|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 02 06, 13:29. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Pareiškimai, padėkos, skundai » del TEO savivaliavimo
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
|
|
del TEO savivaliavimo |
Parašytas: 2008 11 11, 00:30 |
|
|
|
Na na, daugiau valykit su Adaware, daugiau shelpsite rusu spamo networkus Kia ka jis ir ishmeta, bet tikrai kai ka ir ideda
Realiai S&D gal ir ne viska paima, taciau ko anas neima - dazniausiai tenka sedeti ir "debuginti" su sysinternalsais ar siaip registry kopija atsidarius kai ish fleshkes uzhsikrauni ...
Blin, ir sumastyk tu man, Adaware ... Nu nu ... Geriau iskart spausti OK kai atsidarius koki warezini site'a issoka prasymas instaliuotis 25 pagerinimus nemokamai ziureti i mergas, bent zinosi kad verta buvo
Sorry uz nepakantuma, pries keleta dienu teko gelbeti is bedos pazystama, jo kontoreles apskaitos informacija kompe, kvailos lietuviskos spskaitos programeles ir t.t. ... Kitais atvejais - valanda/dvi perinstaliavimui ir kompas vel paruoshtas naujam spywarui |
|
|
|
|
|
|
del TEO savivaliavimo |
Parašytas: 2011 12 02, 21:13 |
|
|
|
Aš čia seną temą prikelsiu, bet ar kas naudojatės Teo paslaugomis iš jūsų,kaip čia geriau pasivadint, "nesidergia" Teo?
Mano situacija tokia, kad pasiūlė pasikeist į šviesolaidinį, na gerai kaina ta pati kodėl gi ne. Atėjo pasakė, kad čia jau yra galimybė vest pas mane namie. Susitarė kada ateis dirbt. Atėjo, kadangi gyvenu senamiesty, Vilniuje, pasakė, kad čia reik jiem kažkokio leidimo dėl fasado (na čia senamiestį pakeitimų negali būt savavališkų), pasakė kad susitvarkys ir paskambins. Po kažkiek laiko, dabar jau neatsimenu ar pats ar jie paskambino, pasiteiraut kaip reikalai, sutarėm laiką, atvažiavę vėl tą pačia pasakėlę pasakė. Taip iš viso tris kartus, pagrasini, nusiramina. Na galiausia per kokius keturis mėnesius padarė savo..
Po kelių dienų skambina, kad tipo yra ten kažkokios dovanos išorianiai nešiojamieji diskai, ok vėl kodėl gi nesutikt? Telefonu pasakė, kad savanoriuose nėra reik važiuot į ukmergės gatvę, nuvažiavus pralaukus valandą laiko pasakė, kad čia tik naujiems klientams. Paskambinus ir pasiskundus atsiprašė ir vistik pažadėjo, kad kadangi čia jie suklydo ir mum "pamelavo" galima gaut tą "dovaną" ir mum. Ir taip kiek benuvažiuoji vis neturi, kartą paskambinus sakė yra atvažiuokit atvažiuoji ir vėl eiliniai ragai.. Na dar kartą pasiskundus, pagrasinus, pažadėjo patys paskambint kai bus, sakė bus po savaitės, na jau antra eina, bet neesmė jau čia.. Čia jie taip su visais klientais elgiasi ar kažkokios nesėkmės užpuolė mane? |
|
_________________ Bandau praplėst žinias |
|
|
|
|
|
del TEO savivaliavimo |
Parašytas: 2011 12 02, 22:02 |
|
|
|
Turbut kad cia tau vienam taip.As turbut irgi neduociau jokiu dovanu visokiems skambinetojams ir grasintojams,netgi pastatyciau juodojo saraso priekyje kad kita karta neapsirikt su pasiulymais... |
|
|
|
|
|
|
del TEO savivaliavimo |
Parašytas: 2011 12 02, 22:45 |
|
|
|
Blossom rašo: |
Turbut kad cia tau vienam taip.As turbut irgi neduociau jokiu dovanu visokiems skambinetojams ir grasintojams,netgi pastatyciau juodojo saraso priekyje kad kita karta neapsirikt su pasiulymais... |
akmuo į mano daržą, tai arba ne taip surpatai situaciją arba ne taip ją, aprašiau.
Aš naudoju jų paslaugas, jie man patys siūlo patys sutaria pažada, sugaišina laiką ir turiu net nepaskambint ir nesiskųst(na tie grasinimai gal netaip nuskambėjo)?
Sveikas jums priklauso tas ir tas atvykit į ten ir ten, atvažiuoji valandą prasėdi ir pasako kad nieks niekam nepriklauso?
Nwm, skundų/pagyrimų tema tai išrašiau nuomonę, o kaip ten supratai ne mano bėda.
P.s. kaip pats asmeniškai vertintum situaciją, kai paskambina pasako kad atvažiuok paimk,o atvažiavus išbruka lauk>? |
|
_________________ Bandau praplėst žinias |
|
|
|
|
|
del TEO savivaliavimo |
Parašytas: 2011 12 02, 23:07 |
|
|
|
fubs rašo: |
P.s. kaip pats asmeniškai vertintum situaciją, kai paskambina pasako kad atvažiuok paimk,o atvažiavus išbruka lauk>? |
Kogero vertinimas butu belikes tik vienas - reikia eit namo. |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|