|
Forumas » Elektronika žaliems » Automagnetolos AUX
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
Automagnetolos AUX |
Parašytas: 2015 05 13, 15:29 |
|
|
|
|
Ikisus tiek flesa tiek sd automatiskai nuskaitoma is jo, tarkim groja radijas, as ikisu flash ir automatiskai pradeda skaityti is fleso. trumpai paspaudus isjungimo mygtuka is eiles pradeda jungti, paspaudi viena kart perjungi radija, antra perjungi usb , trecia sd ir toliau vel ratu, bet jei usb ar sd neikisti tai neina nieko perjungti, groja tik fm  |
|
|
|
|
|
 |
Automagnetolos AUX |
Parašytas: 2015 05 13, 15:31 |
|
|
|
|
Taip ir supratau kogero kad reikia ant sd jungti tada per ta source pasirinkus man gros, bet net neisivaizduoju kaip atrinkt kurie kontaktai in yra pajungti ant sd signalo. turiu multimetra salia  |
|
|
|
|
|
 |
Automagnetolos AUX |
Parašytas: 2015 05 13, 15:59 |
|
|
|
|
| Aurimas rašo: |
Taip ir supratau kogero kad reikia ant sd jungti tada per ta source pasirinkus man gros, bet net neisivaizduoju kaip atrinkt kurie kontaktai in yra pajungti ant sd signalo. turiu multimetra salia  |
Šito jau nemokėsiu paaiškint - būtų magas mano rankose, gal ir atrinkčiau kas kur, bet dabar nieko nebus. AUX esu vedęs Scenic'o magui - pajungiau vietoj kasetės ir fsio, nieko ten sudėtingo nebuvo. |
|
_________________ Džiaugiuosi tuo, ką turiu! |
|
|
|
 |
Automagnetolos AUX |
Parašytas: 2015 05 13, 18:07 |
|
|
|
|
| Siulyčiau pastudijuot geriau ta TM2313, jei i Rin ir Lin tiesiog ateina audio signalas tai turetu ateit per kondensatorius, susirandi kur ateina radijos garso signalas, atlituoji viena koja ir statai per perjungikli, tuomet 3,5 mm lizda galetum paimt su jungikliu. As tokiu principu pasidares ant Philiphs CCR 600 - ikisus 3,55 jack'a groja aux, o atjungus toliau groja radija, tikiuosi supratai esme. |
|
|
|
|
|
 |
Automagnetolos AUX |
Parašytas: 2015 05 13, 18:32 |
|
|
|
|
| Jei stotis nusistato elektroninu budu tai kuris cia kondensatorius turi but? kiek zinau keiciant kondesatoriaus talpa pagaunamos stotys o cia nematau keiciamos talpos kondensatoriu vadinasi jie paprasti turi but, ju vienas turi but ar keli? yra viens didelis 4 vidutiniai ir daug maziuku |
|
|
|
|
|
 |
Automagnetolos AUX |
Parašytas: 2015 05 13, 18:35 |
|
|
|
|
| gal reik ijungt radija ir ziuret kur ateina signalas i kuri gnybta? |
|
|
|
|
|
 |
Automagnetolos AUX |
Parašytas: 2015 05 13, 19:13 |
|
|
|
|
| Aurimas rašo: |
| gal reik ijungt radija ir ziuret kur ateina signalas i kuri gnybta? |
Aš tai labai rimtai ir nuoširdžiai siūlau paprašyt forumiečių kuris tau apsiimtų tai padaryt, nes pagal daugelį požymių panašu, kad pats dar labai negreitai tai sugebėsi. |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |