Elektronika.lt
 2025 m. gruodžio 18 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2025 12 18, 00:20. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Maitinimo šaltiniai » Amperų mažinimas.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 23
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3  Toliau
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 Amperų mažinimas.
PranešimasParašytas: 2006 09 11, 13:46 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Kestas
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Jei teisingai matuoji tai nenormalu...Matyt trumpina tarp viju kur nors.Pigiena ir lieka pigiena...
 Amperų mažinimas.
PranešimasParašytas: 2006 09 11, 13:51 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
SPX
Senbuvis
Senbuvis
Kestas rašo:
Jei teisingai matuoji tai nenormalu...Matyt trumpina tarp viju kur nors.Pigiena ir lieka pigiena...

vat būtent, o šeip jei jau prakalbom apie pigiena, kokie trafukai būtų erti dėmėsio, neskaitant rusiškų?

PranešimasParašytas: 2006 09 11, 13:51 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
CodeC
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
prie ko cia tas trafukas. ir ka tu cia isvis sapalioji apie stiprintuvo sroves matavima? kokia dar gali buti 2.5A srove nieko neprijungus? stiprintuvui galima nebent ramybes srove matuoti, kuri bus miliamperu dydzio. trafo antrines apvijos itampa be apkrovos visada bus didesne uz tavo vadinama 'tikra', kuri ant jo uzrasyta.
galiausiai - tu bent sau gali logiskai paaiskint, kam tu matavai tuos 'amperus'? ar darai bileka bilekaip ir galvoji kad parasysi cia ir stiprintuvas pats susikonstruos? nori pagarbos - nerasinek nesamoniu, o mokykis, skaityk, domekis. o ne tikekis visko sukramtyto ir nuryto gatavai.
 Amperų mažinimas.
PranešimasParašytas: 2006 09 11, 14:22 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
AndriuZ
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą ICQ numeris
Kestas rašo:

trumpintu ilgai dumu laukt nereiktu Very Happy
o ir kaistu jis truputuka labiau uz mikre Very Happy
 Amperų mažinimas.
PranešimasParašytas: 2006 09 11, 14:28 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
SPX
Senbuvis
Senbuvis
CodeC rašo:
prie ko cia tas trafukas. ir ka tu cia isvis sapalioji apie stiprintuvo sroves matavima? kokia dar gali buti 2.5A srove nieko neprijungus? stiprintuvui galima nebent ramybes srove matuoti, kuri bus miliamperu dydzio. trafo antrines apvijos itampa be apkrovos visada bus didesne uz tavo vadinama 'tikra', kuri ant jo uzrasyta.
galiausiai - tu bent sau gali logiskai paaiskint, kam tu matavai tuos 'amperus'? ar darai bileka bilekaip ir galvoji kad parasysi cia ir stiprintuvas pats susikonstruos? nori pagarbos - nerasinek nesamoniu, o mokykis, skaityk, domekis. o ne tikekis visko sukramtyto ir nuryto gatavai.

KAUNO LOXAS. NAXALAS BIBYS. VAT KAS ESI. VIS JUS IS KAUNO TOKIE>

PranešimasParašytas: 2006 09 11, 14:29 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Kestas
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Nebutinai dumai, jei trumpina pora viju, itampa gali sokineti. O kiek suprantu kolega ilgai ir nelauke, tiesiog pasimatavo amperus ir didziai nustebes susimaste. Tiesa iki siolei nepagaunu minties kaip jie buvo matuoti...siuo atveju pritarciau CodeC.
 Amperų mažinimas.
PranešimasParašytas: 2006 09 11, 14:33 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
SPX
Senbuvis
Senbuvis
Aš neaiškiai pasakaiu, kad trafas blogas buvo? kodėl tavo manymu pakeitus trafa to neliko? A? gal paaiškint sugebėsi? aš maitinimo bloko įtampa matavau, vietoj 9V DC, rodė tai 9, tai 12V. Kaisdavo stabilizatosius, o labiausiai stiprintuvo mikrė. O beto klausiau, nes pats pirma kart su tokia bėda susidūriau, tu bent skaityk atidžiai. padaręs esu 3 stiprintuvus savos gamybos ir jie veikia be priekaištų, kad ir negalingi, bet man užteko. Plius šitas stiprintuvas iš kompiuterio kolonėlių, o ne mano rinktas. AIŠKU žioply?

PranešimasParašytas: 2006 09 11, 14:44 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
SPX
Senbuvis
Senbuvis
Kestas rašo:
Nebutinai dumai, jei trumpina pora viju, itampa gali sokineti. O kiek suprantu kolega ilgai ir nelauke, tiesiog pasimatavo amperus ir didziai nustebes susimaste. Tiesa iki siolei nepagaunu minties kaip jie buvo matuoti...siuo atveju pritarciau CodeC.

Jūs gal ampermetro nematėt???? A gal jis duonos kepimui naudojamas????

PranešimasParašytas: 2006 09 11, 14:59 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Kestas
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Very Happy duonos kepimui irgi naudojamas, juo kontroliuojamas peciaus darbas. Va jei trys stiprintuvai, pagal schemute surinkti, yra elektronikos virsune, tada as tikrai zioplys. Dar daugiau, tokiu cia nevienas!!! Very Happy Taigi SPX tegu palieka amperu genijum o mes ziopliai vienikimes Idea

Paskutinį kartą redagavo Kestas, 2006 09 11, 15:49. Redaguota 1 kartą
 Re: Amperų mažinimas.
PranešimasParašytas: 2006 09 11, 15:16 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Sauliucka
Senbuvis
Senbuvis
SPX rašo:
Nu tokio prikolo dar nemačiau, ... viskas veikia, niekas nekaista išskyrus stipriaus mikrę, ...?

SPX rašo:
Aš neaiškiai pasakaiu, kad trafas blogas buvo? kodėl tavo manymu pakeitus trafa to neliko? A? gal paaiškint sugebėsi? aš maitinimo bloko įtampa matavau, vietoj 9V DC, rodė tai 9, tai 12V. Kaisdavo stabilizatosius, ....AIŠKU žioply?

Very Happy Very Happy Very Happy
Kazkoks rusu ekstrasensas Kaspirovskis uosvenei per televizoriu laikrodi sutaise. Kadangi nesu zioplys kaip ne kai kurie cia rasinejantys, tai as po siai dienai salia televizoriaus masinos rato kamera laikau- gal kada ir man pasiseks- gal uzlopys ?
 Amperų mažinimas.
PranešimasParašytas: 2006 09 11, 15:19 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
SPX
Senbuvis
Senbuvis
Kestas rašo:
Very Happy duonos kepimui irgi naudojamas, juo kontroliuojamas peciaus darbas. Va jei trys stiprintuvai, pagal schemute surinti, yra elektronikos virsune, tada as tikrai zioplys. Dar daugiau, tokiu cia nevienas!!! Very Happy Taigi SPX tegu palieka amperu genijum o mes ziopliai vienikimes Idea

Trys stiprintuvėliai čia yra lb mažai, kaip bebūtų gaila, Kęstai. Čia dauguma ne tokius projektus daro, deje, o man užtenka ir tiek. Neturiu aš pinigų Smile ir jei Jums TDA2005, TDA2030 yra viršūnė, tai ką aš žinau, man matyt COCA-COLA auksas Very Happy čia kaip tik pardedantiems kaip aš.

PranešimasParašytas: 2006 09 11, 15:35 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
JAULER
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką MSN Messenger
nepyk, bet kiek supratau, tu trafo išėjime mataivai DC įtampą(bent iš tavo žinučių taip supratau)? trafas negali veikti prie DC, jam reikia AC, taip tariant kintamos įtampos, o jei tu pamatavai, DC, tai viskas gan normalu... be to, trafai neduoda stabilizuotos įtampos, todėl be apkrovos trafuose įtampa gali būt ir kelis kart aukštesnė, tai priklauso nuo pačio trafo kiek aukštesnė.
SPX rašo:
KAUNO LOXAS. NAXALAS BIBYS. VAT KAS ESI. VIS JUS IS KAUNO TOKIE

o vat po tokių apsireiškimų, aš žmogų laikau tikrai nemokančiu normaliai ką nors padaryt, ir šiaip tik rašantį nesamones forume, todėl prašyčiau nors kiek pasikultūrint. Bet po tokių apsireiškimu, tas kas perskaito, laiko žmogų neprotingu dar ilgą laiką. prieš tai kur kas geriau apie tave maniau...

Amperų mažinimas.
PranešimasParašytas: 2006 09 11, 15:50 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
SPX
Senbuvis
Senbuvis
JAULER rašo:
nepyk, bet kiek supratau, tu trafo išėjime mataivai DC įtampą(bent iš tavo žinučių taip supratau)? trafas negali veikti prie DC, jam reikia AC, taip tariant kintamos įtampos, o jei tu pamatavai, DC, tai viskas gan normalu... be to, trafai neduoda stabilizuotos įtampos, todėl be apkrovos trafuose įtampa gali būt ir kelis kart aukštesnė, tai priklauso nuo pačio trafo kiek aukštesnė.
SPX rašo:
KAUNO LOXAS. NAXALAS BIBYS. VAT KAS ESI. VIS JUS IS KAUNO TOKIE

o vat po tokių apsireiškimų, aš žmogų laikau tikrai nemokančiu normaliai ką nors padaryt, ir šiaip tik rašantį nesamones forume, todėl prašyčiau nors kiek pasikultūrint. Bet po tokių apsireiškimu, tas kas perskaito, laiko žmogų neprotingu dar ilgą laiką. prieš tai kur kas geriau apie tave maniau...

Tu pirmą mano žinutę skaitei bent? Aš aiškiai išdėsčiau problemą, paaiškinau kaip maitinimo šaltinį dariau. O tuo labiau trafo įtampą matavau AC, o ne DC, ir išvis netaip viską supratai. Jei skaityt nemoki, ne mano problema, nereikia per fiziką literatūros pamokų pamiršt. O jei taip išvadinau, reiškia turiu tam pagrindą. Reikia mandagumo kažkiek, mokėt žmogui gražiai paaiškint, jei jis nesupranta, o ne aiškint įvairiais tonais. Jei nemokėčiau nieko, nebūčiau ir šitos temos čia dėjęs, tam yra skyrelis žaliems. O kaip minėjau esu daug ką nuveikęs. TDA2005 stiprintuvas jau puikiausiai tarnauja metus prie kompiuterio pas daurgę, neseniai baigiau TDA2030 stereo variantą, ir jis veikia be problemų, liko tik dėžutę kokia sukonstruoti. beje, jau ne kartą esu minėjęs aš specializuojuos daugiau garso įrašymo srityje ir daugiau meninėje, bet tai dar nereiškia, kad negalima domėtis ir tuom kas prietaisų visduje, o tuo labiau būti šio forumo nariu. Deja, nelaikau savęs žaliu. Ir nepatikėsiu, kad čia visi tokie genijai, ir nesusiduria su jokiom bėdom. Mieli draugai, taip nebūna Smile

PranešimasParašytas: 2006 09 11, 15:52 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Kestas
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Zinios ne piniguose ateina. Ju galima pasisemti ir normaliu bendravimu ir savo klaidu analizavimu. As iskart sakiau kad trafas gali buti blogas, paciam tokiu pasitaike per gyvenima. Bet priedo nesupratau kaip tu atlikai matavimus, na ir likau zioplys Very Happy nieko tokio, skirtingi poziuriai, skirtingas ir mastymas Rolling Eyes
 Amperų mažinimas.
PranešimasParašytas: 2006 09 11, 15:58 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
JAULER
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką MSN Messenger
niekas nesako, kad tie "genijai" nesusiduria su bėdom, pvz man (savęs aš nelaikau dideliu profu) dabar yra daug problemų iškilę su programavimu... be to tam, kad sumažintum trafo atiduodamą srovę, tai nereikia naujo trafo pirkt... Dėl apsireiškimų,
SPX rašo:
Reikia mandagumo kažkiek, mokėt žmogui gražiai paaiškint, jei jis nesupranta, o ne aiškint įvairiais tonais.
va va, tai nereikia taip neaiškiai rėkt ant kitų... be to, nepamiršk kad klysta visi, tam tarpe ir TU... ir neriekia kaltin kitų, kai kad jie nesupranta, kai tų kitų ir ne vienas, o beveik visi kas skaitė.... taigi susidaryk išvadas.
P.S. Gal tu ir ne žalias, bet kaip sumažinti amperus, tai turi žinoti net ir žali....

Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Pereiti prie Atgal  1, 2, 3  Toliau

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Sveiki ir ekologiški maisto produktai

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

„Mokslo sriuba“

www.matuok.lt - Interneto spartos matavimo sistema

Programuotojas Tautvydas – interneto svetainių-sistemų kūrimas

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
Must have farming mods
Farming simulator modhub, Best farming simulator mods
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Ets2 mods, Ats mods, Beamng drive mods
allmods.net
„MokslasPlius“ – mokslui skirtų svetainių portalas
www.mokslasplius.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
LTV.LT – lietuviškų tinklalapių vitrina
www.ltv.lt/technologijos/
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
Mokslo festivalis „Erdvėlaivis žemė“
www.mokslofestivalis.eu