Elektronika.lt
 2025 m. gruodžio 22 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2025 12 22, 08:36. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Programinė įranga » Bandom Windows 7
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 24
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4  Toliau
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 Bandom Windows 7
PranešimasParašytas: 2009 02 01, 20:50 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
kionig
Veteranas
Veteranas
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Ir teks atprast nuo seno Very Happy
 Bandom Windows 7
PranešimasParašytas: 2009 02 01, 23:52 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
circuit
VIP narys
VIP narys
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Naudoju W7B jau virš savaitės. Kad ir kaip nekęsčiau vistos, W7 yra labai nuostabi sistema. Viskas veikia, absoliučiai jokių problemų (naudoju kaip pagrindinę OS). Visus draiverius iškart turėjo savyje, nieko nereikėjo instaliuoti.
Nepatiko tik vienas dalykas - neleidžia instaliuoti "unsigned" draiverių. Bet šią bėdą išsprendžiau pagūglinęs. Daugiau absoliučiai jokių bėdų. Vartosi labai geitai, programos nelūžinėja. Nė vieno blogo žodžio negaliu pasakyti.
Ypač patiko naujas taskbaras, kalkuliatorius ir pan.
 Bandom Windows 7
PranešimasParašytas: 2009 02 01, 23:58 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Medkirtys
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje
circuit rašo:
Naudoju W7B jau virš savaitės. Kad ir kaip nekęsčiau vistos, W7 yra labai nuostabi sistema. Viskas veikia, absoliučiai jokių problemų (naudoju kaip pagrindinę OS). Visus draiverius iškart turėjo savyje, nieko nereikėjo instaliuoti.
Nepatiko tik vienas dalykas - neleidžia instaliuoti "unsigned" draiverių. Bet šią bėdą išsprendžiau pagūglinęs. Daugiau absoliučiai jokių bėdų. Vartosi labai geitai, programos nelūžinėja. Nė vieno blogo žodžio negaliu pasakyti.

Kas tie "unsigned" driveriai?

PranešimasParašytas: 2009 02 02, 00:20 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Digix
VIP narys
VIP narys
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
circuit rašo:

nu gal tada ta bjaurybe nebus tokia bjauri kai reikes jau per prievarta keisti jei nebedirbs programos su windows xp

idomu ar ant to Windows 7 ira pasirinkimas išvaizdos kaip ant win98 nes visi tie paveiksliukai ir pagražinimai stabdo kompiuteri
 Bandom Windows 7
PranešimasParašytas: 2009 02 02, 11:26 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Donatassj
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Na būtinai reiks išbandyt, dar daugiau sugundėt Very Happy

PranešimasParašytas: 2009 02 02, 16:33 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
kionig
Veteranas
Veteranas
Digix, jei ant vistos galima pasidaryt tema kaip xp tai manau kad bus galima ir ant xp Smile

EE, mane irgi gundot Very Happy Maciau torentuose pilna prikista W7B tik zinoma trial Confused Bet taip vis dar neaisku ar yra siai W7B crackas ?

O dar toks kvailas klausimas: jei instaliuosi W7B man programu is naujo nereikes surasyt ? Galesiu naudotis tokios kokios yra su vista instaliuotos ? Rolling Eyes
 Bandom Windows 7
PranešimasParašytas: 2009 02 02, 19:51 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Medkirtys
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
kionig rašo:
Digix, jei ant vistos galima pasidaryt tema kaip xp tai manau kad bus galima ir ant xp Smile

EE, mane irgi gundot Very Happy Maciau torentuose pilna prikista W7B tik zinoma trial Confused Bet taip vis dar neaisku ar yra siai W7B crackas ?

O dar toks kvailas klausimas: jei instaliuosi W7B man programu is naujo nereikes surasyt ? Galesiu naudotis tokios kokios yra su vista instaliuotos ? Rolling Eyes

Nu tai gi tada, formata reikės daryt.. Rolling Eyes Ar ne?
O kaip padaryti kad keli os būtų? Ten yra kažkoks, virtual pc, ar kaip jis ten vadinasi tas softas.?

PranešimasParašytas: 2009 02 02, 20:15 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
circuit
VIP narys
VIP narys
Digix rašo:
nu gal tada ta bjaurybe nebus tokia bjauri kai reikes jau per prievarta keisti jei nebedirbs programos su windows xp

idomu ar ant to Windows 7 ira pasirinkimas išvaizdos kaip ant win98 nes visi tie paveiksliukai ir pagražinimai stabdo kompiuteri

Jei instaliuosi į P3 kompą su S3 grafika, tai taip ir bus, nes viską CPU darys. Naujos OS tuo ir ypatingos, kad visus tuos pagražinimus atlieka GPU, taigi visiškai jokio lago nėra. Žinoma, turint bent viutinį vaizdo čipą. Mano atveju vaizdas integruotas Intel - vartosi puikiai, jokių lagų.

kionig rašo:
Digix, jei ant vistos galima pasidaryt tema kaip xp tai manau kad bus galima ir ant xp :)

XP išvaizdos pasirinkimo nėra ir sako, kad nebus. Bet man taip patiko naujasis W7B taskbaras, kad prie XP nebegrįžčiau.

kionig rašo:
EE, mane irgi gundot :D Maciau torentuose pilna prikista W7B tik zinoma trial :? Bet taip vis dar neaisku ar yra siai W7B crackas ?

Juk galima parsisiųsti švarų ir nemokamą instalą tiesiai iš microsoft.com
Trialas veikia iki rugsėjo 1d - laiko tarpas tikrai pakankamai didelis, net 7 pilni mėnesiai.
O tuose torrentuose tai tikrai neaišku kokio brudo į instalą prikišta.
 Bandom Windows 7
PranešimasParašytas: 2009 02 02, 21:32 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Digix
VIP narys
VIP narys
circuit rašo:
Digix rašo:

Jei instaliuosi į P3 kompą su S3 grafika, tai taip ir bus, nes viską CPU darys. Naujos OS tuo ir ypatingos, kad visus tuos pagražinimus atlieka GPU, taigi visiškai jokio lago nėra. Žinoma, turint bent viutinį vaizdo čipą. Mano atveju vaizdas integruotas Intel - vartosi puikiai, jokių lagų.

nu tai tas dalis ir nelagina nieko, problema kad per daznai kreipiamasi i diska, pvz vedi pele per ta taskbara, ir jie iesko duomenu diske ka ten parodyti. net ir maujos sitemos neismoko daryti vaizdo cachinimo, tai jei tu langa nori iskelti i prieki procesorius turi ji perpaysyti. kai pats dariau programa ta pastebejau,
nu gal kada nors nustos taupyti atminti is kiekviena langa paisys i atskira framebufferi, kad isvis programu perjungimas neuzimtu nei kiek laiko.

nepasakyciau kad tas W7 veikia pakankamai greitai ir per daug grozio per mazai funkcionalumo. nu nors cia skonio reikalas, visokiem naujokams manau tas patiks.

manau jau butu visai nebloga ideja pamastyti apie dvieju peliu panaudojima nes jau per ilgai visi verciami buti vienarnkiais.
isivaisduoji kiek patogu buti su dviem pelem dirbti grafine programa su 3d vaizdais.
 Bandom Windows 7
PranešimasParašytas: 2009 02 02, 21:41 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
kionig
Veteranas
Veteranas
Siaip noretusi isbandyti, bet apsidraudimui, tai kaip ten su tais failais ? Parsisiunciu supuciu i ta pacia particija kaip ir vista(gal nesusipjaus) ir as man reikes is naujo visas programas instalint ? Ar W7B gales paleisti jau susinstalintas programas ? O jei istrint tai tik vienintelis uninstalas formatas ?
 Bandom Windows 7
PranešimasParašytas: 2009 02 02, 21:42 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Medkirtys
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Digix rašo:
circuit rašo:
Digix rašo:

nu tai tas dalis ir nelagina nieko, problema kad per daznai kreipiamasi i diska, pvz vedi pele per ta taskbara, ir jie iesko duomenu diske ka ten parodyti. net ir maujos sitemos neismoko daryti vaizdo cachinimo, tai jei tu langa nori iskelti i prieki procesorius turi ji perpaysyti. kai pats dariau programa ta pastebejau,
nu gal kada nors nustos taupyti atminti is kiekviena langa paisys i atskira framebufferi, kad isvis programu perjungimas neuzimtu nei kiek laiko.

nepasakyciau kad tas W7 veikia pakankamai greitai ir per daug grozio per mazai funkcionalumo. nu nors cia skonio reikalas, visokiem naujokams manau tas patiks.

manau jau butu visai nebloga ideja pamastyti apie dvieju peliu panaudojima nes jau per ilgai visi verciami buti vienarnkiais.
isivaisduoji kiek patogu buti su dviem pelem dirbti grafine programa su 3d vaizdais.

Nepatogu...

PranešimasParašytas: 2009 02 02, 23:32 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
circuit
VIP narys
VIP narys
Digix rašo:
nu gal kada nors nustos taupyti atminti is kiekviena langa paisys i atskira framebufferi, kad isvis programu perjungimas neuzimtu nei kiek laiko

Nėra visiškaijokio lago, viskas vyksta akimirksniu. Nors, jei pas tave 256MB RAN, tai nieko nuostabaus, kad pagefile drožias pastoviai. Mano kompe 4GB 800MHz DDR2.
Beje video X4500HD (intel), o monitoriaus rezoliucija - 1920x1080. Tokiam jau reikia nemažai atminties. Bet, kaip minėjau, visiškai jokio lago.
 Bandom Windows 7
PranešimasParašytas: 2009 02 03, 01:54 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Digix
VIP narys
VIP narys
nu ka kai pdadarys ta w7 matysim kas ten gavosi, ko gero beta versija dar neturi visu tu DRM kurie vistoje suede 10% procesoriaus galios

nors vitiek netikiu kad veisk pakankamai greitai, kad man itiktu, nuolat keikiau windows xp del baisiai leto veikimo nu bent bent jau stabilumas buvo geras, lyginant su win98 tai dabar tas pats su kitom versijom tik si karta nera jokiu privalumu. kuo toliau tuo labiau leteja. ko gero as vienietelis grecio vertintojas esu.
 Bandom Windows 7
PranešimasParašytas: 2009 02 11, 07:21 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Medkirtys
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Visa ryta kru6ausi, kad paruošt pc instalinimui, o čia blt, man pareiškia kad iš win xp negalima upgradint, reikia new instala daryt. Nu gražiausia.

PranešimasParašytas: 2009 02 11, 16:53 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Donatassj
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Na susimečiau ir aš Very Happy Na dirba greičiau, nors man ir su vista greitai dirbo. Šiaip atrodytų gana normali OS, tačiau beta versija jaučiasi. Labai dažnai kompas užsikerta, instalinant draivus 4 kart restarto reikėjo Confused Taigi, dar kol kas pasilieku prie Vistos. Lauksim pilnesnės versijos Wink

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Sveiki ir ekologiški maisto produktai

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

„Mokslo sriuba“

www.matuok.lt - Interneto spartos matavimo sistema

Programuotojas Tautvydas – interneto svetainių-sistemų kūrimas

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
Must have farming mods
Farming simulator modhub, Best farming simulator mods
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Ets2 mods, Ats mods, Beamng drive mods
allmods.net
„MokslasPlius“ – mokslui skirtų svetainių portalas
www.mokslasplius.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
LTV.LT – lietuviškų tinklalapių vitrina
www.ltv.lt/technologijos/
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
Mokslo festivalis „Erdvėlaivis žemė“
www.mokslofestivalis.eu