|
Forumas » Elektronika žaliems » LED shviesos muzika..?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
LED shviesos muzika..? |
Parašytas: 2007 05 10, 22:05 |
|
|
|
|
Ko cia varot ant zmogaus del rasymo kulturos, cia juk elektroniku forumas  |
|
|
|
|
|
 |
LED shviesos muzika..? |
Parašytas: 2007 05 10, 23:18 |
|
|
|
|
| tai juk paprasčiau nebūna, pasidarot bet kokį vieno tranziuko stiprintuvėlį, pasijungiat kiek norit diodų vietoj garsiakalbio, kiekvienam po filtrą pasiskaičiuojat (L arba C) ir dar po potenciką galima užmest, kad vienodžiau paderint. Viskas. |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
 |
LED shviesos muzika..? |
Parašytas: 2007 05 11, 07:20 |
|
|
|
|
| leopard rašo: |
| tai juk paprasčiau nebūna, pasidarot bet kokį vieno tranziuko stiprintuvėlį, pasijungiat kiek norit diodų vietoj garsiakalbio, kiekvienam po filtrą pasiskaičiuojat (L arba C) ir dar po potenciką galima užmest, kad vienodžiau paderint. Viskas. |
Butent!!!!!!!!
per velai pamaciau sita tema......... |
|
_________________ I GAVE UP DRINKING, SMOKING AND SEX!
it was the worse 15 minutes of my life! |
|
|
|
 |
 |
LED shviesos muzika..? |
Parašytas: 2007 05 11, 08:51 |
|
|
|
|
| Laimiz rašo: |
| TTAWolik rašo: |
| super rašo: |
| yra vadinas vu meter |
man nereikia kad led matuotu garso stipruma.. ash noriu kad trys (aukshti, vidutinej, zhemi) arba 4 (aukshti, aukshti/vidutiniai, vidutiniai/zhemi, zhemi) LED reaguotu i signala.. got it?  |
Ei žmogau! Nežinau kaip kitiems bet man tai labai nepatinka tavo rašymas. Būk geras tasisakyk j raidžiu ir vietoj sh vartok š. Nu vienu žodžiu aš ant taves nevažiuoju, bet manau kad forume yra daugiau žmonių kurie nori skaityti švarų lietuvišką tekstą. Juk pagaliau esame lietuviai tai gal ir rašom lietuviškai?  |
Jeigu jau užsiminei apie taisyklingą rašymą, tai bent man tai nelabai kliūna panaudota raidė s vietoje š, arba atsisakymas kokios nors ų, ą ar dar kokios nosinės.Tikrai yra gan neoperatyvu persijunginėti klaviatūrą, ypač lap-tope. Vistiek žodis yra pakankamai aiškus, nors ir be nosinės ar varnelės ant raidės.
Bet kai paskaitai kažkokio kaimo dialektu parašytą- kaaaaap ar teeeeep , aishkums ar dar kažkokių pusiau latviškų ar kaimiškų "rokundų", tai tikrai norisi pasakyti- su savo kaimo dialektu ir bendrauk savo kaime, o ne visiems rodykis, ką sugebi |
|
|
|
|
|
 |
 |
LED shviesos muzika..? |
Parašytas: 2007 05 11, 08:52 |
|
|
|
|
| Laimiz rašo: |
| TTAWolik rašo: |
| super rašo: |
| yra vadinas vu meter |
man nereikia kad led matuotu garso stipruma.. ash noriu kad trys (aukshti, vidutinej, zhemi) arba 4 (aukshti, aukshti/vidutiniai, vidutiniai/zhemi, zhemi) LED reaguotu i signala.. got it?  |
Ei žmogau! Nežinau kaip kitiems bet man tai labai nepatinka tavo rašymas. Būk geras tasisakyk j raidžiu ir vietoj sh vartok š. Nu vienu žodžiu aš ant taves nevažiuoju, bet manau kad forume yra daugiau žmonių kurie nori skaityti švarų lietuvišką tekstą. Juk pagaliau esame lietuviai tai gal ir rašom lietuviškai?  |
Jeigu jau užsiminei apie taisyklingą rašymą, tai bent man tai nelabai kliūna panaudota raidė s vietoje š, arba atsisakymas kokios nors ų, ą ar dar kokios nosinės.Tikrai yra gan neoperatyvu persijunginėti klaviatūrą, ypač lap-tope. Vistiek žodis yra pakankamai aiškus, nors ir be nosinės ar varnelės ant raidės.
Bet kai paskaitai kažkokio kaimo dialektu parašytą- kaaaaap ar teeeeep , aishkums ar dar kažkokių pusiau latviškų ar kaimiškų "rokundų", tai tikrai norisi pasakyti- su savo kaimo dialektu ir bendrauk savo kaime, o ne visiems rodykis, ką sugebi |
|
|
|
|
|
 |
 |
LED shviesos muzika..? |
Parašytas: 2007 05 11, 15:07 |
|
|
|
|
| leopard rašo: |
is pradziu as irgi taip galvojau daryt, bet atsiminiau, kad kazkada taip daryti jau bandziau, bet vidutiniu dazniu led uzhsidegdavo kai dainoje "kaldavo" bosas nezinau kaip pasidryt tokius filtrus, kad jie veiktu tokiu siauru diapazonu..  |
|
_________________ BEST----> Type25 IMPREZA STI Spec-C <----BEST |
|
|
|
 |
LED shviesos muzika..? |
Parašytas: 2007 05 11, 15:27 |
|
|
|
|
| taip pat, kaip ir garsiakalbių dažnius išskiria, nuo - iki. O ne vien tik nuo. Taip anksčiau darydavau tembrų reguliatorius. |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |