|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2026 02 17, 15:32. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Elektronika žaliems » Itampos reguletorius nuo 85v iki 30v
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
Itampos reguletorius nuo 85v iki 30v |
Parašytas: 2008 08 06, 10:04 |
|
|
|
|
nu jo tubuvai teisus atidariau rimtai yra sepeteliai.Mat as galvojau kad jai su sepeteleis tai buna dar ant sonu tokie varstelei kurie atsisuka ir isiema angliukai.. O taip liktai niekas ten ir nesusvile o itampa ne is oro sugalvojau paprasciausei atjungiau varikliuka ir pamatavau koke itampa ateina i ji per maitinimo laidus  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 08 06, 20:17 |
|
|
|
|
| Edwe rašo: |
.............................o itampa ne is oro sugalvojau paprasciausei atjungiau varikliuka ir pamatavau koke itampa ateina i ji per maitinimo laidus  |
Taigi rasei,kad reguliatorius sudeges,o dabar pagal is sudegusio reguliatoriaus ateinancia itampa sprendi apie variklio darbine itampa
Tu paimk ta varikliuka ir pajunk prie 12 voltu masininio akumo,paziurek,kaip suksis-gal jam 12V uztenka,gal 24V-reikia bandyti |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2008 08 06, 21:20 |
|
|
|
|
plem tigi ne toks tupas esu jis turi du pliusus ir du minusus vienas ateina is reguletorio o kitas ateina paprasciausei is junktuko kuris skirtas isvinioti visa spule. NU zmones nebesvaikit neieskokit pievu ten kur ju nera as juk aiskiai ir paprastai parasiau reguletorio man reike plem darbai stoja su svarke uzsipisimas virint prasau pakurkit koke iseiti man, bu tuoj varzu pridesiu ir vietoj reguletoriaus perjungeja rusiska panaudosiu  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 08 08, 17:32 |
|
|
|
|
nu zmones nebeprikolinkit bukit geri padekit gi nu tiek proto geniju cia prisirinke ir gaila jiem kokios schemutes man pakurt  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 08 09, 21:17 |
|
|
|
|
tik dar man durnam vienas klausimas toks kilo ten kur parasei +12v ir +85v tai ten toki maitinima kaip suprantu reike ir pajunkti taip ? tai jai taip kaip man padaryti 12v ?  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 08 09, 21:56 |
|
|
|
|
Paieskok tam kempe,gal bus kur +12 voltu mases atzvilgiu,nereiks nieko daryt
Sroves ta schema ima mazai is 12V maitinimo,kempo neperdegins  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 08 14, 21:59 |
|
|
|
|
zek dar viena durna klausima turiu o nuo ko priklauso kokiam diapazone reguliuoja schema? cia gal nuo potenciometro varzos ? gal galima tapace schema dar kai kur pritaikitis pc kad i ja paduoti va kaip ir cia 12v bet kad reduliuotu nuo 40v iki 10v? arva nuo 12 iki 3 kokiu ? toks daiktas labai praverstu masinom ipac mersiukam a klases ne jiem po smugio pereina vairo stiprintuvo toks s kur reguliuoja kaip dirpti siurblui ir nuo jo darbo priklauso kaip lengvai sukiojas vairas.. |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |