|
Forumas » Autoelektronika » audi 100 c4 1994 abs nera rysio
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
audi 100 c4 1994 abs nera rysio |
Parašytas: 2016 08 11, 19:55 |
|
|
|
|
| turejau 92m. ir problemu tutejau su abs,u. schemos dar ir siandiem metosi su uzrasu- "mano" |
|
Paskutinį kartą redagavo vaidass, 2016 08 11, 19:56. Redaguota 1 kartą |
|
|
|
 |
Parašytas: 2016 08 11, 19:56 |
|
|
|
|
| vaidass rašo: |
| turejau 92m |
ir jungeisi su vcdsu,kurgi ne... |
|
_________________ skype-->optical611
Paklausęs durnu gali būt maksimum dieną, o jei neklausi-liksi durnas visam gyvenimui.
Nepadarysi gerų darbų,nepadarydamas blogų..
Protingi žmonės save nuvertina, o kvaili mano, jog yra nuostabūs |
|
|
|
 |
Parašytas: 2016 08 11, 19:59 |
|
|
|
|
| Jakaz rašo: |
| turejau 92m |
radom ko gincytis. jei tau bus lengviau- sakykim, kad issigalvojau.
nepamirskim- rasiau, kad tu [url]dalinai[/url] teisus |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2016 08 11, 20:03 |
|
|
|
|
| turejau 92m |
radom ko gincytis. jei tau bus lengviau- sakykim, kad issigalvojau |
taip ginčijamės dėl nieko,aš tik sakau,tai ka žinau,ne man vienam nesijungia,ir chebra kiek žinau šitų senienų nepaima ,nei su launch nei vcds nei autocom ir pan,diagnozuojasi daugmaž testeriu kas buvo taviškėje aš nežinau... |
|
Paklausęs durnu gali būt maksimum dieną, o jei neklausi-liksi durnas visam gyvenimui.
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2016 08 11, 20:13 |
|
|
|
|
| man prie variklio prisijungia. del abs neatsimenu ar teko tokia sena jungtis kada,bet turejau iki kazkas apie 92-94m. passatu ir audi 80,prie variklio tai tikrai prisimenu irgi jungesi. ta schema kur radau tai viskas atitinka pilnai pagal sita masina ,visi davikliai ir maistas.isskyrus diagnostini laida,jo vietoj tuscia. elsoj neatidaro nieko. tai ir nezinau ar yra diag linija i abs ecu ar ne,is tikruju. |
|
_________________ What is the difference between professionals and amateurs? Only amateurs panic... |
|
|
|
 |
Parašytas: 2016 08 11, 20:15 |
|
|
|
|
| prie variklių tai taip,jungiasi... |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2016 08 11, 20:46 |
|
|
|
|
| Kas kad ieskosi 3 dienas kaip pasijungt, o pasijunges gali ir nieko nesuzinot. Sitom senosiom net nespesi susigaudyt kuris ratas knisa prota. Teks teptis rankas...Arba jungiesi oscilografa ir ziuri. Bet rankas susitepdamas greiciau nustatysi liga. Jei as neteisus gali kas nori priestaraut. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2016 08 11, 21:28 |
|
|
|
|
| Kaip tik šiandien "apturėjau" tokią C4 94m. Vag-as, atrodo 409, jungėsi ir prie motoro ir prie ABS ir pagalvių, be problemų. Ten jų, būdavo, priekiniai davikliai iššoka iš savo lizdų. Tenka sustumt gilyn. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2016 08 11, 21:42 |
|
|
|
|
| mivaldis rašo: |
| Kaip tik šiandien "apturėjau" tokią C4 94m. Vag-as, atrodo 409, jungėsi ir prie motoro ir prie ABS ir pagalvių, be problemų. Ten jų, būdavo, priekiniai davikliai iššoka iš savo lizdų. Tenka sustumt gilyn. |
is niekur nieko davikliai neissoka. o po "stomdymu gilyn" padaugeja meistrams darbo. davikliu atstumus reikia sureguliuoti |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2016 08 11, 22:48 |
|
|
|
|
| mivaldis rašo: |
is niekur nieko davikliai neissoka. o po "stomdymu gilyn" padaugeja meistrams darbo. davikliu atstumus reikia sureguliuoti |
Nieko ten reguliuoti nereikia. Ikisi tarp daviklio ir ziedo popieriu, sustumi iki galo davikli ir istrauki popieriu. Arba palieki - issileis pats. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2016 08 11, 22:51 |
|
|
|
|
| drugowaz rašo: |
| man prie variklio prisijungia. del abs neatsimenu ar teko tokia sena jungtis kada,bet turejau iki kazkas apie 92-94m. passatu ir audi 80,prie variklio tai tikrai prisimenu irgi jungesi. ta schema kur radau tai viskas atitinka pilnai pagal sita masina ,visi davikliai ir maistas.isskyrus diagnostini laida,jo vietoj tuscia. elsoj neatidaro nieko. tai ir nezinau ar yra diag linija i abs ecu ar ne,is tikruju. |
Autoelektrike, programa "Mitchell" zinai ? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2016 08 11, 23:04 |
|
|
|
|
| tiesa tokia, kad jungiesi su betkokiu vcds |
nesijungia vcds prie situ senienu abs,bandyta,nei c4 nei b4 |
Patvirtinu. Diagnostika su testeriu, dvejomis kontrolkemis ir oscilografu. Ir dar: turi krauti generatorius... |
|
|
|
|
|
 |
 |
Re: audi 100 c4 1994 abs nera rysio |
Parašytas: 2016 08 12, 07:07 |
|
|
|
|
2.5tdi 85kw
Ar imanoma isvis sitam abs diagnostika padaryt?
Prie bloko patikrinau + - viskas ok. Bet nera rysio su abs ecu. Po sedyne galine jis. Schema radau tik tolerance. Tai rodo kad diag pin 31 prie ecu. Bet paziurejau nera laido tam pine net.
Problema tokia kad nereguliariai uzsidega abs ir musa per pedala praktiskai lygioj vietoj. Abs dacikai visi normos ribose apie 900ohm tik vienas 1200 bet max riba raso 1800. Kokiu dar cia varijantu gali but kad prisijung su kompu? |
Man yra buves panasus atvejis su ~1994m A6 masinele,tai iskart pasiuliau klientui pakeisti abs bloka i naujesni. Nepamenu,gal 50Lt kainavo. Ir perdarineti beveik nieko nereikejo. Atrodo, viena laiduka (diagnostikai) tik reikejo prijungti. Bet iskart tapo aisku kas negerai su tuo ABSu |
|
|
|
|
|
 |
 |
Re: audi 100 c4 1994 abs nera rysio |
Parašytas: 2016 08 12, 07:23 |
|
|
|
|
| art64 rašo: |
2.5tdi 85kw
Ar imanoma isvis sitam abs diagnostika padaryt?
Prie bloko patikrinau + - viskas ok. Bet nera rysio su abs ecu. Po sedyne galine jis. Schema radau tik tolerance. Tai rodo kad diag pin 31 prie ecu. Bet paziurejau nera laido tam pine net.
Problema tokia kad nereguliariai uzsidega abs ir musa per pedala praktiskai lygioj vietoj. Abs dacikai visi normos ribose apie 900ohm tik vienas 1200 bet max riba raso 1800. Kokiu dar cia varijantu gali but kad prisijung su kompu? |
Man yra buves panasus atvejis su ~1994m A6 masinele,tai iskart pasiuliau klientui pakeisti abs bloka i naujesni. Nepamenu,gal 50Lt kainavo. Ir perdarineti beveik nieko nereikejo. Atrodo, viena laiduka (diagnostikai) tik reikejo prijungti. Bet iskart tapo aisku kas negerai su tuo ABSu |
Butent taip. Turedavau naujesny bloka diagnostikoms |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2016 08 12, 11:36 |
|
|
|
|
Tai keitet ta abs kur jau ir ecu ir siurblys viename ar kur atskirai stovi?
Ant c4 simtines siurblys su relem po kapotu o ecu abs gale po sedyne. |
|
_________________ What is the difference between professionals and amateurs? Only amateurs panic... |
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |