Elektronika.lt
 2025 m. gruodžio 16 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2025 12 16, 00:28. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Automobilinė garso aparatūra » Muzika, ar triukšmas ?
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 23
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3  Toliau
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 Muzika, ar triukšmas ?
PranešimasParašytas: 2015 07 01, 21:22 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
enemy
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Neas rašo:
... kad aš tikriausiai ir neatskirčiau kur groja 43 eurai ir kur groja 500 eurų, todėl apie tai šnekėti yra beprasmiška ir neverta Smile

Neas rašo:
.. aš turiu suvokimą kas yra hi fi dalykai ir kas yra visiškas šūdų kruvos dugnas už mažiausius pinigus rinkoje..

Kazkaip nesueina.

Neas rašo:
Ir šiaip galvoju, kad ar tai ten stiprintuvas už 1000 euru, ar už 50, visvien ten stovi tie patys elementarūs tranzistoriai kuriai įtakos garsui mažiausiai turi
po sitokio pareiskimo tolesniu komentaru tiesiog nebereikia.
 Muzika, ar triukšmas ?
PranešimasParašytas: 2015 07 01, 22:13 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
xumot
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
perihellis rašo:
susilituok tada lm3886 ar 3875. pigu

Šitos mikrės netinkamos klausytis garsiai su 4 omų garsiakalbiais/kolonėlėmis.

PranešimasParašytas: 2015 07 02, 06:00 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Neas
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Toks jausmas, kad patekau ne į elektronikos, bet į filosofijos būrelį Smile

Tai filosofuokime toliau - Idėjus į mano automobilį (opel omega kuri yra visai standžiai sutverta, nebarška kaip vectra, o ir greitai važiuojant vėjas per ausis netraukia) dabar esamus garsiukus, ar įdėjus kanors iš brangių (tai ką jūs vadinate HI END) akivaizdaus skirtumo nepasijaus, manau, nes, kad kažkas pasijaustų visų pirma reikia normalaus mago ir t.t.
Galbūt pas jus visus mašinose sudėti hiendiniai garso atkūrimo komponentai, todėl jūs pašiepiate maniškius, bet abejoju, nes dažname automobilyje stovi garsiakalbiai tam, kad tiesiog galėtum pasiklausyti žinių radijo pranešimo tuo atveju, jeigu putinas ims pulti... - Aišku dabar pradėkime filosofuoti, kad originalūs garsiakalbiai ten tarkim kokie poros watų popieriniai geriau atkuria garsą ir geriau skamba, negu aftermarket visatonai, bet kam tai rūpi važiuojant automobilyje kai variklis baubia, o padangos su kelio danga kalba savo kalbą - laidų ir varžų klausytojams galbūt rūpi, bet ne man ir ne jums, manau, taip ? Kitas dalykas būtų, jeigu kalbėtume apie buitinę aparatūrą kai užklijevęs burnas savo vaikams, kad būtų visiška ramybė tu su stetoskopu bandai išgirsti kaip skamba tas, ar anas laidas Very Happy
 Muzika, ar triukšmas ?
PranešimasParašytas: 2015 07 02, 06:06 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Neas
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Viskas ko man reikia tai padaryti, kad tas stiprintuvas bent kažkiek pradėtų skambėti, kad jaustusi scenos gylis ir galėčiau atskirti garso instrumentus, o čia man iškyla keli klausimas į kuriuos aš tikiuosi atsakymo.
 Muzika, ar triukšmas ?
PranešimasParašytas: 2015 07 02, 06:27 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Evaldas_S
Veteranas
Veteranas
Neas rašo:
Viskas ko man reikia tai padaryti, kad tas stiprintuvas bent kažkiek pradėtų skambėti, kad jaustusi scenos gylis ir galėčiau atskirti garso instrumentus, o čia man iškyla keli klausimas į kuriuos aš tikiuosi atsakymo.
Atsakymas - keisk į geresnį.
 Muzika, ar triukšmas ?
PranešimasParašytas: 2015 07 02, 06:45 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
xumot
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Neas rašo:

Nepadarysi, Voice Craft, McVoice ir kiti panašūs "brandai" pagaminti, kad veiktų, bet ne skambėtų. Tiesa, kad garso kokybė priklauso nuo schemos komponentų (dažniausiai kuo komponentai geresni, tuo geriau groja), bet ir schema turi būti gera. Tavo Voice Craft neturi nei vieno, nei kito. Gali bandyti kišti į tą daiktą pinigus keisdamas kondikus (čia jau ne apie Jamicon ir Hitano reiktų galvot, o apie Mundorf, Audyn, Panasonic ir panašius), ar operacinius stiprintuvus į LM4562, OPA2604 ar panašius, bet galiausiai norimo rezultato vis tiek nebus, nes "you can't polish a turd", o pinigo sukišęs būsi tiek, už ką dar kiek prisidėjęs nusipirktum gero gamintojo gerą stiprintuvą, pvz., JL Audio, Audison, Hifonics ir pan. Galų gale, jei tas Blaupunkt patiko, yra ir kitų, funkcionalesnių to gamintojo stiprintuvų.

PranešimasParašytas: 2015 07 02, 09:30 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
perihellis
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
xumot rašo:
perihellis rašo:
susilituok tada lm3886 ar 3875. pigu

Šitos mikrės netinkamos klausytis garsiai su 4 omų garsiakalbiais/kolonėlėmis.

arba mes skirtingai suprantam 'garsiai', arba man grojo Smile 3875, o 3886 tai tik pasibandžiau, tai neturiu, ką komentuot labai daug Smile

PranešimasParašytas: 2015 07 02, 20:44 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Neas
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
xumot rašo:
Neas rašo:
Viskas ko man reikia tai padaryti, kad tas stiprintuvas bent kažkiek pradėtų skambėti...

Nepadarysi...

Ačiū, xumot, kad nepatingėjai parašyt, tokio atsakymo ir tikėjausi, ta prasme - atsakymo į temą Smile Galbūt tu teisus, bet aš visvien abejoju, jog tai tikrai taip beviltiška kaip jūs sakote Smile
Šiandien padariau atradimą, pasirodo, jog gi tas "užgožiantis" efektas buvo dėl mago nustatymų, kai keičiau stiprintuvą buvau atjungęs magą ir tas nuresetino kaikuriuos nustatymus (supreme+ ir highway), išjungus šias nesamones iškart viskas pasikeitė į gerają pusę Smile dabar niekas nieko neužgožia Smile
O va čia http://www.dainile.lt/?p=335 žmogelis taisė tokį patį stiprintuvą ir jo komentaras, jog šis stiprintuvas tai kažkokio galbūt geresnio stiprintuvo kopija teikia vilčiu Smile

Beto tikką pataisęs saviškį padariau su juo eksperimentą, ant vieno kanalo įėjimo kaitaliojau kondensatorių, eksperimentas buvo aklas, nes nežinojau ant kurio būtent kanalo uždėjau, todėl klausiausi pakaitomis vieno ir kito lygindamas kuris skamba geriau. Vienas kanalas visada grojo garsiau su išryškintais viduriukais žemų, vidurinių ir aukštų dažniais, o kito garsas buvo tolygesnis, bei gilesnis ir detalesnis, tačiau ne toks rėkiantis kaip pirmasis. Bandyma dariau su įvairiais rusiškais kondensatoriais ir geriausią įspūdį man paliko k50-3b ir K73 serijos, pastarasis skambėjo labai švelniai ir šiltai. Taigi pakeitus vos vieną detalę praktiškai su nuline investiciją jau turiu malonesnį garsą, todėl manau, jog tikrai įmanoma pritempti tą stiprintuvą iki kažko geresnio, o to pilnai pakanka normaliam muzikos klausymui Smile Bet ką čia aš jums pasakoju, juk patys esate per tai perėję ir viską žinote už mane geriau Smile
 Muzika, ar triukšmas ?
PranešimasParašytas: 2015 07 02, 20:51 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Evaldas_S
Veteranas
Veteranas
Neas rašo:
xumot rašo:
Neas rašo:
Viskas ko man reikia tai padaryti, kad tas stiprintuvas bent kažkiek pradėtų skambėti...

Nepadarysi...

Ačiū, xumot, kad nepatingėjai parašyt, tokio atsakymo ir tikėjausi, ta prasme - atsakymo į temą Smile Galbūt tu teisus, bet aš visvien abejoju, jog tai tikrai taip beviltiška kaip jūs sakote Smile
Šiandien padariau atradimą, pasirodo, jog gi tas "užgožiantis" efektas buvo dėl mago nustatymų, kai keičiau stiprintuvą buvau atjungęs magą ir tas nuresetino kaikuriuos nustatymus (supreme+ ir highway), išjungus šias nesamones iškart viskas pasikeitė į gerają pusę Smile dabar niekas nieko neužgožia Smile
O va čia http://www.dainile.lt/?p=335 žmogelis taisė tokį patį stiprintuvą ir jo komentaras, jog šis stiprintuvas tai kažkokio galbūt geresnio stiprintuvo kopija teikia vilčiu Smile

Beto tikką pataisęs saviškį padariau su juo eksperimentą, ant vieno kanalo įėjimo kaitaliojau kondensatorių, eksperimentas buvo aklas, nes nežinojau ant kurio būtent kanalo uždėjau, todėl klausiausi pakaitomis vieno ir kito lygindamas kuris skamba geriau. Vienas kanalas visada grojo garsiau su išryškintais viduriukais žemų, vidurinių ir aukštų dažniais, o kito garsas buvo tolygesnis, bei gilesnis ir detalesnis, tačiau ne toks rėkiantis kaip pirmasis. Bandyma dariau su įvairiais rusiškais kondensatoriais ir geriausią įspūdį man paliko k50-3b ir K73 serijos, pastarasis skambėjo labai švelniai ir šiltai. Taigi pakeitus vos vieną detalę praktiškai su nuline investiciją jau turiu malonesnį garsą, todėl manau, jog tikrai įmanoma pritempti tą stiprintuvą iki kažko geresnio, o to pilnai pakanka normaliam muzikos klausymui Smile Bet ką čia aš jums pasakoju, juk patys esate per tai perėję ir viską žinote už mane geriau Smile

Eik tu sapneli į grmofonas.lt ir ten diskutuok, ten rasi bendraminčių.
 Muzika, ar triukšmas ?
PranešimasParašytas: 2015 07 02, 20:53 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
sopkls
Senbuvis
Senbuvis
Placebas man atrodo čia pas tave su tuo daug geresniu skambesiu pakeitus tik vieną kondensatorių signalo kelyje. Jei tai būtų realybė, tai atsirast daug dirbtuvių, kurios pirktų pigius stiprintuvus ir pakeitę kondensatorius juos pardavinėtų už brangiau kaip labai gerus. Skambesys ne tik nuo kondensatoriaus priklauso - schemotechnika, detalių parametrai ir dar daug garsą įtakojančių faktorių.
 Muzika, ar triukšmas ?
PranešimasParašytas: 2015 07 02, 22:19 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Neas
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
sopkls rašo:
Placebas man atrodo čia pas tave su tuo daug geresniu skambesiu pakeitus tik vieną kondensatorių signalo kelyje. Jei tai būtų realybė, tai atsirast daug dirbtuvių, kurios pirktų pigius stiprintuvus ir pakeitę kondensatorius juos pardavinėtų už brangiau kaip labai gerus. Skambesys ne tik nuo kondensatoriaus priklauso - schemotechnika, detalių parametrai ir dar daug garsą įtakojančių faktorių.

Niekas nepirks perdirbto stiprintuvo už brangiau, jeigu galės nusipirkti naują normalų už tą pačią kainą. Kaip ir neperka jūsų gamintų gainklonų ir visokių lempinių, niekas nenori rizikuoti, nes perka dažniausiai už paskutinius pinigus.
 Muzika, ar triukšmas ?
PranešimasParašytas: 2015 07 02, 23:00 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
sopkls
Senbuvis
Senbuvis
Kodėl naują už tą pačią kainą. Pagal tavo aukščiau išdėstytas mintis gaunasi kad užtenka nusipirkti naują pigų stiprintuvą už 50€, pakeisti jame kai kuriuos komponentus, kas su detalių ir darbo kaina atsieis max 35€, ir parduoti jį už 100€, nes skamba jis net gražiau nei geros firmos, kokybiškas ir kainuojantis virš 300€. Ar ne tą tu nori pasakyti iš savo dabar dėstytos patirties, kai vieno kondensatoriaus pakeitimas tau visą skambesį grąžino?
 Muzika, ar triukšmas ?
PranešimasParašytas: 2015 07 02, 23:45 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
xyznia
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
nu yra tokia zmoniu rusis kurie niekada su niekuo nesutinka ir visada remiasi savo kazkokiom sapalionem,kad viskas pasauly yra pervertinta,pabranginta daug kartu ir viska galima pasidaryt-persidaryt paciam zymiai pigiau. taip kaip ir ta opel omega kuri yra zymiai geriau surinkta uz visus kitus opelius ir joje niekas nebarska. gincytis cia beprasmiska,zmogus pats viska zino kaip kas geriau groja,ko truksta sudinam stiprintuvui kad taptu hi-endu,klausimas lieka vienas- KAM KLAUST JEI VISKA PATS SUPRANTI?
 Muzika, ar triukšmas ?
PranešimasParašytas: 2015 07 05, 14:58 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Neas
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Įdomūs esate kaikurie iš jūsų, na, bet nesvarbu Smile
O aš paėmiau ir pasidariau tai ką žadėjau, nes pilnas internetas tokių projektėlių ir apie kuriuos yra plačiai diskutuojama. Vieni sutinka su tokių darbų rezultatais, kiti ne, nes matyt kiekvienas tai daro skirtingomis salygomis. Vieni bando patobulinti tai kas jau ir taip beveik tobula, todėl gaunasi nieko gero, tada ima rėkti, jog pakeitus vieną kondensatorių niekas nepasikeitė. Tačiau visai kitas dalykas kai tą kondensatorių įdedi į aparatą kuris dar turi potencialo tobulinimui, nes yra visiškas šūdas Very Happy
Taigi sudėjau naujus panasoniko kondensatorius visame garso take, išėmiau (full-lpf) perjungiklį ir sujungiau takus su KT73-17(galbūt padariau nesamone, bet gavosi įdomus efektas). Pakeiciau maitinimo kondensatorius į dvigubai talpesnius ir įdėjau NJM2068D pradinį, norėjau dėti LM4558D, bet tokio negavau. Ir norit tikėkit, norit ne, bet gavosi afigienai Smile)) Dabar netgi girdžiu, jog Rondo dainuoja ne vienas Smile Girdisi visi instrumentai ir net jaučiasi erdvė Smile
Dabar tik vienas galvos skausmas yra, kadangi stiprintuvas prastas, jis isijungdamas pokši per garsiakalbius, reikės kažka sugalvoti, kad taip nebūtų.
 Muzika, ar triukšmas ?
PranešimasParašytas: 2015 07 06, 23:11 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
xyznia
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
tai reikejo ant maitiako keturis kartus talpesnius konderius isidet,tai pokstels kai jau namie duris rakinsi Very Happy
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Pereiti prie Atgal  1, 2, 3  Toliau

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Sveiki ir ekologiški maisto produktai

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

„Mokslo sriuba“

www.matuok.lt - Interneto spartos matavimo sistema

Programuotojas Tautvydas – interneto svetainių-sistemų kūrimas

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
Must have farming mods
Farming simulator modhub, Best farming simulator mods
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Ets2 mods, Ats mods, Beamng drive mods
allmods.net
„MokslasPlius“ – mokslui skirtų svetainių portalas
www.mokslasplius.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
LTV.LT – lietuviškų tinklalapių vitrina
www.ltv.lt/technologijos/
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
Mokslo festivalis „Erdvėlaivis žemė“
www.mokslofestivalis.eu