|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 08 20, 16:09. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Sisteminės plokštės, procesoriai » Ar veiktu 9600GT su 350W?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
 |
 |
 |
Ar veiktu 9600GT su 350W? |
Parašytas: 2008 09 28, 12:02 |
|
|
|
Imk šitą http://www.gerakaina.lt/new/product_info.php?cPath=85_300&products_id=10305894 maitblokį. Nedidelė kaina, du metai garantija, manau užteks. Šiaip juos komplektuoja kartu su 9800gtx+ vaizduškėm ir q9300 procais, kolkas į garantinį dar negrįžta Pats naudoju Inter-Tech Koba serijos maitblokį ir patenkintas esu.
Citata: |
P.S ar Tu esi tikras, galbut ta svetaine automatiskai padalija is 0.8? nes mane tokie dideli skaiciai stebina :/ |
Nemanau. Greičiausiai ten pagal datasheat'us sumuoja realias galias.
Tiesiog nenoriu kazko brangaus pirkti, na nebent jau tikrai turi argumentu arba geresniu pasiulymu atsizvelgiant ir i kaina. |
Pagal tavo budžetą mažas pasirinkimas. Kaip suprantu budžetas yra 450 lt. Jei imi mano pasiūlytą maitblokį (130 lt), tuomet siūlau šią vaizdūškę http://www.gerakaina.lt/new/product_info.php?cPath=85_197_194&products_id=481450
O del vaizdo kortos, manai kad bloga firma? :/ Sita gerokai pigesne, o skaiciau atsiliepimus, sako kad padori firma.. |
Prieš firmą nieko blogo neturiu tiesiog Asus arba Gigabyte vaizdūškės geresnės greičio atžvilgiu  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2008 09 28, 12:44 |
|
|
|
As kaip tik ji pries tai poste paminejau ;D Na man sake kad tokie PSU maitblokiai jokiu apsaugu neturi, jai jau keptu ar kazkas panasasu gali sudegint ir pc detales, juk jie neatsakytu uz sito maitblokio padaryta zala kompui tiesa? Na o del vaizdo korta man i biudzeta neieina, sutarta taip, tevai man vaizdo korta, o as jau turiu susiveikt maitbloki ;D |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2008 09 28, 14:35 |
|
|
|
WildeX rašo: |
Na man sake kad tokie PSU maitblokiai jokiu apsaugu neturi, jai jau keptu ar kazkas panasasu gali sudegint ir pc detales......... |
Kas taip sake Nesamone, visi maitblokiai turi kruvas apsaugu, jei nebutu apsaugu tai cia kiekvienam kas antra diena reiktu po nauja kompa pirkti.. Beje jei tas maitblokis neturetu apsaugu jis nepraeitu tam tikru nuostatu ir nebutu pardavinejimas  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 09 28, 15:23 |
|
|
|
na vienam forume man taip sake ;D Jo nuomone jai nori nerizikuot savo kompu reikia bent 300 lt i maitbloki investuot. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 09 28, 15:26 |
|
|
|
speju kokiam lrytas.lt forume ? Siame portale daugiau kompetetingu zmoniu  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 09 28, 15:29 |
|
|
|
kionig rašo: |
speju kokiam lrytas.lt forume ? Siame portale daugiau kompetetingu zmoniu  |
Ne, ne ten Isties as cia naujas taciau man cia pradeda patikt ;D O jei del PSU jai pirkciau ta 650W, kuris kainuoja tikrai mazai ir galbut nera labai kokybiskas, kokiu problemu galeciau sulaukti? |
|
Paskutinį kartą redagavo WildeX, 2008 09 28, 15:44. Redaguota 1 kartą |
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 09 28, 15:44 |
|
|
|
Ei mes ne ekstrasensai, bent jau as tikrai ne toks Siaip sunku pasakyti kas jam atsitiks jei tu ziauriai prievartausi  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 09 28, 15:52 |
|
|
|
Aciu labai uz pagalba O del GPU daugiau variantu neturit uz panasia kaina? |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 09 30, 17:48 |
|
|
|
kionig rašo: |
Dedi du atskirus bet reiks susigalvot paleidima, arba ieskai 500W ar dar galingesnio ir nereiks zyst cia. |
OMG!! :// Sorry dabar teuzkliuvo akis uz sito posto!! Klausik galima det du maitintojus?? Jai del uzvedimo reik koiu senu komopu, turiu pora..
Pasakok pasakok, sudominai lb yra rizika ar kazkas panasaus? |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2008 09 30, 18:34 |
|
|
|
Siaip galima deti du maitblokius, bet jei tau tilps i deze Kad juos abu sinchronizuot(t.y paleist vienu metu) reiktu paleidimo laidelius sujungt lygiagreciai, ir dar padaryt maitinimo lizdus uzlygiagretint ir per jungikli padaryt. Tai vieno maitblokio atx junktis i plokste, o kita liks laisva ir tai nera svarbu mums is kitos tereikia keliu laideliu. Ir liktais viskas Hmm del rizikos net nezinau Siaip mano variantas kuo pigiau padaryt bet del sito nesu visiskai uztikrintas. Gal tu pakurk tema arba as pakursiu tema skyrelyje "maitinimo saltiniai" del sito varianto ir issiaiskins ar patars uz mane daugiau suprantantys  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 09 30, 21:04 |
|
|
|
Chem idomu.. Siaip butu labai malonu jai sukurtum tema Tu, vistiek cia esi autoritetingesnis ir labiau ismanantis  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 09 30, 21:10 |
|
|
|
Chem idomu.. Siaip butu labai malonu jai sukurtum tema Tu, vistiek cia esi autoritetingesnis ir labiau ismanantis  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 09 30, 21:28 |
|
|
|
Sor teks nusivilt mano variantu Biski kai neskaiciau temos nuo pat pradziu tai db perskaiciau Kadangi ta vaizduske turi "smarves" tai teks vistiek pirkt nauja maitiaka, kuris turi ta specialia junkti 6 pin. Siaip jei neuzteks galios tai galesi naudoti ir dar senaji, o kaip juos sujunkt dar biski veliau issiaiskinsim, beje galetum ir pats pakurt tema  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2008 09 30, 21:50 |
|
|
|
Okey viruti Niko tokio. Bet jai visa problema tame 6-pin laide, taigi yra konverteriu, svarbu, kad as maitinimo pakankamai tureciau ;D Vistiek jau mano PSU siektiek modintas, prikabinta dar kruvele moleksu, tai nebutu gaila ir dar palauzyt. Ir kaip tik dar viena psu nenaudojama 250W turiu palauzytais laidais, bet sutaisit galeciau, itasyciau dvieju cdrumu vietoje, ir isputima i prieki. Manai kad sansu yra? Nes sendien buciau jau nauja uzsisakes blokeli, bet labai jau nenoriai, man smagiau kazka savo pagamint, aisku jai tik neperzengia saugumo. Pakursiu tema
P.S o elektra dvigubai rytu, nezinai? |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|