|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2026 02 18, 22:49. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Elektronika žaliems » ar veiks sitas stiprintuvas?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
ar veiks sitas stiprintuvas? |
Parašytas: 2007 11 09, 22:24 |
|
|
|
|
| sriegisz rašo: |
| www.talpink.lt/images/v.php?id=25043trafskaiciavimasbyxina.JPG |
Transformatoriaus n.k. (paprastai 0.8-0.9).
[img] [/img] |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 11 09, 22:47 |
|
|
|
|
| o jei netelpa viela tai nuvyniot reik ja ir vyniot paskaiciavus ant kokios kitos serdies? ir serdi tai reikia pasirinkt kad butu ne mazesnis S nei gavosi skaiciuojant? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 11 10, 09:17 |
|
|
|
|
| o jei netelpa viela tai nuvyniot reik ja ir vyniot paskaiciavus ant kokios kitos serdies? ir serdi tai reikia pasirinkt kad butu ne mazesnis S nei gavosi skaiciuojant? |
Paprastai as tos pacios vielos antra karta nenaudoju. Jei serdis yra didesnes galios- viskas gerai, jei mazesnes uz reikiama- nieko neiseis, nes viska skaiciuoji pagal serdi. Vielos gali rast pas elektrikus, rysininkus. Tinklo apvijai daznai tinka laidas is magnetiniu paleidikliu riciu, yra ivairiu reliu rites, is ju gali pritaikyti. Dar gali paieskot pas el. varikliu vyniotojus. Ieskodamas tikrai rasi. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 11 10, 19:11 |
|
|
|
|
| o ar galima naudot bet koki laka apvijoms lakuoti? tarkim as suvyniociau viena eile viju ir aptepciau laku ir ant virsaus popieriaus uzvyniociau. O ar svarbu kuria apvija prmiau vynioji: pirmine ar antrine? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 11 10, 19:21 |
|
|
|
|
| o ar galima naudot bet koki laka apvijoms lakuoti? tarkim as suvyniociau viena eile viju ir aptepciau laku ir ant virsaus popieriaus uzvyniociau. O ar svarbu kuria apvija prmiau vynioji: pirmine ar antrine? |
Pirmiausia vynioji pirmine; ta, kur plonas laidas, lako naudot nepatariu, naudoju elektrokartona, o kad laikytusi- lipnia juosta, galima naudot parafina, bet kai trafas pasyla- jis isvarva.
Tu geriau isardyk koki trafa ir paziurek, kaip padaryta. Jei nors panasiai padarysi- trafas veiks. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 11 10, 22:34 |
|
|
|
|
o jeigu man pradejus vynioti tose vietose kur laidas linksta staciu kampu nubyra lakas ir jis lieka grynas.
1.Tai man palikt tarpelius tarp laidu? bet taip man nesitaupo vieta ir man gali netilpti apvijos.
2.dar kilo tokia mintis - ar galima neturint reikiamo storio laido naudoti du perpus plonesnius laidus, ju skersmenis sudejus gautusi reikiamas dydis.
3.ir ar galima laida pridurti, sulituoti kur nors viduri apvijos, jeigu neuztenka ilgio,
4.o jei tas laidas siek tiek skiriasi savo skersmeniu? |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 11 11, 14:12 |
|
|
|
|
| Chulio rašo: |
| Lituokime rašo: |
.................. , siaip paieskok stonecold stipriaus pats dariau veikia ir pcb ira  |
Va: http://lincor-lib.narod.ru/Stonecold.rar
Beje, jei jau darei, tai kokie atsiliepimai? Autorius labai giria  |
siaip daug geresnis uz ten visokius sovietinius, visai netinka subams uzkelus itampa iki max kazkodel lekia tranzai tei prisilaikyt reikia saugesnes.
bendrai skambesys savotiskas. zinai kaip savom rankom padarai ir atrodo kad idealu, todel konkreciau sprest negaliu...  |
|
_________________ Tikėk formulėmis, tačiau pasitikėk tiktai savo ausimis. 864731477 |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 11 11, 14:20 |
|
|
|
|
o jeigu man pradejus vynioti tose vietose kur laidas linksta staciu kampu nubyra lakas ir jis lieka grynas.
1.Tai man palikt tarpelius tarp laidu? bet taip man nesitaupo vieta ir man gali netilpti apvijos.
2.dar kilo tokia mintis - ar galima neturint reikiamo storio laido naudoti du perpus plonesnius laidus, ju skersmenis sudejus gautusi reikiamas dydis.
3.ir ar galima laida pridurti, sulituoti kur nors viduri apvijos, jeigu neuztenka ilgio,
4.o jei tas laidas siek tiek skiriasi savo skersmeniu? |
ats
1. paimk ta laida palakuok pvz merginos nagu laku, juk jis izoliatorius ir tarpu nepalik..
2. zinoma gali....
3. imanomas ir toks variantas, tik sulitavus pasinaudok 1 punkto patarimu...
4. va cia tiksliai nezinau, praktikoje as isbandziau tai nieko baisaus nenutiko  |
|
_________________ Tikėk formulėmis, tačiau pasitikėk tiktai savo ausimis. 864731477 |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 11 11, 18:50 |
|
|
|
|
| super rašo: |
| Su kuo schema atidaryt ? |
su winrar ir word. Super, labai laukiu tavo atsiliepimo temoj "Skype virusai" i paskutini posta. |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |