|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2026 03 02, 04:33. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Autoelektronika » Vectra C numerio apšvietimas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Vectra C numerio apšvietimas |
Parašytas: 2016 11 29, 20:07 |
|
|
|
|
| +Nerijus rašo: |
o kaip ten su trailerio moduliu ? yra ? ar tik fyske ? gal eina su juo suzaist, ten juk turetu but 12v isejimai, plius jeigu tau nedega nr apsvietimas tai turetu akis badyt klaidos ant borto kompo ? ka su juo darysi? |
Kablys yra, bet rozetej - nieko, turbut ten itampa atsiranda tik pajungus priekaba. Numerio apsvietimo vieninteles lempos del kuriu nemeta klaidos. Bet check'o impulsai per jas kazkodel eina... |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2016 11 29, 21:04 |
|
|
|
|
| Doncius85 rašo: |
o kaip ten su trailerio moduliu ? yra ? ar tik fyske ? gal eina su juo suzaist, ten juk turetu but 12v isejimai, plius jeigu tau nedega nr apsvietimas tai turetu akis badyt klaidos ant borto kompo ? ka su juo darysi? |
Kablys yra, bet rozetej - nieko, turbut ten itampa atsiranda tik pajungus priekaba. Numerio apsvietimo vieninteles lempos del kuriu nemeta klaidos. Bet check'o impulsai per jas kazkodel eina... |
o saugikli idejai i trailer socket ? autodatoj rodo |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2016 11 29, 21:12 |
|
|
|
|
o saugikli idejai i trailer socket ? autodatoj rodo |
Tai, kad tenka su priekaba vazinet, kaip ir sviecia viskas  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2016 11 29, 21:25 |
|
|
|
|
| nebandei ardyt pacio reco ? gal atkasi is kurio draiverio valdosi numeriu apsvietimas. gal kokiam codecarde yra galimybe mikre nupirkti. beto pasiziurek viena dalyka yra variantu jei trukes laidas recas nemato varzos tada kanalas isjungtas. pajungus kontrolke prie pacio bloko kaip ir viskas pradeda veikti... sakykim jei varzos dydis netinka, kontrolkes lempute netokia gi bus tai bandyciau output testa prasileisti su opcomu ir ziuret ar neuzsidega |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2016 11 29, 21:33 |
|
|
|
|
| REC'o neardziau, bet su opcomu galbut reiks pazaist. Esme kad ten man idomiai jis uzlinko, pradejo tai veikt tai ne, budavo uzsivedi - dega, nuvaziuoji iki pardes - nebe arba atvirksciai. Bendradarbis kazkada vaziavo is paskos sake, dege, paskui sumirksejo 4 kartus ir uzgeso. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2016 11 29, 22:01 |
|
|
|
|
| ardai REC'a bus nusproges vnt810 draiveris (pasek takeli nuo pin'o ant kurio stovi numerio apsvietimo pliusas). Esu ne viena sutvarkes jau toki REC'a. Arba tempi laida nuo priekinio gabarito lemputes arba UEC bloko po kapotu...arba perkelineji eeprom kaip raimundas rase, berods 95320, jei gerai pamenu, kazkas is tos serijos turetu buti... |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2016 11 29, 22:50 |
|
|
|
|
| plius jeigu tau nedega nr apsvietimas tai turetu akis badyt klaidos ant borto kompo ? |
Savai buvau išvis atjungęs galinę farą - ant displėjaus jokių klaidų nemėto, galo nekontroliuoja, tik priekį. Per opcomą matosi bėdos. |
|
_________________ Design for yourself, not for other people. Don't be afraid to try something. N.Pass |
|
|
|
 |
Parašytas: 2016 11 30, 00:10 |
|
|
|
|
| obalys rašo: |
Savai buvau išvis atjungęs galinę farą - ant displėjaus jokių klaidų nemėto, galo nekontroliuoja, tik priekį. Per opcomą matosi bėdos. |
Turbut ne visai tiesa. Turetai 2007 vectrai ant spalvoto ekrano visad mesdavo pranesima kai nedege vienas is galiniu stopu. |
|
_________________ Kam man daug žinoti? Jei daugiau žinau, tai daugiau ir užmirštu. O jei mažiau žinau, tai mažiau užmirštu. O jei mažiau užmirštu, vadinasi daugiau žinau. |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2016 11 30, 06:55 |
|
|
|
|
| Andriuha rašo: |
Turbut ne visai tiesa. Turetai 2007 vectrai ant spalvoto ekrano visad mesdavo pranesima kai nedege vienas is galiniu stopu. |
Turbūt mano 2004 ir half-canbus gts chečbekas. Numerį apšviečia ledai ( ne canbusiniai) ir važiuojant šviečia tolygiai, nemirksi. Ant displėjaus nesikeikia tik opcomas priekaištauja.
Šiaip kiekvieną vectrą c reikia nagrinėti asmeniškai, nes programiniai variantai skiriasi. Kad ir su DRL lempom. Intere prirašyta visaip, pas mane visi 4 variantai tik su trumpom ir gabaritais, priešrūkinės kaip DRL neįsijungia. |
|
_________________ Design for yourself, not for other people. Don't be afraid to try something. N.Pass |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2016 11 30, 07:54 |
|
|
|
|
| Egis_ rašo: |
| ardai REC'a bus nusproges vnt810 draiveris |
Cia marke jo tokia? Kazkodel googlas nieko panasaus neduoda.. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2016 11 30, 08:01 |
|
|
|
|
Turbūt mano 2004 ir half-canbus gts chečbekas. Numerį apšviečia ledai ( ne canbusiniai) ir važiuojant šviečia tolygiai, nemirksi. Ant displėjaus nesikeikia tik opcomas priekaištauja.
|
Tie "canbusiniai" ledai turetu apsaugot tik kad klaidos nemestu, bet mirksejimas sekmingai praeina per juos. Pabandyk uzvedes masina ir neijunges sviesu paziuret - mirkses tam tikru intervalu.
Pas mane irgi 2004 tik universalas, tai visas galines lempas (isskyrus numerio) mato ir meta klaida borto kompe jei perdege. Tas pats net ir su priekabos lempom, net ir apie jas pranesa  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2016 11 30, 10:27 |
|
|
|
|
Šiandien ryte užvedęs be šviesų kol šildžiau žiūrėjau - niekas nemirksi
Dėl canbusinių tai apie klaidų metimą ir šnekėjom. Atvažiuos iš kiniečio canbusiniai ledai - išbandysiu vieną variantą ir pažiūrėsiu ar priekiniai gabaritai mirksės  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2016 11 30, 10:39 |
|
|
|
|
| Doncius85 rašo: |
| Egis_ rašo: |
| ardai REC'a bus nusproges vnt810 draiveris |
Cia marke jo tokia? Kazkodel googlas nieko panasaus neduoda.. |
nes VND810SP
 |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2016 11 30, 18:28 |
|
|
|
|
| Tai kad ten kiekvieno meistro ismone pasireiskia. MB varzas esu dejes, audi galingus LED plius bagazines lempike pajunges, vagenui dar kazkaip kitaip apgavau. |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |