|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 22, 00:28. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Mikrovaldikliai » Del programatoriaus su MAX232
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
Del programatoriaus su MAX232 |
Parašytas: 2007 11 29, 18:04 |
|
|
|
|
| naujas rašo: |
ir ka?irasyta programa veikia? |
Kaip bebūtų keista, bet veikia Kartais susirašo viskas sklandžiai, kartais išmeta lentelę "Write failed" , bet rezultate vistiek viskas veikia.
Dar vienas klausimas, kurį gi iš tikrųjų reikia mygtuką spustelti įrašinėjant programą: "write device" "write program memory (FLASH)" ar "write data memory (EEPROM)" ? |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 11 29, 18:22 |
|
|
|
|
| Vinkelis rašo: |
Sveiki... čia tokios keistenybės dedasi su mano programatoriumi (iškart įspėju aš dar žalias) : pasidariau programatorių su MAX232, ten kur PCB sužymėta IN,OUT,GND tranzo nedėjau. Įrašinėjant programas išmeta klaidą (-24) bet aš spaudžiu "ignore" surašius programą iššoka lentelė "Write failed" bet programa į mikrokontrolerį vistiek įsirašo. Ar jums tokių fokusų nebūna? O gal čia ir turi taip su PonyProg programos įsirašinėt?  |
Ne nu cia tai bairis dar tokiu dalyku gyvenime nemates, kad be maitinimo veiktu . |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 11 29, 19:30 |
|
|
|
|
| as irgi pasidariau ta programatoriu ir pas mae mete ta klaida (-24) bet kai uzdejau (setup-interface setup) varnas ant invert Reset, invert D-IN, invert D-OUT, invert SCKL klaidos nebemeta cia taip ir turi buti ar cia kazkas netaip? dar klausimelis visiems iseina ten rasti ta hex faila kai suprogramuoji? man kazkodel tai nesukuria to failo, ka ne taip darau? |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 12 01, 17:28 |
|
|
|
|
| Orionas777 rašo: |
Sveiki... čia tokios keistenybės dedasi su mano programatoriumi (iškart įspėju aš dar žalias) : pasidariau programatorių su MAX232, ten kur PCB sužymėta IN,OUT,GND tranzo nedėjau. Įrašinėjant programas išmeta klaidą (-24) bet aš spaudžiu "ignore" surašius programą iššoka lentelė "Write failed" bet programa į mikrokontrolerį vistiek įsirašo. Ar jums tokių fokusų nebūna? O gal čia ir turi taip su PonyProg programos įsirašinėt?  |
Ne nu cia tai bairis dar tokiu dalyku gyvenime nemates, kad be maitinimo veiktu . |
Iš kur ištraukei, kad be maitinimo? yra tas maitinimas... |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 12 01, 18:44 |
|
|
|
|
Is cia, tas tavo IN,GND,OUT yra krienas kuris palaiko neaukstesne nei nustatyta itampa siuo atveju +5V. Jei jo nepajungei tai pas tave is viso maitinimo nera . |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 12 02, 17:26 |
|
|
|
|
Bet pateiktoje principinėje programatoriaus schemoje yra tik vienas tranzistorius KT315 jį aš įlitavau, o +5V jungiau taip kaip parodyta schemoje į 16 mikroschemos koją, va tau ir mano maitinimas
Dar norėjau paklasuti, su šiuo programatoriumi galima programuoti tik AVR ar ir visus kitus mikrokontrolerius? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 12 03, 19:12 |
|
|
|
|
Kaip bebūtų keista, bet veikia Kartais susirašo viskas sklandžiai, kartais išmeta lentelę "Write failed" , bet rezultate vistiek viskas veikia.
Dar vienas klausimas, kurį gi iš tikrųjų reikia mygtuką spustelti įrašinėjant programą: "write device" "write program memory (FLASH)" ar "write data memory (EEPROM)" ? |
spausk geriau write program memory, nes į eeprom vistiek nieko nerašai. |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |