia muzikai leist konors su cd, usb, mp3 ir stipro. nu tj ka dar pasakyt reik kad viskas ok butu  |
|
|
|
|
|
 |
del reciverio |
Parašytas: 2009 06 03, 11:35 |
|
|
|
|
| nusipirk nuejas y maksima dvd grotuva ir galesi leist ka nori. paskui nueik y skelbiu.lt ir ten rasi stiprintuva..... vsio kas dar neaisku? |
|
|
|
|
|
 |
del reciverio |
Parašytas: 2009 06 03, 11:41 |
|
|
|
|
tai as ir klausiu kokios geresnes firmos ant dwd? gal zinot kuriu firmu geriau laiko ar panasiai  |
|
|
|
|
|
 |
del reciverio |
Parašytas: 2009 06 03, 11:59 |
|
|
|
|
| tai as ir klausiu kokios geresnes firmos ant dwd? gal zinot kuriu firmu geriau laiko ar panasiai |
Ir ant dwd visos firmos gerai, ir po dwd visos firmos gerai. Bet jeigu daug ant dwd, tai geriau laiko ne firmos, o tvirtas plieninis korpusas, bo plastmase daug ant tikrai ilgai nelaikys. |
|
_________________ Design for yourself, not for other people. Don't be afraid to try something. N.Pass |
|
|
|
 |
del reciverio |
Parašytas: 2009 06 03, 12:01 |
|
|
|
|
Mano asmenine nuomone, kaip supratau is bendravimo pm ir cia forume tai tau reikia aparaturos vakareliams.... Statai kompa ir viskas, skaitys visus formatus is eiles, CD, DVD ir ka tik noresi... O ir dainas daug patogiau susirasti nei per koki dvd grotuva
Nesiojama kompa dabar gi galia nusipirkti nebrangiai... Isorine garso korta taip pat pasitaupius gali isigyti rimtesne....aisku tau namanau kad to reikia  |
|
_________________ Svarbiausia kas viduj, o ne grazi isore...
Skype - Mendiis |
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |
|