|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 10, 14:50. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Pareiškimai, padėkos, skundai » Kompensacija už technologijų klaidas.5
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Kompensacija už technologijų klaidas.5 |
Parašytas: 2025 11 28, 23:39 |
|
|
|
|
| Jadas, dėl ko tai darai? Kodėl tylėjai, kai tavo žodis galėjo būti naudingas? |
|
_________________ ...Vienui vienas žodis būt tave apgynęs... |
|
|
|
 |
Parašytas: 2025 11 28, 23:46 |
|
|
|
|
| str rašo: |
| Jadas, dėl ko tai darai? Kodėl tylėjai, kai tavo žodis galėjo būti naudingas? |
Klausėt - atsakiau. Nuolat čia nesilankau ir neskaitau visko kas čia dedasi.
Tai reikalauja labai daug laiko o beto ir pinigų negeneruoja.
Žvejyba pirmoje vietoje ir ramybė, o čia paskaičius spaudimas pakyla... |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2025 11 29, 01:42 |
|
|
|
|
| Man tai per sudėtinga. Prasmė vykti gyvai kažką pasirašyti yra tik tada, kai viskas suderinta paštu ar telefonu. Bet man aiškina, kad man niekas nepriklauso. Nors tai tikrai netiesa.(Gal net yra galimybė monetizuoti tas lengvatas, kuriomis per silpnas pasinaudoti.) |
O tai kas toliau? Jus tikites, kad kazkas forume uz jus paskambins ar kazkur ten "suderins"?
Skambinkite dar karta ir irasinekite pokalbius, tada juos dekite i youtube ir viesinkite. Dabar kazkokie ten video i okupantu filmus ar siaip vaizdu i debesis jokios informacijos nesuteikia.
Siai dienai jus bedavojates, bet jokiu rimtu irodymu nepateikiate. Jei ir yra koks nors siuntos sekimo atvejis, tai paaiskeja, kad arba jus paskambinote atsaukti pristatyma (cia kokie 9 is 10 atveju), arba ten kurjeris neprivaziavo ar patingejo atvaziuoti.
Siandien ir man buvo, kad pastas nepristate pagalviu. Parase, kad bande pristatyti, bet niekas net nebuvo atejes. Nu tinginys. Nuejau i ju puslapi ir pazymejau, kad bandytu pristatyt dar karta. Tiek cia tos problemos. Ar man dabar kaltinti, kad str cia ant manes "tarnybas" siundo ir pastininka paskyre tingini?
Vienzo norint problema spresti, darot plana papunkciui zingsniais a,b,c ir rasot rezultatus kas gavosi su garso/vaizdo irasais. Jei ten piktybiskai matysis, kad jumis nesidomi tai as mielai ir per savo soc. medijas galesiu ta informacija paplatinti, bet jei jus cia ir toliau kursite tas pacias temas ir sakysite, kad jus nieko padaryti negalite, jums viskas persudetinga ir jus kazko cia tikites is forumieciu, tai ne, ne tam sitas forumas skirtas ir tas zinutes mes trinsim. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2025 11 29, 13:07 |
|
|
|
|
| Invalidui trukdoma bazinius poreikius užsitikrinti, maistą, vaistus, elektrą turėti. Apie šildymą jau nekalbu, per silpnas tuo pasirūpinti. Ir viskas ok??? |
Jei turi galvoje tuos trukdymus - siuntėjus, vežėjus, tai čia reiktų jau išsigryninti, kurie trukdo ir kurie netrukdo, pastaraisiais ir naudotis.
Dėl šildymo, gal vertėtų pamėginti į norpą kreiptis, jie dabar tenai vykdo paramos akcijas, gal kokį sunkvežimį malkų suorganizuos. Berods po naujųjų, bolševikai malkoms lengvatinį PVM panaikino, brangsta malkos. Dėl brangstančio šildymo, reikia kreiptis į savivaldybę, kompensacijos ...
https://www.norfa.lt/apie-mus/labdara-ir-parama/
Dėl antpečių ir ginklo, tai šiandien antpečiai ir ginklas absoliučiai nieko nesprendžia. Jais naudojantis jau bus piktnaudžiavimas ir savivaldžiavimas. Net paskutinis maušas, kuris prastai atlieka darbą, gali parašyti tarnybinį pranešimą darbdaviui, darbdavys perduos policijai, o tie atitinkamom struktūrom ir tas turėtojas gali lengvai netekti ir antpečių ir ginklo ..
Kompensacijos už technologines klaidas, manau, kad šitą reikalą reikia mesti iš galvos, visi atvejai individualūs ir čia nėra universalaus patarimo ir sprendimo, o dalis pirkėjų, tam reikalui neskiria nei dėmesio, nei laiko, nurašo į "nuostolius".
Vertėtų apsistoti ties viena tema, kuriai galimas toks ar panašus pavadinimas, "str gyvenimo iššūkiai ir pagalba juos įveikti" ... skyriuje "Įvairūs", pervadinti esamą temą. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2025 11 30, 15:42 |
|
|
|
|
Kas tai yra?
| Jadas rašo: |
Ponas srt Vygandas jus išviešino!!!! Paskelbė Jūsų nuotrauką!!!!
|
Jei tai man taikoma, aš jūsų chebros nepažįstu. Jei srt - nežinau tokio forumiečio. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2025 11 30, 16:08 |
|
|
|
|
Kas tai yra?
| Jadas rašo: |
Ponas srt Vygandas jus išviešino!!!! Paskelbė Jūsų nuotrauką!!!!
|
|
Jus trolina. Paprasčiausia - ignoruoti. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2025 11 30, 16:25 |
|
|
|
|
| Socrates rašo: |
...
Vienzo norint problema spresti, darot plana papunkciui zingsniais a,b,c ir rasot rezultatus kas gavosi su garso/vaizdo irasais. Jei ten piktybiskai matysis, kad jumis nesidomi tai as mielai ir per savo soc. medijas galesiu ta informacija paplatinti, bet jei jus cia ir toliau kursite tas pacias temas ir sakysite, kad jus nieko padaryti negalite, jums viskas persudetinga ir jus kazko cia tikites is forumieciu, tai ne, ne tam sitas forumas skirtas ir tas zinutes mes trinsim. |
Taigi pirmoje ištrintoje temoje visi faktai buvo. Užsakiau sutartį ir modemą 2023.12.14.
Prasidėjo ilga piktybinių klaidų grandinė. Akivaizdžiausia - Kurjerio pasakymas : Virginija liepė neimti pradinės 3 įmokos. O be tos įmokos neaktyvuoja paslaugos, kai jau visos kitos klaidos baigėsi.
Iš manoTelia savitarnos:
| Citata: |
ZTE MF297D maršrutizatorius
Serijinis Nr. / IMEI
86395505xxxxxx
Mėnesio įmoka
4,00 /mėn
Pirma įmoka
2024-05-09
Paskutinė įmoka
2026-05-31 |
Su vaistų užsakymu, kurį žadėjo pristatyti per 1 - 2d.d. o atvežė ir bandė įteikti po dviejų savaičių, bet jau kitu siuntos numeriu, nei nurodė vaistinė - irgi kriminalistų dėmesio verta istorija. Tai buvo aprašyta ištrintoje temoje. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2025 11 30, 16:39 |
|
|
|
|
| Mane bando sužlugdyti, išvaryti naudodami elektroniką, IT ir chemiją. |
1. Elektronika. Čia ta keista spinduliuotė, panaši į radaro kalenimą?
Nejaugi manote, kad tas radaras veikia dėl vieno vienintelio tikslo - pakenkti jums?
2. IT. Iš IT pusės nepastebėjau, kad kažkas labai keisto vyktų.
Kelis kartus jau pasakojau apie galimus variantus - bet turbūt ignoravote juos. Kodėl?
Šiek tiek gaudausi IT, tos srities nemistifikuoju. Jei ką - galite kreiptis. Tai irgi jau minėjau.
Tiesa - dirbu labai daug, laisvo laiko turiu mažai. Tie, kam labai reikia - anksčiau ar vėliau sulaukia, prisišaukia.
3. Chemija. Jei chemikalus kažkas atneša ir paskleidžia jūsų teritorijoje - tai yra nusikaltimas.
Pakonsultuoti dėl perimetro apsaugos galiu ir tą klausimą jau kažkiek nagrinėjome.
Imti mėginius ir vežioti po laboratorijas šiuo metu man nėra patogu - efektyviai to padaryti dabar negaliu.
Kaip jau minėjau - statistika, su kuria susiduriu, rodo, kad neretai žmonės vargsta ne dėl techninių iššūkių, o dėl to, kad ne pilnai supranta, kaip ir kodėl kažkas vyksta. Pagerinus supratimą ir pradėjus elgtis logiškiau - gyventi tampa lengviau ir paprasčiau. Pasikartosiu - čia visiškai nieko asmeniško - tik statistika to, su kuo jau daug metų susiduriu realiame pasaulyje.
Mano darbas toks - spręsti įvairiausias technines problemas.
Ką suprantu bei moku - tuo ir dalinuosi. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2025 12 01, 10:09 |
|
|
|
|
SG , žaviuosi jūsų iškalbingumu. ( Bet rašote ne man, o kad atbaidyti galinčius padėti.) Jūs sugebėtumėte įrodyti, kad nukariauta šalis pati save sugriovė, kad išprievartauta moteris ne ten ėjo, ne tuo laiku ir kodėl viena ėjo. Kad sudužęs lėktuvas galėjo nekilti ar apsukęs ratą nusileisti.
Šauniai išskaidote į detales ir kiekvieną jų nuvertinate ar paneigiate. O jei pabandyti jungti į visumą,, ieškoti trūkstamų fragmentų?
Aš buvau pradėjęs gražiai kilti, sveikata gerėjo, vietoj dilgėlyno varputyno ir sibirietiško barščio augo daržovės, vaistažolės, žydėjo gėlės.Prigijo ir gražiai augo pasodinti medeliai. Bitės nešė medų...
Bet ne visiems tai patiko. Kažkas turėjo kitokių planų.
Ar išdrįstumėte kaltinti pilotus? Ar žinote šveicariško sūrio modelį? https://m.youtube.com/watch?v=Z3lXl9yfISM |
|
|
|
|
 |
 |
 |
Parašytas: 2025 12 01, 12:20 |
|
|
|
|
| Bet rašote ne man, o kad atbaidyti galinčius padėti. |
Rašau būtent jums, turėdamas vieną vienintelį tikslą - suteikti informacijos, kurią pritaikius jums būtų lengviau ir paprasčiau gyventi.
Jei nenorite į tai gilintis - tai jūsų teisė ir pasirinkimas.
Tik duokite man žinią - savo laiką bei energiją ir taip turiu kur naudoti.
Noras padėti jums atsirado pamačius, kaip vieną žmogų puola hienų banda, o dauguma kitų tiesiog praeina pro šalį. Kažkada pats taip stovėjau prieš agresyvių šunų bandą, kuriuos dresuotojas pamokė pulti viską, kas juda. Pro šalį praėjo ne 1 ir ne 2. Savo problemas teko spręsti pačiam. Kadangi čia rašau - vadinasi, radau, kaip.
Kai tas hienų puolamas žmogus sako, kad pagalio ir ugnies jam nereikia, nes tik dar daugiau hienų taip prisišauks - tai jau jo pasirinkimas.
O gal jums atrodo, kad esu pasamdytas vykdyti anti-str propagandą šiame forume, menkinti aprašomus nusikaltimus?
| Jūs sugebėtumėte įrodyti, kad nukariauta šalis pati save sugriovė, kad išprievartauta moteris ne ten ėjo, ne tuo laiku ir kodėl viena ėjo. Kad sudužęs lėktuvas galėjo nekilti ar apsukęs ratą nusileisti. |
Jei pats tuo tikėčiau - visai realu. Esu ne kartą keitęs žmonių įsitikinimus. Neretai reakcijos būna audringos, su emocijomis. Šiame forume jau irgi buvo panašių epizodų - kitose temose.
Pats irgi esu pabuvęs įvairiose situacijose. Savo veiksmų bei pasirikimų įtaką joms puikiai suprantu. Tikimybių teorija veikia, statistika neklysta.
| Šauniai išskaidote į detales ir kiekvieną jų nuvertinate ar paneigiate. O jei pabandyti jungti į visumą,, ieškoti trūkstamų fragmentų? |
Jei visas kopūstas ar ropė netelpa į burną - žmonės pjausto juos į mažesnius kąsnelius. Tas pats ir su informacija. Kompiuteriai apskritai operuoja bitais, kurie teturi 2 būsenas - 1 arba 0 - ir sėkmingai atlieka milijonus loginių operacijų per sekundę be klaidų.
Jei pvz. el schema sudėtinga - ją irgi reikia skaityti gabalais. Skaidymas - visai geras būdas neaiškiems dalykams suprasti.
IT aš iš tikro šiek tiek gaudausi, kaip ir elektronikoje.
Jei kažkokia svetainė vis tikrina, ar jūs esate žmogus - tai čia ne todėl, kad kažkur veikia radaras ir ne dėl chemikalų kieme.
Analogiškai - chemikalus į kiemą turi kažkas pristatyti. Jie neatsiranda savaime nuo radaro spinduliuotės ir neišlenda iš UTP ar USB kabelio.
Prasmė nagrinėti visumą atsiranda tada, kai yra aiškumas smulkesnėse dalyse.
Jūsų atveju, kiek suprantu - visi galai sueina ties 1 kaimynu, apie kurį beveik nieko nežinau.
Kaltinti pilotus - kuo? Kad laiku nepastebėjo anomalijos variklio veikime?
Avarijos priežastis nagrinės komisija - jie tai padarys kur kas geriau, nei aš.
Aviacija yra taip gerai išnagrinėta sritis, kad argumentų tokiai avarijai įvykti greičiausiai buvo keletas - ir jie susisumavo - galimai pagal jūsų paminėtą šveicariško sūrio modelį.
Swiss cheese model - taip, girdėtas. |
|
Paskutinį kartą redagavo SG, 2025 12 01, 14:03. Redaguota 1 kartą |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2025 12 01, 12:57 |
|
|
|
|
| rtv.service rašo: |
Jusu problemas nuodugniai isgvildentu TV Pagalba.
Kreipkites, prasau, tai ju darbas. |
Ačiū už idėją, bet vargiai padėtų. Jie gi nedarys grunto, vandens tyrimų, nepastatys matuoklio. https://m.youtube.com/watch?v=aTvIcaa3KUc
Nepatikėsi, kai prisijungiu rašyti komentarą, spinduliuotės matuoklio rodyklė pakyla 20 -30dB ir pradeda blaškytis. Jei ką aštresnio paviešinu, tai tesiasi kelias valandas. Pakyla temperatūra, kiti sveikatos sutrikimai pasireiškia.
Esu upės lygyje, tas signalas į žemę ar į Merkio šlaitus atsimuša. Kokia jo prasmė? https://m.youtube.com/watch?v=hL4PxI2J2M8
O Mari lyg tyčia rašo:
str galetu kreiptis i gydytojus. Jie daznai padeda ispresti net elektronines problemas.
Vakar as buvau pas seimos gydytoja del sveikatos. Tarp kitko pasakiau kad ausyse spengia, kaip koki generatoriu kas ijunges.
Nesakiau, kad kai kuriu daznumu negirdziu, kai kurie iskraipyti. Klausytis muzikos - problema.
Gydytoja susidomejo ir pareiske nora su prietaisu paziureti mano ausis.
Paziurejus pasake, kad ten giliai kazkas yra ir nusiunte i procedurini ishplauti specialiomis priemonemis. Sako neishkrapshtysi kitaip.
Ten panaudojo kazhkokius chemikalus. Ishplove ish kiekvienos pupeles dydzio kamscius. Visai kitas reikalas akustikoje dabar ir elektronikos taisyti nereikia. SHokas man buvo...
Tai rekomenduoju str irgi apsilankyti pas gydytojus, gal kokia procedura paskirs ar vaistu |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2025 12 01, 14:45 |
|
|
|
|
Jusu problemas nuodugniai isgvildentu TV Pagalba.
Kreipkites, prasau, tai ju darbas. |
Ačiū už idėją, bet vargiai padėtų. |
Kodėl nepadėtų? Dar ne tokius tyrimus apmoka - tėvystės DNR tyrimus, tai čia grunto mėginius jiems paimti ir nuvežti į laboratorijas, kad cheminės taršos sudėtį nustatyti, jokių problemų ... dar gal ir kaimynas, į kadrą papuolęs apsiramintų.
Nepatikėsi, kai prisijungiu rašyti komentarą, spinduliuotės matuoklio rodyklė pakyla 20 -30dB ir pradeda blaškytis. |
Nu tai gal čia ta spinduliuotė ne dėl to, kad komentarus rašai, o dėl to, kad prisijungimo įrenginys pradeda veikti? |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2025 12 05, 10:01 |
|
|
|
|
Na gerai, o ko gi is elektronikos forumo tikiesi?
Atvaziuos, pamatuos, paguos? |
Statistika sako, kad jei auka netyli, žala būna mažesnė. Nesu tuo tikras mano atveju. Gali būti: Gavai! Ir dar gausi!! Jei netylėsi!!!
Bet, visko būna https://m.youtube.com/watch?v=V6oreVXfFiY
Jei tylėsiu, manęs nepastebės tie, kuriems galėčiau būti abipusiai naudingas. Aš gi kaip aklas kačiukas, daug ko nematau, o jei ir matau - negaliu suprasti https://m.youtube.com/watch?v=HJQUFS3xeqY |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |