|
Forumas » Akustika » s-30a
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
s-30a |
Parašytas: 2005 02 14, 23:39 |
|
|
|
|
| Matai kai sitas kolonkes gamino tai apie toki bumsa dar niekas negalvojo... As turiu paturbintas s-30b, jos su faziku, bet tai ju nelabai gelbsti... Jeigu nori boso tai gaminkis atskira suba, o s-30 tegul broja tai kas joms priklauso - aukstus, vidutinius ir biski zemu... |
|
_________________ Svarbiausia kas viduj, o ne grazi isore...
Skype - Mendiis |
|
|
|
 |
s-30a |
Parašytas: 2005 02 15, 00:07 |
|
|
|
|
mindaugelis --> Nu zinai, tu palygintum savo s30b su mano s30a salia tai turbut kitaip kalbetum. Su faziku turi grot nuo 50Hz, o be nuo 80Hz tai jau skirtumas didelis. Gal galetum pamatuot savo fazika kaipnors? Beje, turiu as ta suba, dabar tos s30 kaip satelitai pajungtos:) Tik noriu universalesniu koloneliu, kad ir be subo butu galima klausytis. |
|
|
|
|
|
 |
s-30a |
Parašytas: 2005 02 15, 00:13 |
|
|
|
|
| as taj nesuprantu kaip gali jos su faziku grot nuo 50 hz, jei tu garsiakalbiu rezonansas 80hz, nu gal ir groja ta 50hz prie -20db, dabar darausi koloneles su 13cm skersmens garsiukais, ju rezonansas 44hz, taj jau yra labai zemas pagal tokius garsiukus, o koloneles man gros nuo 55hz, ir cia skaitau labai gerai, o s-30 tik baubia, lyg ju rezonansas butu 150 hz |
|
|
|
|
|
 |
 |
s-30a |
Parašytas: 2005 02 15, 00:17 |
|
|
|
|
Na kad ji pamatuoti, tai reikes kolonkes isardyti, o jos pas mane 'ukiskai' surinktos... Be to jos pas mane uzturbintos, taip kad norint pasiekti fazika reikia viska lupti... O to daryti nesinori...
Na mazdauk kaip jis padarytas... Yra jis staciakampis, kolonkes apacioje po zematoniu, viduje varo iki pat kolonkes galo (na lieka tarpas, kad pirsta uzkisti gali) davares iki galo pakyla 2 cm i virsu ir ant jo uzmautas gamyklinis parlonas...
Manau bus paprasciau nusipirkti s-30b, nes jos 30lt tekainuoja...
Matai as dar labai mazas ir nelabai dar zinau tuose hz...  |
|
Skype - Mendiis |
|
|
|
 |
 |
s-30a |
Parašytas: 2005 02 15, 00:38 |
|
|
|
|
Audiofilas --> Duomenyse s30b raso, kad nuo 50Hz, o s30a nuo 80Hz. Nzn kiek tame tiesos, bet taip raso ir kreivese matosi Vat tikka per generatoriu 50Hz paleidau s30a tai girdisi;) O kai aukstu islupau ir liko skyle, tas garsas gal du kartus pagarsejo, tai fazikas man tikrai padetu manau. Mindaugelis --> gal iseitu faziko gyli su kokia uzlenkta vielute pamatuot, o ploti ir auksti su paprasta liniuote? Man vidinio pav. ploto bent reiketu... |
|
|
|
|
|
 |
s-30a |
Parašytas: 2005 02 15, 17:39 |
|
|
|
|
Gylis faziko 15cm, plotis 6,5cm, aukstis 2,7cm... Tai vat...
Fotkiu tai ten niekaip nepadarysi, nes garsiukas prilipintas ir [risuktas, o galinis plastikas irgi isluptas.... Kitaip sakant tas kolonkes galima tik su jega isardyti, bet kaip jas paskui sudeti tai neissivaizduoju... Sorry... |
|
Skype - Mendiis |
|
|
|
 |
s-30a |
Parašytas: 2005 02 16, 02:16 |
|
|
|
|
| Idomu kaip faziko gylis 15cm jei pacios koloneles storumas 17cm? Na nebent a ir b markiu dydziai skiriasi... |
|
|
|
|
|
 |
s-30a |
Parašytas: 2005 02 16, 02:53 |
|
|
|
|
| ne pas mane kolonke irgi 17cm, as sakau tas fazikas labai jau idomus... Jis eina gilyn i kolonke iki pat galo ir davazevez kyla statmenai i virsu... |
|
Skype - Mendiis |
|
|
|
 |
s-30a |
Parašytas: 2005 02 16, 11:16 |
|
|
|
|
Aj, tai cia tox apgreziklis;) Tai jis gileja iki 15cm ir po to kyla 2cm virsun, ane? Blin tokio apgreziklio tikrai negausiu ir nepadarysiu:/ Reikia butinai Xmax parametra gaut, kad normalu viena porta paskaiciuot. |
|
|
|
|
|
 |
s-30a |
Parašytas: 2005 02 16, 14:19 |
|
|
|
|
| Nu jo kogero kad apgreziklis... Ant jo dar visokiu parlonkiu pilna... O ne paprasciau butu nusipirkti s-30b??? |
|
Skype - Mendiis |
|
|
|
 |
s-30a |
Parašytas: 2005 02 16, 15:38 |
|
|
|
|
| mindaugelis, o kur tu matei pirkt S-30b??? |
|
|
|
|
|
 |
s-30a |
Parašytas: 2005 02 16, 15:42 |
|
|
|
|
| Aimis rašo: |
Aj, tai cia tox apgreziklis;) Tai jis gileja iki 15cm ir po to kyla 2cm virsun, ane? Blin tokio apgreziklio tikrai negausiu ir nepadarysiu:/ Reikia butinai Xmax parametra gaut, kad normalu viena porta paskaiciuot. |
XmaX, bus apie 3-4 mm, reiksmes dideles neturi, dryk ant 4mm, nepralosi, tik fazikas siek tiek ilgesnis bus, bet taij nesvarbu jei lenkta darysi, panaudok santechnikos vamzdeli su alkunele. |
|
|
|
|
|
 |
s-30a |
Parašytas: 2005 02 16, 15:57 |
|
|
|
|
Audiofilas --> O kokio diametro ir ilgio ta vamzdely siulytum man det?  |
|
|
|
|
|
 |
s-30a |
Parašytas: 2005 02 16, 16:18 |
|
|
|
|
Maciau ir alio reklamos puslapyje ir turguje... Jei gerai paieskosi tai tikrai rasi... Pvz. as savo s-30b paieskojes diena intike nusipirkau uz 35 litus (pora) ir ant varstu dar net orginalios blombos buvo... Kitaip sakant net neatidarytos... Tik vat dulkiu viduje buvo sitiek, kad nelabai garsiakalbi nuo vatos atskirti galejai...  |
|
Skype - Mendiis |
|
|
|
 |
s-30a |
Parašytas: 2005 02 17, 01:13 |
|
|
|
|
Nu Mindaugeli tau sekasi pirkt. As savo s30a pora uz 50lt paimiau:/ Nu va, pagaliau apsiskaiciavau fazika, gavosi 4cm dia ir 12cm ilgio. Tai padarysiu is kanalizacijos nuotekio vamsdzio
P.S. aciu visiems uz pagalba! |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |