|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 11 26, 11:32. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Principinės elektrinės schemos » Reikia primitivaus distancinio schemos zaisliniui kranui.
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Reikia primitivaus distancinio schemos zaisliniui kranui. |
Parašytas: 2007 10 19, 15:29 |
|
|
|
|
o tai ka ten taisyt, tai as galiu nusipirkt masinite koia lieva kitaiska, bet tai man reikia kokiu 8 kanalu tai minimum. Tai jei suspirksiu masinites, o ten kiek maciau tai beveik visos 27 Mzh, tai ten mano manymu susipjaus viskas ir nieko nesigaus, ar ne? yr gi pigiu tu masineliu po 12 lt galima rast. kokias 4 nupirkai, va ziurek 8 kanalai ir yra. tik ar nebus taip, kad viena svirtele paspaudus prades visi 4 varikliukai suktis  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 10 19, 15:34 |
|
|
|
|
| gali pirkt drasiai tada 2 vnt. pasiprasyk kas truputi gaudosi, kad tau perderindu diapazona na truputi ir viskas, naudosi du pultus, arba net su papildomu jungikliu galima tai atlikti ant vieno, kitas liks atsargai |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 10 19, 17:38 |
|
|
|
|
| 8 dazniams tau reiks 8 imtuvu , pats pagalvok, kazka na taip galvoji. vienas variantas tai du modeliai su 4 komandom, paberi viska i savo krana dedi abu imtuvus [pries tai pastumes dazni] o siustuvus[pultus], naudoji du jei nepavyks ant vieno |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 10 19, 18:11 |
|
|
|
|
nu aisku, bet tai gal pigiau bus su IR (8 imtuvais ir siustuvais, jei ten jie labai paprasti kaip kaskas sake, nes tose schemose kur 4 komandos tai viena mikruske 19Lt, kita 15Lt + kitos dalys, o jei 2 poros tai ka as zinau , nekas gaunasi. Man reikia kad galeciau valdyti 8 arba 10 varikliuku. Nu vienu zodziu pagalvosiu, shemu man cia davet ACIU jums, ziuresiu kaip cia man gausis, pirma reikrtu issiaiskint, ar as isvis sugebesiu surinks siustuva su imtuvu, kad jis isvis veiktu. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 10 19, 19:34 |
|
|
|
|
Zingsnis Nr. 1: eini i google
Zingsnis Nr. 2: irasai IR transmiter circuit schematics (siustuvui)
Zingsnis Nr. 3: irasai IR receiver circuit schematics (imtuvui)
Zingsnis Nr. 4: spaudi ENTER
Pasiulymas: gali naudoti vaizdu paieska, tada is karto schemas matysi
Rezultatas: turi begale paprastu schemu su IR siustuvais ir imtuvais |
|
_________________ I GAVE UP DRINKING, SMOKING AND SEX!
it was the worse 15 minutes of my life! |
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |
|