|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 25, 14:44. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso stiprintuvai » kaip jum toks derinukas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
kaip jum toks derinukas |
Parašytas: 2007 12 01, 19:17 |
|
|
|
|
| Profix rašo: |
Dėžė iš sluoksniuotos faneros, nes MDF neradau savo mieste. Visas gamybos procesas čia. |
Tvarkingai pagaminta. Gražu.  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 12 01, 22:12 |
|
|
|
|
Viso KIT'o kaina tada buvo apie 1200lt. RCL'e galima užsisakyti, iš ten ir buvo pirkta. Komplekte garsiakalbiai, filtrai ir brėžinukas. Vidutinių garsiukas AL170, RCL'o kataloge jis yra, galima užsisakyti. Bet RCL'o kainos, toli gražu, ne pačios geriausios...  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 12 01, 22:33 |
|
|
|
|
| alto 2 dariau tevams su kitu aukstu. Man patiko kaip uz ta kaina. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 12 03, 10:03 |
|
|
|
|
| To PROFIX-o kaip tu gavai jautruma 90,5 dB, eigu SDS164 jautrumas 88,8 dB.Aš su SDS164 gavau 86 dB,mažinau su L padu AD jautruma dB /92 - 6= 86 dB/nes kitaip per dau aukštu buvo.Dar pas tave 40 Ltr-Peerless jam rekomenduoja dežė 15-30 Ltr/FI/. |
|
|
|
|
|
 |
Re: kaip jum toks derinukas |
Parašytas: 2007 12 03, 10:13 |
|
|
|
|
| vancas rašo: |
| noriu susirinkt sau stipriu, du kanalai su lm3875, ir vienas subui su tda7294, kaip jums toks derinukas? |
Nelabai suprantu kam ta TDA dar? 7294 nėra jau tokia gera draugė žemiems dažniams. Man ansmeniškai nepatinka, turiu dar prieš kokius du metus surinkęs stiprintuvą su TDA7294 - nieko gero, žemi labai jau kieti, nors ir ELNA, WIMA kondikai. LM'kė šita ir taip gan neblogai skamba, aišku jei neblogi komponentai sumesti. Aš vat vieną stiprių 2-jų kanalų ant RCL platų rinkau, atroė ooo skamba, bet vat surinkau antrą oriniu būdu, tai išvis kitas efektas |
|
_________________ No ground, no sound. |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 12 03, 13:48 |
|
|
|
|
| vsa rašo: |
| To PROFIX-o kaip tu gavai jautruma 90,5 dB, eigu SDS164 jautrumas 88,8 dB.Aš su SDS164 gavau 86 dB,mažinau su L padu AD jautruma dB /92 - 6= 86 dB/nes kitaip per dau aukštu buvo.Dar pas tave 40 Ltr-Peerless jam rekomenduoja dežė 15-30 Ltr/FI/. |
Sumaišiau kažką ten, nekreipk dėmesio į tuos užrašus, vistiek jie nieko doro nepasako.
Nežinau kiek Peerless reikalauja, bet dėžę dariau tokią, kad išgaučiau kuo tiesenę dažninę charakteristiką ties žemais dažniais. Be to, norėjau girdėti kuo gilesnį bosą. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 12 03, 16:33 |
|
|
|
|
| O kikie filtrai pas tave? Aš dariau 2 order /2700 Hz/ ŽD-0,68uHn,C-10uF,R korekcija 11uF su R-8 Om,AD-5,1uF L-0,33,L-pad- -6dB.FI-55Hz. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 12 04, 18:16 |
|
|
|
|
| vsa rašo: |
| O kikie filtrai pas tave? Aš dariau 2 order /2700 Hz/ ŽD-0,68uHn,C-10uF,R korekcija 11uF su R-8 Om,AD-5,1uF L-0,33,L-pad- -6dB.FI-55Hz. |
Su kokiu aukštadažniu tie filtrai? Kokia dėžė? Filtrai pas mane net neskaičiuoti, nes neturiu normalaus multimetro, kad tai padaryti. Dėjau tai ką pasiūlė JBL SpeakerShop. |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |