|
Forumas » Elektronika žaliems » Siūlau naikinti skyrių ,,Žaliems,,
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
 |
Siūlau naikinti skyrių ,,Žaliems,, |
Parašytas: 2015 05 26, 10:43 |
|
|
|
|
| donau rašo: |
To caca:
Nepykstu, nes pats buvau žalesnis už žalią kažkada. Armija proto įkrėtė.
Nepatinka, kai suruoši prekes, o tas žaliukas dingsta iš horizonto. Galima gi parašyti kad,,nebereikia,, ar pan. O dabar tyli... |
Daryk kaip as: jokiu rezervaciju ar panasiu dalyku. Pirmas su pinigais prie duru gauna preke ir viskas. Jei zaidi su rezervacijom, tai pats apsiimi rizika aptureti tokius atvejus, kai lieki ant ledo. As viena karta pasimokiau. Vienam rezervavau, neatvyko, o kol palaukiau, tai kitam potencialiam pirkejui jau ir nebereikejo. Teko laukt kelias savaites kol pardaviau ka norejau dar treciam asmeniui...
To:Socrates
Jauti malonumą pa....s protą žaliukui? |
Jei man nepatinka - as ignoruoju. O tave kazkas vercia su tokiais bendraut? |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2015 05 26, 11:32 |
|
|
|
|
| Bendrauti reikia su protingesniais už save. |
- Tikiuosi supranti, kad jam tu būsi "žaliukas"?
p.s.
.. demokratijos tradicijose nereikėtų tokių skirstymų visai, nes kiekvienas kur nors kietas (lovoje?), o kur nors mikro minkštas (micro soft?)..
 |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2015 05 26, 11:41 |
|
|
|
|
| Socrates rašo: |
To caca:
Nepykstu, nes pats buvau žalesnis už žalią kažkada. Armija proto įkrėtė.
Nepatinka, kai suruoši prekes, o tas žaliukas dingsta iš horizonto. Galima gi parašyti kad,,nebereikia,, ar pan. O dabar tyli... |
Daryk kaip as: jokiu rezervaciju ar panasiu dalyku. Pirmas su pinigais prie duru gauna preke ir viskas. Jei zaidi su rezervacijom, tai pats apsiimi rizika aptureti tokius atvejus, kai lieki ant ledo. As viena karta pasimokiau. Vienam rezervavau, neatvyko, o kol palaukiau, tai kitam potencialiam pirkejui jau ir nebereikejo. Teko laukt kelias savaites kol pardaviau ka norejau dar treciam asmeniui...
To:Socrates
Jauti malonumą pa....s protą žaliukui? |
Jei man nepatinka - as ignoruoju. O tave kazkas vercia su tokiais bendraut? |
Su rezervuotojais tenka susidūrt nuolatos. Kad ir kiek yra rezervave nei vienas normaliai neperka. Vienas atvejis buvo kai nupirko bet atrodė kad jis man paslauga daro kad perka.
O šeip standartiniai atvejai kai ateina laikas pirkt būna toki kad: Ai jau nereikia, gal atiduosi už puse kainos? , jau nusipirkau pas kita...
Todėl net jei ir maldautų kad rezervuotum gali būt ramus kad atėjus laikui pirkti jis apie tai seniai bus pamiršes.
Mano duoti pavyzdžiai duoti iš pardavinėjimo ne elektronika.lt forume. Čia susirenka rimtesnė liaudis todėl kartais galima ir parezervuot bet aišku žiurint kam. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2015 05 26, 14:22 |
|
|
|
|
Kur tas mano pradingęs pirkėjas? Aūūū! Atiduosiu už pusę kainos! Atsiprašau, parduosiu. ,,Šiūr,, biznis  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |