Elektronika.lt
 2025 m. spalio 21 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2025 10 21, 17:18. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Schemų montažas, skaičiavimai, derinimas » Elektros schemų montažas
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 22
Pereiti prie Atgal  1, 2
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 Elektros schemų montažas
PranešimasParašytas: 2007 10 03, 11:19 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
miiinnde
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
A, rimtai, uzmirses buvau visai Visio! Dekui kad priminet Wink
 Programa
PranešimasParašytas: 2007 10 03, 20:02 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Arcis
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
miiinnde rašo:
Ne, ne is Aukstelkes... Smile
kas liecia laidus, tai turiu puikias lenteles i kurias kartais uzmirses dar uzmetu aki... Del programos su simuliacija kaip ir uzmirstas reikalas... Bet va dar norejau uzklaust kokia patogesne programa pasiulytumet elektros schemu piesimui (magnetiniai paleidejai, el varikliai ir pan...) AutoCad electrical 2008 parsibombinau, bet nezinau, nelabai man ji, gal dirbt dar nemoku su ja... ir tas reliu kontaktu piesimas nelabai man ten patinka...
Turiu rusiska schemu piesimui-man jos uztenka,galiu y mest
 Elektros schemų montažas
PranešimasParašytas: 2007 10 15, 20:35 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
kaulasbmw
Naujokas
Naujokas
vytautas55 rašo:
Visio braizymui, o ir nerasi visko ko reikia reiks paciam susikurt...

su visio nieko nepabraizysi, nebent struktrine devaiso sxema. PCB projektavimui - Pcad, o jei per sunku - PCBlay 4.0 arba 5.0 tikrai lengva projektuoti, patogus ir paprastas interfeisas, didele makrosu duombaze (detales realus dydziai, isdestymas) makrosu papildymas... Baigta projekta paprasta atspausdinti ant pleveles, galimi sluoksniu parinkimai, paprastas konvertavimas i gerber ir kitus ploteriu naudojamus formatus, bei dokumentinius formatus.

(del eagle - nieko gero del formatu exportavimo i kitus formatus...(platos drozimui), todel as jo nebenaudoju, jis nestandartizuotas...)

Siulau pabandyti Wink
 Re: Programa
PranešimasParašytas: 2007 10 15, 21:21 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
LY1
Senbuvis
Senbuvis
Arcis rašo:
miiinnde rašo:
kas liecia laidus, tai turiu puikias lenteles i kurias kartais uzmirses dar uzmetu aki... Del programos su simuliacija kaip ir uzmirstas reikalas... Bet va dar norejau uzklaust kokia patogesne programa pasiulytumet elektros schemu piesimui (magnetiniai paleidejai, el varikliai ir pan...) AutoCad electrical 2008 parsibombinau, bet nezinau, nelabai man ji, gal dirbt dar nemoku su ja... ir tas reliu kontaktu piesimas nelabai man ten patinka...

Kaip ta programa vadinasi?

Elektros schemų montažas
PranešimasParašytas: 2007 10 15, 22:15 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
miiinnde
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
kaulasbmw rašo:
vytautas55 rašo:
Visio braizymui, o ir nerasi visko ko reikia reiks paciam susikurt...

su visio nieko nepabraizysi, nebent struktrine devaiso sxema. PCB projektavimui - Pcad, o jei per sunku - PCBlay 4.0 arba 5.0 tikrai lengva projektuoti, patogus ir paprastas interfeisas, didele makrosu duombaze (detales realus dydziai, isdestymas) makrosu papildymas... Baigta projekta paprasta atspausdinti ant pleveles, galimi sluoksniu parinkimai, paprastas konvertavimas i gerber ir kitus ploteriu naudojamus formatus, bei dokumentinius formatus.

(del eagle - nieko gero del formatu exportavimo i kitus formatus...(platos drozimui), todel as jo nebenaudoju, jis nestandartizuotas...)

Siulau pabandyti Wink

kalba uzvedes buvau apie elektros schemu braizyma, o elektronikos schemai ir PCB darymui Eagle pilnai tenkina mano poreikius...
Bet uz patarimus dekui...
 Elektros schemų montažas
PranešimasParašytas: 2007 10 16, 12:43 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
kaulasbmw
Naujokas
Naujokas
Atsiprasau, turbut busiu sumaises temas Embarassed per zamzina laiko neturejima ...

Kas de elektriniu sxemu (RST) darbuotojai braizo su PCAD, Autocad EL., teko matyti ir strukturiniu - Visio (MS). Liftininkai taip pat braizo su PCAD.
 Re: Programa
PranešimasParašytas: 2007 10 16, 17:47 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Arcis
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Dj.mc.matrane rašo:
Arcis rašo:
miiinnde rašo:

Kaip ta programa vadinasi?
Ji vadinasi sPlan,versta is vokieciu kalbos y rusu,galima visai normaliai braizyt yvairias schemas
 Elektros schemų montažas
PranešimasParašytas: 2007 10 16, 17:52 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
LY1
Senbuvis
Senbuvis
aišku, žinau aš ta splan....turiu ir anglu kalba...

Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Pereiti prie Atgal  1, 2

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Sveiki ir ekologiški maisto produktai

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

„Mokslo sriuba“

www.matuok.lt - Interneto spartos matavimo sistema

Programuotojas Tautvydas – interneto svetainių-sistemų kūrimas

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
VAT calculator
VAT number check, What is VAT, How much is VAT
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Ets2 mods, Ats mods, Beamng drive mods
allmods.net
„MokslasPlius“ – mokslui skirtų svetainių portalas
www.mokslasplius.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
LTV.LT – lietuviškų tinklalapių vitrina
www.ltv.lt/technologijos/
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
Mokslo festivalis „Erdvėlaivis žemė“
www.mokslofestivalis.eu