|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 10 24, 17:01. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Schemų montažas, skaičiavimai, derinimas » Plokštės padengimas lydmetaliu
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Plokštės padengimas lydmetaliu |
Parašytas: 2008 07 10, 14:46 |
|
|
|
|
| Linas.k rašo: |
| Radau originalaus UV lako, kietėjančio tik dėl UV, kaina 42LT/l + pwm, vėliau bus plačiau, kas nori kooperuotis ?? |
Kokios pagrindinės sąvybės? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 07 10, 14:56 |
|
|
|
|
dar jis man iki galo neatrašė, bet teigė, kad turi skaidraus UV lako...
dabar uždaviau charakteristikas kad pasakytų, žiūrėsim  |
|
_________________ Experience is the simply the name we give our mistakes |
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 07 11, 15:48 |
|
|
|
|
| jei gamini bent desimt vienodu platu tai gal ir apsimoka ta silkografija ir pirkt visokius lakus, bet del vienos platos tikrai neapsimoka |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 07 11, 16:50 |
|
|
|
|
| centronic rašo: |
| jei gamini bent desimt vienodu platu tai gal ir apsimoka ta silkografija ir pirkt visokius lakus, bet del vienos platos tikrai neapsimoka |
jis ne silkografijai o solder mask gamybai. |
|
|
|
|
|
 |
tema |
Parašytas: 2008 07 11, 17:19 |
|
|
|
|
| Turiu tokios košės nežinau kaip ji vadinasi. Bet jos galima gauti spec. elektros parduotuvėse. Jinai skirta elektros kabeliams lituoti, labai aktyvi. Viską jama nesvarbu ar oksiduotas daiktas ar nešvarus paviršius - jama. Tai va su ja labai gerai dengti takelius. Arba vėl gi specialus fliusas, kuris nusiplauna su vandeniu. Baigus visus litavimo darbus su dantų šepetuku ir muilu nuplauni, išdžiovini ir kaip gamyklinis. Ga kas ir matė mano gaminius forume |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2008 07 11, 17:40 |
|
|
|
|
parodyk, man įdomu, nes noriu žinoti kaip kiti gaminasi plokštes, ir jei geriau, tai pasinaudoti jų patarimais ir patobulėti
| k.saulius66 rašo: |
| Arba vėl gi specialus fliusas, kuris nusiplauna su vandeniu. Baigus visus litavimo darbus su dantų šepetuku ir muilu nuplauni, išdžiovini ir kaip gamyklinis. Ga kas ir matė mano gaminius forume |
Aha, įpač kai lydmetalis jau turi kanifolijos, tada padeda tik tirpiklis.teko kažkada turėti fliuso, lituoti varinių vamzdžių jungtims, va ten tai daiktas, tiūbelė 10lt, po litavimo takeliai kaip veidrodis ir nusiplauna su karštu vandeniu, kartu pašalindamas net kanifoliją  |
|
_________________ Experience is the simply the name we give our mistakes |
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 07 11, 21:59 |
|
|
|
|
Cia biski ne i tema bet man atrodo tuoj bobos isprotes kai ju buitinius daiktus ir visa kita pritaikysime elektronikoje  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 01 06, 17:33 |
|
|
|
|
| Citata: |
| O kam ją apskritai padenginėti? Kas nuo to geriau? Pagal mane, tai tik blogiau. Žymiai teisingiau gatavą, sumontuotą padengti laku. |
Kodel sakai, kad blogai dengti lydmetaliu? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 01 06, 19:02 |
|
|
|
|
| Pauka rašo: |
| O kam ją apskritai padenginėti? Kas nuo to geriau? Pagal mane, tai tik blogiau. Žymiai teisingiau gatavą, sumontuotą padengti laku. |
Kodel sakai, kad blogai dengti lydmetaliu? |
Nes lydmetalio varža didesnė nei vario ir aukštiems dažniams tai nėra gerai, todėl geriau lakuoti, bet dauguma tingi lakuoti, todėl ir padengia lydmetaliu, dar kur būna didelės srovės irgi specialiai storinama lydmetaliu... |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 01 09, 17:36 |
|
|
|
|
O nitro lakas netinka? Aš tai juo lakuoju ir gerai gaunasi, tik smirdi kokią parą ir dar, Kas per spausdintuvai pas tuos, kurie sugeba mikroskopinius takelius pravest?  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 01 09, 19:28 |
|
|
|
|
| Pauka rašo: |
Kaip nukrapstyt litavimo pasta?  |
Su fenu(zinoma ne moterisku ) nupusk arba su islatavimo laidu, o paprasciausiai gali pasidaryt taip nuskurini bet koki stora laida(daugiagysli) imerki i fliusa, ta kuri dabar naudoji ir taip surenki lydmetalio pertekliu. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 01 09, 19:48 |
|
|
|
|
Pauka rašo:
Kaip nukrapstyt litavimo pasta?
Su fenu(zinoma ne moterisku ) nupusk arba su islatavimo laidu, o paprasciausiai gali pasidaryt taip nuskurini bet koki stora laida(daugiagysli) imerki i fliusa, ta kuri dabar naudoji ir taip surenki lydmetalio pertekliu. |
- tai cia taip lydmetalis nuimamas. O man pacia pasta reik panaikint. Ji beveik nedega. su lituokliu kaitini ir kaip buvo, taip yra... |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |