|
Forumas » Akustika » Erdvinis garsas is s-30b???
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Erdvinis garsas is s-30b??? |
Parašytas: 2005 02 19, 16:32 |
|
|
|
|
| mindaugelis rašo: |
| Na tai kaip siulote ar verta man pirktis antra pora s-30b koloneliu, nes as dar ju neturiu... Ar ne??? |
Ar Tau butinas tas surroundas ? Juk nedarysi dolby proogic. Beto ir koloneles tokios minimaliai skamba. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 02 19, 16:37 |
|
|
|
|
| Man tas suraundas tai nerupi, nes as teliko vistiek dar neturiu... As tik siap noriu, kad geriau grotu... |
|
_________________ Svarbiausia kas viduj, o ne grazi isore...
Skype - Mendiis |
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 02 19, 16:40 |
|
|
|
|
Nuo kada muzikos klausymas prasidejo per 4 kolonkes ?
Geriausiai muzika skamba stereo rezimu per 2 koloneles
Net kur jungia rimtus namu kinus, tai muzikos klausymui, atjungia suba bei galines ir centrine ir palieka tik Prieki  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 02 19, 16:44 |
|
|
|
|
| Na kai as pasijungiau dar dvi AIWA koloneles tai man labiau patiko... Tai vat galite atsakyti ar mano y-7112 paves 4 s-30b??? |
|
Skype - Mendiis |
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 02 19, 16:50 |
|
|
|
|
| Na kai as pasijungiau dar dvi AIWA koloneles tai man labiau patiko... Tai vat galite atsakyti ar mano y-7112 paves 4 s-30b??? |
jei tavo "tricatkes" 8 omu tada ves. jei 4 omu kais stiprintuvas ir suveikines apsaugos atsukus garsiuko |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 02 19, 17:42 |
|
|
|
|
| Nu tai jeigu as turiu s-30b tai man ir reikia atntras s-30b pirkti??? Ar ne??? |
|
Skype - Mendiis |
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 02 19, 19:04 |
|
|
|
|
| na jai 4 s-30b pajunksi speju tik grasas padides bet erdvinio garso tikrai nebus jai nera suround isejimo |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 02 19, 19:04 |
|
|
|
|
tu mindaugeli apsimeti durnu ar toks esi, visuose tavo topikuose izvelgiu ka nors durno, tau gi zmogus paaiskino kad jei junksi keturias koloneles, bendra ju varza neturi but mazesne nei 4 omai, nes kitaip gali sukepinti stiprintuva, o tu taijp durnai uzklausei, ar tau pirkt dar vienas s-30b, nu pirk jei nori, turi keturias sudo vertas kolonas, pirk dar keturias kol varza pakils iki 16 omu, tada jau tikrai stiprius turetu atlaikyt  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2005 02 19, 19:20 |
|
|
|
|
to audiofilas --- tu supranti, kad as zalias??? Blin juk visi mokomes...
Tai ar galite man paaiskinti galiu as lygiagreciai sujungti dvi s-30b i kanala ar ne (stipriu 8ohm)??? O s-30b skambesys man labai patinka... Matai tu gal ir gali nusipirkti geras kolonkes, o as ne... Todel man gerai ir s-30b... Be to viskas priklauso nuo garsiakalbiu i vidu sudetu, o ne nuo koloneles dezes...
Jeigu tu sugebi visuose mano temose izvelgti ka nors durno, tai reiskia tik viena - kad tu esi protingesnis uz mane...  |
|
Skype - Mendiis |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2005 02 19, 20:40 |
|
|
|
|
dvi lygiagretintas 8omu koloneles U7111 atlaiko
o U7112 galios stiprintuvas, manau, identishkas U7111
PS buvo viena tusovke kada buvo keturios 4omu kolonkes (lygiagretintos po dvi ant kanalo) +sviesos muzika (ta kur is serijos kur aukstadaznis trafas stovi). Stiprintuvas atlaike. Bet, tiesa pasakius, liko tos tusovkes zyme stiprintuve: nuo montazines plokstes ikaitusiu takeliu nukepe lakas, ciapat prie galiniu tranzu. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2005 02 19, 21:20 |
|
|
|
|
to audiofilas --- tu supranti, kad as zalias??? Blin juk visi mokomes...
Tai ar galite man paaiskinti galiu as lygiagreciai sujungti dvi s-30b i kanala ar ne (stipriu 8ohm)??? O s-30b skambesys man labai patinka... Matai tu gal ir gali nusipirkti geras kolonkes, o as ne... Todel man gerai ir s-30b... Be to viskas priklauso nuo garsiakalbiu i vidu sudetu, o ne nuo koloneles dezes...
Jeigu tu sugebi visuose mano temose izvelgti ka nors durno, tai reiskia tik viena - kad tu esi protingesnis uz mane...  |
nu nesvarbu, nepyk , ryta susinervines buvau  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2005 02 19, 21:29 |
|
|
|
|
Na nieko nepykstu... Tai kaip man galima jungti ta radiotechnika ar ne??? Tusiukus as klaseje irgi mekstu parengti, su visokiomis sviesmuzekimis... Na bet maniske tai stipriui netrugdo, nes tiesiai i cd grotuva jungiasi...
7112 yra tokis patis kaip ir 7111 tik turi daugiau funkciju... Nu tai galiu penktadieni tusa jau su keturiom s-30b daryti ar teks apsieiti su 2??? |
|
Skype - Mendiis |
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 02 19, 22:09 |
|
|
|
|
| LABAI VISIEMS DEKUI!!! bandysiu... |
|
Skype - Mendiis |
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |
|