|
Forumas » Elektronika žaliems » USB raktas kaip CD Changer'is?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
USB raktas kaip CD Changer'is? |
Parašytas: 2006 08 21, 09:18 |
|
|
|
|
o, ne būtų paprasčiau nusipirkti maga su cd ir mp3/wma, kur cd-rw skaito? galesi kasdiena dainas keist aišku, jei pinigų negaila, pirk Clarion DB365USB, tik nzn ar Lietuvoj yra, pažįstamas Lenkijoj pirko tokį už 550 zlotų, tikrai geras daiktas. |
|
_________________ No ground, no sound. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 08 22, 22:56 |
|
|
|
|
nu pas mane yra mp3 wma acc wav formatai. tik man nebepatinka tuos cd kept mat jau per 4 metus taip atsibodo kad per menesi nebesugebu net 2 cd iskept, geriau 10 cd susaudau lauke pasikabines ant virves su oriniu sautuvu, kaip kad ana savaite
man reikia kad as ta mp3 playeri galeciau nesiotis netoli masinos ir kaitaliot dainas per atstuma tik reikia FM siustuvo su audio-in socketu. butu gerai kad tas siustuvas butu su LCD (skaitmeninis) ir veiktu apie 50m atstumu |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 08 22, 23:17 |
|
|
|
|
| Už tokį gautum per piniginę nuo RRT. Juk kalba eina apie 80-108MHz diapazoną, kuriam reikia licenzijos. Netyčia patrugdysi kam nors gudresniam ir iškvies dėdes su pelengatoriais. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 08 23, 10:28 |
|
|
|
|
| Na tu dedziu tai gi mazai kas bijo, ne mieste teklausau, ir beje tik dabar suzinojau kad FM reikalinga licenzija, tai kad kiti pas mane keime nezinos tai as garantuotas ir visgi visi draugai noretu pasiklausyt muzikytes esantys netoli. TAI AR YRA TOKS APARACIUKAS? |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |