|
Forumas » Energetika ir elektrotechnika » UPS ir isorinis akumuliatorius
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
UPS ir isorinis akumuliatorius |
Parašytas: 2015 10 20, 17:56 |
|
|
|
|
Tai zodziu, jei noriu didesnes talpos (virs 9Ah), tai be papildomo kroviklio, kad viskas veiktu gerai ir ilgai, nieko nebus?
maciau cia kazkas pardavinejo automatinius kroviklius padarytus is PC maitblokio - ar tiktu jie kaip papildomi krovikliai paraleliai su UPSu? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2015 10 20, 21:19 |
|
|
|
|
| Dar dėl didelės talpos akumuliatoriaus- buvo įdomus įvykis- mano pažįstami nusipirko spec UPSą, kuris gali dirbti su išoriniu akumu, krovimą duoda didelį- iki 5 ar 10A. Pajungė pusiau gyvą akumą nuo automobilio- 60Ah ar panašiai, tipo, kad ilgiau laikytų. Efektas toks,- naudojo pensininkas, visas išlaidas skaičiuojantis- ėmė rėkti- ką čia pasatėte, aš 50kWh šį mėnesį išnaudojau daugiau. Pakeitė jam naują akumą 20Ah, srovė krovimo sunmažino- viskas normaliai. Kas keista, kaip tiek energijos galėjo išvaryti į krovimą |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2015 10 20, 21:28 |
|
|
|
|
| Šiaip pusiau gyvi akumuliatoriai gali turėti didelę savaiminę iškrovą, bet tikrai ne tokią, kuri 70W sudarytų. Greičiausiai iš lempos tuos 50kW/h per mėnesį sugalvojo. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Re: UPS ir isorinis akumuliatorius |
Parašytas: 2015 10 21, 05:33 |
|
|
|
|
| sopkls rašo: |
| Evaldas_S rašo: |
| patikrinti ar nešyla trafas tikrai reikia. |
Trafo normali (leistina) darbinė temperatūra yra 70...80 C. Tokios ranka jau neišlaikysi ir daugumai atrodo, kad tai jau katastrofa. Ne katastrofa, nominalus režimas. Mano atveju ir tiek nekaista (APC 700 & APC 1000)
Noneimai gali kaisti, bet su noneimais užsiimt tokiais žaidimais apskritai nepatariama. |
Tu kaip koks užsukamas žaislas varai savo litaniją. Pas mane apc 350 trafas su 40W apkrova šilo iki 90° kol neišjungiau. Ir neimas, ir apkrova nedidelė, bet kažkodėl perkaito, užtat ir akcentuoju kad trafo kaitimą reiktų patikrinti. |
Kaista galbūt todėl kad nedavyniota pirminė apvija(varį pataupė?) ir šerdis ant įsisotinimo ribos.Gal tinkle yra pastovi dedamoji?Čia tik pamastymai  |
|
_________________ Nori būti laimingas visą gyvenimą - būk sąžiningas žmogus.
Tomas Fuleris |
|
|
|
 |
 |
Re: UPS ir isorinis akumuliatorius |
Parašytas: 2015 10 21, 06:00 |
|
|
|
|
| Tu kaip koks užsukamas žaislas varai savo litaniją. |
Aš kartoju tik tai ką žinau ir patyriau. Na gerai, aš sutinku, kad ne visus UPSus esu išbandęs, o tie kuriuos išbandęs nekaista. Matyt yra ir kaistančių. |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |