|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 22, 01:47. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Automobilinė garso aparatūra » Reikia pagalbos del JBL speakershop
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
Reikia pagalbos del JBL speakershop |
Parašytas: 2007 05 20, 12:15 |
|
|
|
|
Na tai veikiausiai taip ir yra vienoj gamykloj kitas prekinis zenklas gi daug taip firmu daro pakeicia nakolke ir fsio taip daug pigiau ir cia ne tik apie garsiakalbius... na manyciau tavo laiskas liktu nesuprastas , o del dls tai kazkaip nujauciu kad jis gerokai brangesnis (speju ne 350 svaru ) ir pasistengus su nauja teisinga o ne gamintojo deze gautum labai gerus rezultatus. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 05 20, 13:47 |
|
|
|
|
Zinau, kad taip daro, uztai ir pagalvojau butu idomu parasyt manau, kad kaip tik mano laiskas butu suprastas, bet mandagiai ignoruotas arba parasytu, kad cia atsitiktinis sutapimas ar dar kas
Lapino kainininke ziurejau, tai tas dls 760Lt kainuoja. kalbejau su rimtais instaliuotojais, tai sake, kad is tiesu galima gauti su siuo dls puikiu rezultatu, bet kazkaip gaila man bagazine aukot, pasiliksiu ji kai turesiu didesne masina o dabar poreikius tenkina ir 20cm zemadaznis uzkurtas kokiais 50W
p.s. ar tik man atrodo, ar cia visa tema off-topic?  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 05 20, 14:38 |
|
|
|
|
Na jau mes visai offtopic pradejom daryk uzdara bus koks 30-40 litru ir i badazine puikiai isimontuos ir skambes pasakiskai , na nebent pas tave koke nisan mikra tai jau tada ir toke deze gigantas , masina ne garsiakalbis gerokai pasitaupyt reik kad nusipirkt nauja  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 05 20, 15:13 |
|
|
|
|
Mane tai ir dabartine deze tenkina, groja puikiai gamintojo parasyta, kad si dls nerekomenduojama deti i uzdara deze, aisku man ant tu rekomendaciju nusi... buvau i uzdara 27l idejes ta dls, tai kietai grojo, daugiau ir nezaidziau su uzdara. masina 323f, bagazines daznai prireikia, tad nesinori i ja kisti dideliu deziu, uztai ir pasidariau ta bandpass.
o kur temos autorius, cia jam kazkokio patarimo reikejo  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 05 20, 15:33 |
|
|
|
|
Jis norejo suzinoti kuri deze graziuai groja uzdara ar fazikas manu is musu kalbu suprato na tikiuosi na ka rekomenduoja nebutinai tiesa juk ir bandpasa rekomenduoja o pats sakiai kad gerokai pigesnis garsiukas geroj dezej geriau groja, na siaip ir ne del dydzio lietuvoje veziotis brangu garsiuka bagazinej yra klaida viska voge, va neseniai is draugelio is nuosavo kiemo su 2 metru tvora ir priristu suniu prie pat masinos nupyzdino basiu su stipreku (basiaus ir man gaila belekiek darem suramstem sienas is mdf 30mm sulipdem net svino gabala gale iklijave buvom, sintepona visa is jo pagalves islupom na ka galiu pasakyt grojo nuostabiai) na ir uztaike vagys kai girtas namie miegojo ir px viskas buvo nieko negirdejo  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 05 20, 16:15 |
|
|
|
|
Na as irgi tikiuosi, kad aiskiau zmogui pasidare
Gal galima dar butu kaltinti mano stiprintuva, kad gamintojo rekomenduojamas bandpass negroja, bet kazkaip nemanau
Lietuva - puikus krastas, nieko negali palikti, nuo ratu "sekretkes" ir tas nulupineja, tai as savo varztais prisukau masinos beveik niekada daugiabuciu kiemuose nelaikau del tos pacios priezasties. yra siokiu tokiu prevenciniu priemoniu kaip apsaugot bagazine, as atjungiau bagazines spyna, dabar gali su atsuktuvais prasukinet, jokios naudos dar galvoju nuo centrinio atjungti, kad atrakinus duris bagazine neatsirakintu, ir padaryt kazkur atskira atrakinimo/uzrakinimo jungikli vis ramiau truputi, stiprintuvas irgi po kede prisuktas, labai jau nepatogu butu ji is ten traukti.
O tai gal kas nuziurejo, kad groja smarkiai muzika ir susidomejo, arba kas pasake is pazystamu, kad kazkas rimto sudeta, nes nemanau, kad nezinant kas sudeta lys i uzdara kiema su sunim, o gal ten evr bagazinej uz 80Lt, nemanau kad rizikuotu  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 05 20, 16:50 |
|
|
|
|
ten hertz hx250 buvo tai betkokem evr laabai toli ligi jo grojimo kokybe nors kai noredavos masina kilnojos kai dugna uzsukdavai kad ir su uzdara deze, tai kai taip savaite pasivazinejo i parduotuve ir i darba tai matomai kazkas uzmate ir 5dieni...
Gal tu ir bagazines dangti prisisuk visdelto hechbekas dauguma vagiu pro salona lenda kiek teko girdet.
o siaip manau zemieim stiprekas ne toke didele ytaka didele daro kaip garsiukas, svarbiause butu kokybiskas maitinimas, geras garsekalbis visai pakenciamai ir nuo mago isejimo groja aisq geras stiprekas leidzia atsiskleist geram garsiakalbiui. cia forume namuose dauguma ant tda7294 tiltintu pasikabine ir labai dziauges nors muzikai klausyt tai sita mikre taip jau labai seipsau. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 05 20, 17:38 |
|
|
|
|
turejau galvoje, kad potencialus vagys eidami pro sona negalejo zinot ar ten hertz, ar ten evr, tai rizikuot ir eit i uzdara kiema nezinant ka ras bagazinej neatrodo labai gudru, kai daugiabuciu kiemuose pilna masinu su muzika bagazinej gal tiesiog pasigyre kam nereikia
Gerai butu atjungt tuos sedyniu atlosu fiksatorius, kad neatsilenktu sedynes paspaudus ta mygtuka, bet dar nesugalvojau kaip tai padaryt
kiek bandziau su sia deze tai buvo skirtumas kaip pajungtas garsiakalbis, kai jungiau abi apvijas po 8ohm lygiagreciai ir stiprintuva tiltu, stiprintuvas "mate" 2ohm apkrova ant kiekvieno kanalo, o prie mazesnes akrovos varzos mazeja ir damping faktorius, matyt del to daugiau baube, nei grojo tas bandpass. Paskui pabandziau pajungti po viena garsiakalbio apvija ant kiekvieno kanalo, tada stiprintuvas "mate" po 8ohm ant kanalo, didejo damping faktorius, bet sumazejo atiduodamas galingumas (kas man dzin ). Garsas smarkiai pasikeite, dingo tas baubimas, atsirado normali boso kontrole. Be abejo uzdarai dezei tas maziau jaustusi, kartu maziau jaustusi ir stiprintuvo pakeitimas kitu.
Man namie tos tda ispudzio nepadare, darysiu i su 4vnt LM3886 tiltu/lygiagreciai, manau bus gerokai geriau, bet ir brangiau  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 05 20, 18:25 |
|
|
|
|
Gali but kad prisigyre nors vagim visvien jai jau girdis padoriai garso pravaziuojancioj masinoj zino kad 2-3 litu gaus nors ten evr bus gauguma mano pazystamu arba muzikos stenges garsiai prie namu neklausyt arba aparatura nesas namo
Tu pabandyk priverzt deze prie dugno vagys netures laiko tiek kad varztus atsukinet ir teoriskai turetu pageret akustines savybes del mazesnes vibracijos bet tik teoriskai
Turiu ir as ta tda7294 namie tai nzn metos pakampej, nesuzavo ir manes ji nors smarves turi daba apskritai man subo nereik namie nes namu kino neturiu o noras pasiklausyt garsiai texnuskes vis mazeja matyt senctu , pabadyk vietoj lmkiu mosfeta koki rinktis ir pigiau iseis ir pasikrapstyt galesi ilgiau bederindamas malonumo daugiau ir beto sudeginus ne taip per kisene kirs tranzu keitimas  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 05 22, 12:42 |
|
|
|
|
vienas is mano zinomu zmoniu tai galine palange su garsiakalbiais ir prisuktu stiprintuvu nesasi namo, atrodo tai linksmai
mano bagazines dugnas neturi tokiu kaip plokstumu, tai nere taip paprasta prisukti prie jo, o be to gali prireikti isimti tai bus visokiu nepatogumu.
namie suba tai tik filmus ziurint naudoju, muzika klausau per 8cm placiajuoscius, apsipratau ir nieko man prie ju nebetruksta, va cia tai jau tikrai brandus poziuris, susenau ne pagal metus
tie stiprintuvai manau rudens palauks, tada ir galvosiu koki daryt, dabar turiu baigt bakalauro darba, o vasara man bus ne stiprintuvai galvoj  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 05 22, 12:55 |
|
|
|
|
a tai tu susenai nepagal laika man 20 ir as jau galvoju kazka is placiajuosciu imt tik kad va lt nera tai kaip is sedziu su low end o siaip suba kartkartemis panaudoju muzikai paklausyt kai kanors ypac darau kas nesusieje su protiniu darbu uzsisuku dugna pasileids koke neiparegojance muzika pvz koki zipfm ir tada pasaka kazkaip ta sokiu muzika energijos dameta o siaip tai jau kaikurie draudai i mane kreivai ziuri del mano polinkiu i jazz, relax hause ir lengva roka o akustines kai kuriu jim gerai zinomu dainu versijos tai isvis nesuprantamas dalykas.
jo su tuo nesiojimu tai kaimyna vos ne simto litru deze su stipriu kelis kartus bandem nestis i namus kasnakt tai kazkaip ta mintis buvo isbraukta po keliu dienu per du metus is daugiabucio kiemo taip nieks ir nenupyzdino jam o dabar jis subo atsisake (financai suprastejo )
tai tu su spynele prisirakink suba ot vagim butu juoko  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 05 22, 14:34 |
|
|
|
|
tai jo, atrodau gan jaunai ir pase parasyta 84m gamyba, bet...
litu niekada pakankamai nebuna, del to ir nusipirkau visaton placiajuoscius "laikinai", tai jau beveik metai kaip groja radija apskritai nepamenu kada klausiau, kazkada seniai masinoj, namie net antenos radijai neturiu kazkaip radija negroja to, ka noreciau girdet. Draugai seniai zino mano muzikos pomegi, tai daznai kreipiasi ieskodami kazko subtilesnio. tiesa niekada jokiu technuskiu neklausiau, ilgai klausiau punk, ska, bet kai pries kokius 4 metus pradejau dometis muse, radiohead, tai net nepastebejau, kaip emiau jazz, luonge, ir kitokia bendraamziam nesuprantama muzika klausyt nu nieko, guodziu save, kad visi esam savotiskai trenkti
deze nesiotis tai tikrai bauda as turiu planu visiskai jos atsisakyti (ir nepatogu, o ir groja is bagazines), priekyje isideti kad ir morel 20cm midbassus ir 10 cm placiajuoscius  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 05 22, 16:18 |
|
|
|
|
na va puslapi uzmaciau kad frs8 naudoji kazkaip parasiai 8 tai pagalvojau kazkas panasaus i bg20 ar fostex matomai pas lietuvius visus su lt sunku niks neturi lt leist ant brangesniu garsiuku beja deze grazi padaryta.
as centra pries kokius 2 metus pardaves tai radija tik visrtuvej kazkoke yra bet jau kokius metus nieks nejunge o koki zip tai per neta isijungiu tai, matai as sakaiu tik kai ka darau greitas bytas uzveda darbui
del muzikos pas mane draugai amziais atena isirasyt visokiu 69 ir timberleiku nes greitas netas tai galima sakyt nereik siust tai kai papraso ka pasiulit tai uz galvu suieme sedi , nors su pora draugu muzikos skoniai sutampa tai bent apsidalinam muzika vis smagiau dabar paradejom dainuojamaja poezija klausyt
dekis geriau ne placejuoscius o cikus morel visdelto morel vieni geriausiu pasaulyje... ar tu atskirai mibasa pirksi nes cikai tai nepigus nepigus... as ir uz bass atsisakyma masinoj, kai paklausai nauju brangesniu masos aparatura jau gera daros palyginus su dabartiniais golf baubimo aparatais o ka jau apie morel kalbet jai gerai vieta parinkus.
beja kaip tavo alpine ir pioner garsiuku komplektacija skamba visdelto masininiai, va as pries pora dienu parsinesiau kazkokius magnat uz bonka is draugelio 16cm nusipirkes bet tik vidutinius reiks kada kai neturesiu laiko pasimatuot parametrus ir sukalt, tik va testeri nusprogdinau tai daba reik dar nauja ait pirkt ir tt.. tai labai jau tingis , man rodos riks pasidaryt ir prastumt kam visdelto plastikinei  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 05 23, 20:03 |
|
|
|
|
As ir ruosiausi bg20 pirkti, bet betaupydamas pamaciau projekta su frs8 ir pamaniau pasidarysiu sau kol ant bg20 susitaupysiu. bet kiek pamenu likusius pinigus ant alaus isleidau taip ir baigesi taupymas ant rimtesniu garsiakalbiu.
mane kartais d'n'b tonizuojanciai veikia, tai pasileidziu sau masinoj nakti vaziuodamas, kad neuzmigciau
as dar dainuojamosios poezijos neklausau, gal nepriaugau, siaip subtilesne ar undergroundine muzika klausau, buna, kad susidomiu vienu kokiu atlikeju ir gaunu visus jo albumus, bet po to greitai atsibosta ir ieskau kazko naujo mano pusbrolis keliose grupese grodavo, tai su ju oapie muzika nemazai padiskutuodavom, idomiu atlikeju suzinojau.
masinoj tokios modifikacijos dar toli, labai jau daug investiciju reikia, nors galvojau morel mt23 aukstadaznius ir dls r6a midbasus isideti, bet dar per brangu
tas koloneles su 10cm alpine ir pioneer aukstadazniais dariau likus medziagu nuo frs8 korpusu, pasimatavau parametrus ir pasidariau 7l dezes. labai graziai uzgrojo tie popierinukai tai net ir apdaila nepatingejau pasidaryt  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 05 29, 07:20 |
|
|
|
|
Na dainuojamoji poezija cia kai kuriu mano draugu itaka, vis prie alaus susitike klausem klausem ir pripratom labai gera muzika fone kai susitinka geru draugu kompanija pagal muzika pas mane draugai isiskirste tai nerealiai vieni klauso komerciniu stampovkiu o kiti komerciniu net negali klausyt
Siaip as muzika ir atlikejus labai daznai keiciu manau nera nei vieno geriausio stiliaus ar atlikejo paprasciausiai yra tai kas man patinka ar ne kiekviename stiliui kiekviename atlikejuje tai taip ir metaus, o siaip dazniausiai klausau tai ka gaunu uz dyka, na turiu dede kuris cd originaliu dezem turi tai nuaini pasiskolini kuriam laikui , o siaip kaip ir daugelis siuolaikinio jaunimo dazniausiai mp3 klausau tai muzikos pas mane lanai ivairios galima rast...
Na manau i masina neinvestuok tiek daug pradziai gera aparatura namie turi stovet o paskui tik masino na cia gal tik mano nuomone.  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |