|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 20, 22:30. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Buitinė technika, apšvietimas » Pakalbėkim apie skalbiklių bugnus
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Pakalbėkim apie skalbiklių bugnus |
Parašytas: 2015 02 17, 14:39 |
|
|
|
|
siaip cia elektronikos forumas, o ne mechanikos. o tu apie guolius klausi... dar prezidenturon parasyk - jei ir ten neatsakys kaip tau reikia - tada tikrai galesi piktintis
siaip jei jau tikrai tau reikia tokio tipo informacijos, varai per turgus ir kamantineji tuos kur naudotas skalbiankes stumdo. arba pas remontininkus varai. arba gali nuvaryt i siukslynus, ypac europos ir pats pasiziuri. bilietai keliavimui dabar nebrangus. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2015 02 18, 08:51 |
|
|
|
|
| jum tik pyzdavot. zmogus juk normaliai paklause. negi sunku isardyti ir paziureti is ko sudarytas tas bugnas,- skalbenkes juk visi turit |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2015 02 18, 10:54 |
|
|
|
|
pas mane stovi kazkokia pigiena ignis awf 505. nezinau net kiek gal jau virs 15 metu, neradau pagaminimo datos ant korpuso. naudojama nezinau ar pagal jus cia daug, bet kokius 2-3 kartus savaiteje ijungiama, jei generaliniai skalbimai ar gimines - ir dazniau. pakeistas tenas jau 4 kartus, nes uzkalkeja ir perkaista tiesiog. guoliai net nezada byret, ir nesiruosiu ten lyst. jos konstrukcija teisinga. guoliai byra tik neteisingos konstrukcijos skalbiankese - kur atsidarineja is sono - del neisbalansuotos mases. nezinau del ko visi jas perka, as tiesiog neleidau, nors irgi norejo tos su dangciu is sono - "nes visi tik tokias perka" ir "filmuose tik tokias rodo"  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2015 02 18, 13:01 |
|
|
|
|
| Mano SAMSUNG skalbiankėje skalbinių gręžimo metu atsirado smarkokas ūžimas. Įtariu guolius. Kai išsiardysiu, parašysiu, ar ardoma, ar ne. Skalbiankė gal 5 metų. Patikslinsiu vėliau amžių. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2015 02 18, 13:29 |
|
|
|
|
| donau rašo: |
| Mano SAMSUNG skalbiankėje skalbinių gręžimo metu atsirado smarkokas ūžimas. Įtariu guolius. Kai išsiardysiu, parašysiu, ar ardoma, ar ne. Skalbiankė gal 5 metų. Patikslinsiu vėliau amžių. |
Respect |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2015 02 18, 13:52 |
|
|
|
|
| samsui kažkokiam esu keitęs,buvo gal apie 10m senumo,viskas ardėsi. |
|
_________________ skype-->optical611
Paklausęs durnu gali būt maksimum dieną, o jei neklausi-liksi durnas visam gyvenimui.
Nepadarysi gerų darbų,nepadarydamas blogų..
Protingi žmonės save nuvertina, o kvaili mano, jog yra nuostabūs |
|
|
|
 |
Parašytas: 2015 02 18, 19:43 |
|
|
|
|
| Kaip taisyklė pigią mėsą šunys ėda. Genda tiek mechanika tiek elektronika. Jei bijaisi dėl guolių aš manau kad labiau verta žiūrėti iš viršaus užpildomas kaip sakė zamolskis. |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
mane rasite: mano profilyje |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2015 02 18, 22:10 |
|
|
|
|
Reikia žiūrėti ir ko moteris nori Iš tos per viršų dedamos trauk tuos skalbinius...Čia tik dureles atvėrei, į glėbį/bliūdą/ ir nešk džiauti. Mano SAMSUNG/ne mano, manosios nuosavybė/, pasirodo šįmet 10m. jubiliejus.
Keįčiau tik vandens išpompavimo siurbliuką/,,guzikinė,, buvo nerevizuota, nes po dekoratyviniu dangčiu apačioje/. Dabar tuščia gręžiant kaip per ,,bruką,, su vežimu . Ardysiu, aiškinsiuos. 2005m. mokėta 1000 LT. Bet tada lituko vertė kokia buvo! Modelis R1031GWS. Kaip taisyklė, apačia pradeda rūdyti, nes vonioje stovi. Per viršų dedamas perka dėl vietos stokos sovietinėse voniose. Kiti virtuvėse stato. Reikalas individualus...Šlangų prailginimui dabar visokių yra. Nors miegamajame statyk  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2015 02 19, 01:24 |
|
|
|
|
| donau rašo: |
Reikia žiūrėti ir ko moteris nori Iš tos per viršų dedamos trauk tuos skalbinius...Čia tik dureles atvėrei, į glėbį/bliūdą/ ir nešk džiauti. |
tu neivertini, kad kai dureles is sono, reikia susirietus kilot. net taburete bobos atsinesa pasiremt, kad radikulitas nesusuktu. o kai is virsaus - nieko ten ner sunkaus, dar patogiau. vienintelis minusas, pries skalbima tenka nukraustyt virsu - jei ten ko nors prideta. o paprastai kazka uzmeta ar padeda "trumpam" per kelias dienas cia gal vienintelis minusas.
galiu pavardint pliusus kur pastebejau. tu kur atsidaro is virsaus.
pvz nr1. pas mane naudoja tokia "technika". pastato puoda gal 30 litru pirmam ispylimui - kai isvaro pirmini skalavima kur visa chemija. paskui kai darai antra skalbiniu partija - atsidarai is virsaus ir supili ta puoda. tada papildomai pridet reikia maziau chemikalu. jei dureles butu is sono - neiseitu taip paprastai supilinet - puodas didelis - netilptu per liuka. tektu per leikas pylinet ar i mazesnius perpilstyt... chemikalu taupymo technika sunkiau pritaikoma.
2 privalumas. nebutinas liuko sandarumas. neisbegs pro sona ir neprilaistys grindu. pas mane ant medinu grindu stovi - dar nei karto nepribego. saldytuvas daugiau bedu yra pridares... |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2015 02 19, 09:01 |
|
|
|
|
ir garantuotai, tą antrą kartą praskalbtą sutruotą vandenį į kitą dubenį supila. paskui gi tūlike galima kakalus nuleisti juo. vieni pliusai. ar ir tuos į laikraštį vyniojat, ir į šiūkšlių kibirą?
kiestos čia taupumo programos. pirk skalbyklę kas 5 metai, bet vandeniuką taupyk, skalbimo miltelius taupyk, taburetės nusidėvėjimą taupyk. dar trūksta kad į skalbyklę būtų leidžiama iš radiatoriaus - juk ir šildyti tada mažiau reikia. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2015 02 19, 14:37 |
|
|
|
|
| Zaria_klp rašo: |
ir garantuotai, tą antrą kartą praskalbtą sutruotą vandenį į kitą dubenį supila. paskui gi tūlike galima kakalus nuleisti juo. vieni pliusai. ar ir tuos į laikraštį vyniojat, ir į šiūkšlių kibirą?
kiestos čia taupumo programos. pirk skalbyklę kas 5 metai, bet vandeniuką taupyk, skalbimo miltelius taupyk, taburetės nusidėvėjimą taupyk. dar trūksta kad į skalbyklę būtų leidžiama iš radiatoriaus - juk ir šildyti tada mažiau reikia. |
tokie metodai labai placiai naudojami. ypac pramoneje ar pramoniniam skalbime. kaip pvz duosiu. sakykim plovykloje naudojama 20 kubu vandens ir 100kg chemijos - tai vienas plovimas naudojant atsinaujinanti procesa kaip buitinej skalbiankej kaskart kainuotu kazkur 500-600 euru. o isskiriant procesa i dvi - tris talpas ir padarius nepertraukiama - atpinga iki mazdaug 80 euru tam paciam rezultatui pasiekt. tu tiesiog nieko apie tai nesi girdejes, ta ir diskutuoji savo kakalu ir tuliko lygmeny
ar skalbimo milteliai maisely, ar jau supilti i vandeni - tai tera tik techne medziaga. ir cia tera svarbu tik koncentracijos ir uzterstumo lygis, kuri reikia palaikyt. buitiniam skalbime viskas vyksta supaprastintai - viskas iskart salinama kanalizacijon. naujas skalbimas - nauja chemijos porcija. ir runkeliams susiformuoja neteisingi vartojimo igudziai kaip tobulos tiesos aksioma . man tavo paziurio pozicija tiesiog juokinga
pirkt skalbykle cia kiti kas 5 metus siule, o ne as. as nesu nusistates nei pries pirkima kas 5 metus, nei pries remontus. mano poziuris daryt tai - kas labiausia apsimoka ir duoda geriausia rezultata kiekvienam konkreciu jo atveju. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2015 02 19, 14:39 |
|
|
|
|
| Na čia jau per stipriai, bet dėl to kad per viršų kraunamoms guoliai mažiau apkrauti, vietos mažiau užima ir tiesą pasakysiu kol pats nepabandžiau naudotis tai ir galvojau, kad nepatogu, bet čia jau skonio reikalas. |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
mane rasite: mano profilyje |
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |
|