|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 11, 22:39. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Įvairūs » kaip manote
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
 |
 |
kaip manote |
Parašytas: 2015 05 05, 06:05 |
|
|
|
|
Įtariu, kad viskas yra ženkliai paprasčiau, nei jūs čia įsivaizduojat. Savo sodyboje irgi atradau "paslaptingą" vietą, žiūrint ir maps.lt, ir googlemaps, ir kai su radijo bangomis valdomu lėktuvėliu iš oro pafotografuoju. Lygiai toks pats taisyklingas skritulys, kurio plika akimi į tą vietą atėjus nelabai ir matosi. O buvo taip. Prieš keletą metų kaimynas paprašė leisti jo telyčioms pas mane pasiganyti. Kad toli nepabėgų, kojos buvo supančiotos. Bet tarp jų buvo viena nenuorama, kuri net ir supančiota tolokai pabėgdavo. Tai ją su grandine prie kuolo pririšo. Štai toje vietoje ir atsirado taisyklingas skritulys. Žolytę ir krūmus nuskabė daug geriau, nei bet kuri žoliapjovė. Todėl dabar toje vietoje šiek tiek kitokie augalai auga ir iš viršaus labai gražus taisyklingas skritulys matosi. Belieka jo pakraščius berželiais apsodinti ir po kokių penkerių metų sąmokslo teorijų kūrėjai dar vieną skraidančios lėkštės nusileidimo vietą pamatys  |
|
|
|
|
|
 |
 |
kaip manote |
Parašytas: 2015 05 05, 06:25 |
|
|
|
|
| gintaras_bar rašo: |
| kaimynas paprašė leisti jo telyčioms pas mane pasiganyti. Kad toli nepabėgų, kojos buvo supančiotos. Bet tarp jų buvo viena nenuorama, kuri net ir supančiota tolokai pabėgdavo. Tai ją su grandine prie kuolo pririšo. Štai toje vietoje ir atsirado taisyklingas skritulys. |
Aha, viduryje miško telyčia buvo pririšta, bet taip, kad kuolo įkalimo vietoje (apskritimo centre) medžiai tebeauga tokie patys kaip ir aplink apskritimą
Ai, supratau, grandinė buvo pririšta aukštos pušies viršūnėje. |
|
|
|
|
|
 |
 |
kaip manote |
Parašytas: 2015 05 05, 07:51 |
|
|
|
|
| Evaldas_S rašo: |
Aha, viduryje miško telyčia buvo pririšta, bet taip, kad kuolo įkalimo vietoje (apskritimo centre) medžiai tebeauga tokie patys kaip ir aplink apskritimą
Ai, supratau, grandinė buvo pririšta aukštos pušies viršūnėje. |
Nereikia mano žodžių taip tiesmukai suprasti Aš tik paaiškinau, kaip gali atsirasti taisyklingi skrituliai (apskritimai). O kas, ką ir kada ten darė, tai jau kitas klausimas. Be to medžiai auga gana greitai. Gal toje vietoje prieš 30 metų pieva buvo. Sodyboje, kai ją nusipirkau 2007 metais, aukščiausias medis buvo vos už mane didesnis. Per tą laiką po elektros linija jau kelis kart medžius pjoviau, kad laidų nenutrauktų. O beržai, kur gali augti netrukdomai, elektros stulpus jau beveik dvigubai praaugo. Draugai, kurie tada vos ne pirštą prie smilkinio sukiojo, sakydami jog nusipirkau "žvyro karjerą su šabakštynais" , dabar mielai atvažiuoja gamtoje pasibūti ir stebisi, kaip neatpažįstamai viskas pasikeitė  |
|
|
|
|
|
 |
 |
kaip manote |
Parašytas: 2015 05 05, 17:28 |
|
|
|
|
ten ne karve lenciugu buvo prirista, o skraidantis mamutas
tas karves ir pas mus taip risdavo, dar smaigai pas mane yra like. bet jas perkelia laikas nuo laiko. ir diametras mazas, 10m daugiausia, kitaip uzsipainioja paskui. galvok ka nors geriau.
gal kas netoli gyvenat? nuvarykit ir pafotkinkit zemes reljefa  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |