|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 19, 23:23. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Įvairūs » Daznio matavimas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Daznio matavimas |
Parašytas: 2010 12 28, 19:04 |
|
|
|
|
Kaip nutilo per savaite isvykus, taip per savaite, sugryzus, gryzo ir barskejimas.  |
|
|
|
|
|
 |
Daznio matavimas |
Parašytas: 2010 12 29, 00:33 |
|
|
|
|
| Jons rašo: |
| Dabar dazniausiai nebegirdziu to "savo barskejimo". Girdziu tik tada, kai bunu prastos dvasines savijautos (susinervines ir tt). |
O tai jau kategoriskos zinios ir daug ka pasakancios
| Kaip nutilo per savaite isvykus, taip per savaite, sugryzus, gryzo ir barskejimas. |
Kaledu senelis neatnese dovanu ?  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Daznio matavimas |
Parašytas: 2010 12 29, 10:54 |
|
|
|
|
Labiausiai tai patiko medicina: ipratusi kovot su pasekmem, tai ir dabar ta pati dare - puole is pasekmes puses.
Situacija tokia: pas mane vis mazeja valdymas is smegenu i organizma, labiausiai i kojas. Medicina ziuri - kojos nebeveikia. Tai "ura" ant koju - del valdymo gi medicina bejege. Didziausias kankinimas buvo koju purtymas elektra. Kaip buna elektros kedes, tai dabar medicina sugalvojo elektros lovas. :wink.
Ner ko per daug juoktis - dar uzpernai vasara dirbau anglijoj (nors ten negras klause, ar nevartoju marihuanos), pernai galejau begt, siemet vasara paejau su lazdom, dabar vos isedu i invalidu vezimuka. O 40 metu dar nera.  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Daznio matavimas |
Parašytas: 2011 05 16, 23:07 |
|
|
|
|
Kada barskejimo saltinio stipraus nera, tai barsket nustoja kazkur per savaite. Siaip, tai panasu dazni duoda ir telefonai - laikau telefona salia kompo koloneliu laido, tai per kolonkes gerai girdisi.
Jei kas rinksis sanatorija, tai patarimai: Druskininku "Eglej"- ant gyvenamojo pastato siustuvu miskas, Birstono "Versmej" neblogai - nutilo kalenimas, Kauno klinikos - nepanasu i gydymo istaiga - siustuvas kala tiesiai i ligoniu palatu langus, Likenuose dar zn - po menesio tik turesiu nuomone. Kaip Santariskese - igi nzn, neatkreipiau demesio.
Kadangi, pasibaigus energijai, prasideda liga, o visi neigiami faktoriai reikalauja tos energijos (chemikalai maiste, mikrobangos ir tt.), tai ir domiuosi tais dalykais. Bendram isprusime ipirsta nuomone visai pasikeite. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Daznio matavimas |
Parašytas: 2011 05 17, 07:43 |
|
|
|
|
| Jons, ar nepasidomėjai Abromiškių sanatorija? Porą kartų buvau, tikrai gerą nuomonę susidariau. Likėnai netoli manęs, gal tau ir patiks, bet man netiko, nes gydo ne tai, ko man reikėjo. |
|
|
|
|
|
 |
Daznio matavimas |
Parašytas: 2011 05 17, 14:15 |
|
|
|
|
| pas mane vis mazeja valdymas is smegenu i organizma, : |
oho.
Ir kaip tai gali ivykti?
jug esi labai pasikaustes alteranyvinee medicinoje tai turetum kaip mat viska savo geromis mintimis isgydyti. kas trukdo prisipildyti energijos?
Bet vistik i tuos netikelius daktarus kreipiesi ir sedi pas juos i elektros kede del tokiu "nieku".
as tai tokiu atveju gleciau itarti apsinuodyjima sunkiaisiais metalais (nes jie blokuoja neuronu augima) arba cukralige(problemos su klrujotaka) arba jei butum moteris issetine skleroze beveik garantuota. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Daznio matavimas |
Parašytas: 2011 05 17, 15:08 |
|
|
|
|
Jons, jei dar gali, ieškok, yra dar Lietuvoje vietų, nepaliestų civilizacijos.
Mane gydytojai perspėjo, kad ir antra akis gali sugesti, kartu siūlė sudėtingą operaciją, kuri gal būt atstatytų regėjimą. Dėl rankų drebėjimo išvis nieko nesiūlė.
Taigi buvo taip, kad jei ir sugebu lupos pagalba pamatyti smd 0402 gabarito detalę, tai pakeisti jos negaliu, nes ranka dreba 1206 amplitude . O išvažiavus į pušyną, kur mobilus neveikia, radijo, tv vos vieną kitą stotį gaudo, iškilo nenumatytų problemų. Nėra kaip tinginiauti, prabudus akių neperšti,gerai matau, rankos nedreba. Sunku tuo patikėti, bet taip yra. Nežinau kas konkrečiai namuose gadina sveikatą, netgi leisčiau nebrangiai kokiam tyrinėtojui su savim paeksperimentuoti, kad sužinoti tų pokyčių priežastį. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Daznio matavimas |
Parašytas: 2011 05 27, 20:55 |
|
|
|
|
Abromiškių sanatorijoje nesu buves, apsinuodijimas - neitiketina, bu ne vienas gyvenu ir man kazko sveikata gereja tik ten, kur nera stipraus mikrobangu spinduliavimo. Daugiau nerandu priezasciu. Dar, kaip pavyzdi, galiu nurodyt: savo "piko" metu (apie 18 val.) savo ranka iskelt aukstyn besugebu vos 10 kartu. 24 val. tai darau 110 kartu ir tai ne galas - reikia hanteliu, bu nusibosta.
Likenuose siustuvu nera, su tele-2 rysiu visai prastai senajam korpuse, telefai greit issikrauna, bu dirba visu pajegumu, nu savo, aisku, isjungiu ir ten manasis sveikatos "piko" laikas vis trumpeja.Taigi, darau isvada, kad yra mikrobangoms jautriu zmoniu. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Daznio matavimas |
Parašytas: 2011 06 04, 11:35 |
|
|
|
|
| Taigi, darau isvada, kad yra mikrobangoms jautriu zmoniu. |
žinoma kad yra, tačiau jie to nežino ir laksto per gydytojus, kenčia ,bet neranda nei ligų nei priežasčių.
http://antenos.blogas.lt/europos-tarybos-parlamentines-ansamblejos-rezoliucija-del-elektromagnetiniu-lauku-581.html
| Citata: |
| 8.1.4. ypatingą dėmesį skirti elektromagnetiniams laukams jautriems asmenims, kurie kenčia nuo elektromagnetinių laukų netoleravimo sindromo, o taip pat pristatyti specialiai šios grupės žmonėms apsaugoti skirtas priemones, įskaitant zonų be bangų (zonų, kurių nepasiekia bevielio ryšio tinklas) užtikrinimą; |
 |
|
|
|
|
|
 |
 |
Daznio matavimas |
Parašytas: 2011 06 04, 14:09 |
|
|
|
|
Man tai atrodo, kad ipatingai aukstas daznis mazai pavojingas. Pavojingiausias jomis pernesamas tas moduliuotas iki 20 Hz daznis. Aisku, galima speliot, savo nuomones reikst tuo klausimu, bet man jau nebera laiko tam. Max metai. Gaila, kad kapitalas sparciau zengia, nei mokslas.
Sanatorijose ir ne tik manieji ligos simptomai irgi dar niekam negirsdeti.
Yra medziagos, kuri nepraleidzia mikrobangu. Kazi, kur jos gaut, ir kokia jos kaina, gal zino kas?
Birstono "Versme" mano vertinime vis dar pirmoje vietoje - ten sveikata pagerejo, o kitur - krito. |
|
|
|
|
|
 |
Daznio matavimas |
Parašytas: 2011 07 05, 10:03 |
|
|
|
|
| Buvo kazkada pakliuves bazines stoties apkrovos intensyvumo paros laike grafikas. Gaila, neberandu, reiktu atsispausdint ir prikalt ant sienos -mano sveiatos grafikas. |
|
|
|
|
|
 |
Daznio matavimas |
Parašytas: 2011 07 05, 12:13 |
|
|
|
|
| O kaip ilgaisiais savaitgaliais? Tada kitoks intensyvumo grafikas. Dar gali būti dėl paros oro slėgio svyravimų. Bet jų savaitgaliai neįtakoja. |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |