|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 05 21, 20:38. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Įvairūs » eBay.. ir vėl.
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
 |
eBay.. ir vėl. |
Parašytas: 2016 09 20, 20:12 |
|
|
|
xumot rašo: |
Buvo man toks fokusas, ir net dukart. Nupirkau prekę, atsiųsti numatyta maždaug per 30 dienų/mėnesį. Normalu. Pralaukiu tą mėnesį - prekės nėra. Praeina papildoma savaitė - nieko, antra savaitė - nieko. Rašau pardavėjui, kad jau dvi savaitės po numatyto prekės gavimo laiko ir aš prekės vis dar neturiu, veikiausiai pradingo, tad ar galima būtų susigrąžinti pinigus... Pardavėjas pinigus geranoriškai grąžina, ir čia lyg tyčia, tiesiog sekančią dieną gaunu tą veikiausiai pradingusį siuntinuką iš pašto. |
Buve ir man taip, bet arba susimokedavau pilna suma tiesiai i PayPal, arba susitardavau del dalinio apmokejimo, nes preke visgi velavo. Sioje situacijoje laikau pardaveja saziningu, nes preke jis issiunte, o pasto ir muitines vilkinimas nera jo kalte. |
|
|
|
|
 |
 |
eBay.. ir vėl. |
Parašytas: 2016 09 21, 11:15 |
|
|
|
O jei negavai - ne faktas kad pardavėjas nesąžiningas. Lietuviškam pašte siuntinėliams irgi kartais kojos išdygsta ir jie pas svetimus žmones išeina  |
|
_________________ Design for yourself, not for other people. Don't be afraid to try something. N.Pass |
|
|
|
 |
 |
eBay.. ir vėl. |
Parašytas: 2016 10 10, 00:00 |
|
|
|
obalys rašo: |
O jei negavai - ne faktas kad pardavėjas nesąžiningas. Lietuviškam pašte siuntinėliams irgi kartais kojos išdygsta ir jie pas svetimus žmones išeina  |
O dar linksmiau kai pirkejas bando sugudraut...
Pardaviau preke per ebay. Kazkaip delse su mokejimu bet apmokejo. Pasirode keista. Siunciau aisku registruotu pastu bet trekingo numerio niekur nezymejau. Pries pora dienu atsidarau paypal ir matau... ogi -150
Greit atkasu cekius, susirandu visa trekingo info ir matau, kad ispanijos paste siunta sekmingai pristatyta, o pirkejas sumaste kita diena per paypal pareikst pretenzijas kad prekes negavo. Sumeciau visa turima info i paypal, ziuresim kaip cia bus  |
|
_________________ Kam man daug žinoti? Jei daugiau žinau, tai daugiau ir užmirštu. O jei mažiau žinau, tai mažiau užmirštu. O jei mažiau užmirštu, vadinasi daugiau žinau. |
|
|
|
 |
 |
eBay.. ir vėl. |
Parašytas: 2016 12 27, 21:20 |
|
|
|
Citata: |
Sumeciau visa turima info i paypal, ziuresim kaip cia bus |
taip geriau nešposyt. Bet koks PayPal ne automatinis nagrinėjimas trunka mėnesius. |
|
|
|
|
 |
eBay.. ir vėl. |
Parašytas: 2017 02 03, 13:13 |
|
|
|
------------------------------------------------------------------
Turiu panasu klausima apie ebay fokusus. Situacija: neatejo preke -> rasau pardavejui -> grazina pinigus. Viskas OK. Bet stai praejo dar kelios savaites ir preke atejo paveluotai -> pardavejui sumoku dar karta atgal. Nes esu saziningas pirkejas. Viskas OK.
O dabar stai kokia nesamone. Uzuot grazines pinigus pardavejes issiunte antra preke pakartotinai, nes as taip norejau, nes man bliamba reikia prekes o ne pinigu. Ir netiketai, bbz kiek pavelavusi, atejo pirmoji preke. Tad dabar mastau: o jeigu ateis antroji - ar tureciau susimoketi ir uz antra, nors jos kaip ir nebereikia?  |
|
|
|
|
 |
 |
eBay.. ir vėl. |
Parašytas: 2017 02 04, 18:42 |
|
|
|
Nes esu saziningas pirkejas |
taip, ir susimokėk dėl visa ko dar trečią kartą. Jeigu pardavėjas nesulaukė patvirtinimo, kad gavai prekę ir pasiuntė ją dar kartą? Tokiu būdu galėsi viešai paverkti, koks esi sąžiningas pirkėjas o aplink tokia betvarkė. Nesgi susirašinėti ir tartis su pardavėju arba ebėjaus support desk'u jokio įdomumo, taip? |
|
|
|
|
 |
eBay.. ir vėl. |
Parašytas: 2017 02 04, 22:51 |
|
|
|
a1girdas, suprantu kad labai apsidziaugei rades proga patrolinti, uzstumti, izeisti ir pasisaipyti. Ar sugebetum kazkur ironijoje paskendusi patarima uzrasyti kitokia forma? Ar turi savo asmenine nuomone uzuot pasiuntes parasyti tam arba anam? |
|
|
|
|
 |
 |
eBay.. ir vėl. |
Parašytas: 2017 02 05, 00:00 |
|
|
|
Badas rašo: |
O dabar stai kokia nesamone. Uzuot grazines pinigus pardavejes issiunte antra preke pakartotinai, nes as taip norejau, nes man bliamba reikia prekes o ne pinigu. Ir netiketai, bbz kiek pavelavusi, atejo pirmoji preke. Tad dabar mastau: o jeigu ateis antroji - ar tureciau susimoketi ir uz antra, nors jos kaip ir nebereikia?  |
Jei esi iki kaulų smegenų sąžiningas ir nori, kad pardavėjas tave matytų itin teigiamai, jei dar ką nors iš jo pirksi, tuomet parašyk jam atsiprašymą išdėstydamas viską ir sumokėk už antrą prekę. Jei tau antros prekės nebereikia, tuomet gali ją čia kam nors parduot - tiek kinietis, tiek Tamsta nuostolių neturėsit. |
|
_________________ Džiaugiuosi tuo, ką turiu! |
|
|
|
 |
eBay.. ir vėl. |
Parašytas: 2017 02 05, 21:41 |
|
|
|
uzrasyti kitokia forma? |
pardavėjo klausk. Regis, ne itin ir slėpiau tą mintį. Kinietis pasiūlys pasilikti prekę sau kaip bonusą ir būsi nuraminęs sąžinę. Atlaisvinęs vietos kitoms nuodėmėms. |
|
|
|
|
 |
 |
eBay.. ir vėl. |
Parašytas: 2017 02 06, 12:50 |
|
|
|
... Situacija: neatejo preke -> rasau pardavejui -> grazina pinigus. |
Rašei tiesiai pardavėjui ar ebajui ?
. Bet stai praejo dar kelios savaites ir preke atejo paveluotai -> pardavejui sumoku dar karta atgal. |
Sumoki tiesiai pardavėjui ar pardavėjui per ebajų ?
Pas mane lygiai tokia pat situacija, siuntinys neatėjo, bet aš rašau ne pardavėjui. Sąlygos dėl prekių pristatymo yra aiškiai išdėstytos. Grąžina pinigus. Užsisakau dar vieną. Kinietis išsiunčia ir rašo, kad dabar ten vienas kitą gaidins dvi savaites. Keps drakoną ar kažką panašaus - tipo apsispręsk: lauksi dvi savaites papildomai ar nesiųst ? Tą jo rašliavą pamatau tik po kelių dienų. Pasitikrinu - išsiuntė nesulaukes mano apsisprendimo. Atrašiau, kad palauksiu, o tai dar pasprings tuo drakonu.
Dabar palauksiu paskutinės galimos siuntinio pristatymo dienos + dar dvi savaites. Draudimas dar galios. O tada arba siuntinys, arba pinigai. Jei vėl ebajus gražins pinigus ir atkeliaus prekė - lauksiu kiniečio standartinio atsiprašymo ir kuklaus prašymo sumokėti už nors pavėluotai, bet vis tik gautą prekę.
Dažniausiai sąžiningas kinietis tik atsiprašo už laiku nepristatytą prekę ir pinigų neprašo. Pasiūlo pirkti dar ką nors. Tipo suprask - dar porą parduos ir viskas jam atsipirks + medalis už mėnesinį užsakymų kiekį. |
|
|
|
|
 |
 |
eBay.. ir vėl. |
Parašytas: 2017 03 25, 16:48 |
|
|
|
Kas paskutiniu metu pirkote iš ebay.co.uk?
Per antrą mėnesį, antras pirkinys jau vėluoja. Pirmasis vėlavo beveik pusę mėnesio, dabar vėluoja dar tik 3 d.d.
Anksčiau iš UK gaudavau per ~ 7-8 k.d.
Gal žinote kodėl? Brexit ar kitos priežastys? |
|
|
|
|
 |
eBay.. ir vėl. |
Parašytas: 2017 04 22, 08:51 |
|
|
|
pirkinys jau vėluoja |
gal kaip tik grįžta į savo vėžes. Karališkasis paštas visame pasaulyje įžymus savo vėlavimais ir vėlavimo rekordais. |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |