Elektronika.lt
 2026 m. vasario 7 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2026 02 07, 18:23. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Elektronika žaliems » Sulietos, dulketos, prikepusiu dulkiu mikroschemos valymas
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 23
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3  Toliau
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 Sulietos, dulketos, prikepusiu dulkiu mikroschemos valymas
PranešimasParašytas: 2014 10 27, 16:07 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Jakaz
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Evaldas_S rašo:
motoristai patys galvučių nešlifuoja, jie neša ten kur tai daro profesionaliai. O gal galėtų su dilde ?

https://www.youtube.com/watch?v=H53FoqkJqCQ Laughing Laughing Laughing Laughing

Protingi žmonės save nuvertina, o kvaili mano, jog yra nuostabūs
PranešimasParašytas: 2014 10 27, 16:12 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Zaria_klp
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje
supratau, pakvėpavau į maišelį, ir palenvėjo.

sutinku, kad drukos gali pridaryti bėdos vėliau, tik vistiek netikiu, kad po mano plovimo pagestų taip, kad likčiau kaltas aš. jei taip ir nutiks - mielai taisysiu savo klaidas atpirkdamas.
beje, aš sąžinigai pasakau galimas pasekmes, pranešu prieš imdamasis ekstremalių veiksmų. ir, kas svarbiausia, mano klientai neišgali taisyti pas tikrus "meistrus", neatimu aš jų rinkos dalies (atsipirks jiems tos vonelės ir skysčiai iš pasiturinčių klientų). todėl mano klientams atsiperka pas mane eiti - dažnai neša kas jau ant išmetimo padėta. bet va prikeliu, ir džiaugiasi.
nors jei kartą supila, tai tikėtina, kad ir vėl taip nutiks. užtai nepergyvena, kai atiduodamas sakau, kad dariau tą ir aną, ir gali nutikti taip ar anaip.

vandentiekio druskų sitauciją buvau svarstęs, dariau keletą minties eksperimentų. bet simuliacija baigdavosi su teigiamais rezultatais. turėčiau galimybę pamatuoti, sutikčiau pasitikrinti, kiek ten tų druskų lieka po mano plovimo..

gal galima tada būtų plačiau apie spiritą. jis tirpina. ir jei buvo tirštas lašas kolos vienoj vietoj, tai po plovimo, daug (labai daug) mažesnės koncentracijos tas taškas dabar dengia visą motininę. ar ne tas pat su distiliuotu vandeniu? druskas praskiedžia, ir išnešioja nuo klaviatūros jungties, kur nors po bga chipais.

(dabar jau nepykstu. dabar noriu sužinoti daugiau, kad sekantį kartą daryčiau "kaip priimta")
PranešimasParašytas: 2014 10 27, 16:15 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Evaldas_S
Veteranas
Veteranas
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Jakaz rašo:
https://www.youtube.com/watch?v=H53FoqkJqCQ

Tai Rusija. Ten pas juos iki artimiausio miesto su staklėmis gali būti 500 km.

Paskutinį kartą redagavo Evaldas_S, 2014 10 27, 16:17. Redaguota 1 kartą
PranešimasParašytas: 2014 10 27, 16:17 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Jakaz
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Evaldas_S rašo:
Jakaz rašo:

Tai Rusija.

būtent,bet teko susidurti ir Lietuvoje,kai dar buvo daugiau ziguliu bei gaziku Smile

Protingi žmonės save nuvertina, o kvaili mano, jog yra nuostabūs
PranešimasParašytas: 2014 10 27, 16:33 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
sopkis
Moderatorius
Moderatorius
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje ICQ numeris
Zaria_klp - tu ne pirmas ir ne paskutinis, kuriam kažkoks remonto būdas atrodo geras. Mačiau kaip automagnetolą taiso - paseilina pirštą ir brauko per plokštės dugną, per kiekvieną mikroschemą. Ir ką tu jam - sako jau ne viena po tokių veiksmų atsigavo.

PranešimasParašytas: 2014 10 27, 20:35 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
locker
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
izopropilas su dantų šepetėliu neima?
PranešimasParašytas: 2014 10 27, 21:25 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Zaria_klp
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje
koks dar dantų šepetėlis. tik antistatinis taptukas (ISO 9001:2008), su antistatiniu kilimėliu bei padoriu įžeminimu.
PranešimasParašytas: 2014 10 27, 21:35 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Evaldas_S
Veteranas
Veteranas
Zaria_klp rašo:
koks dar dantų šepetėlis. tik antistatinis taptukas (ISO 9001:2008), su antistatiniu kilimėliu bei padoriu įžeminimu.
Be reikalo tu čia tebevaizduoji įsižeidusį ir sarkazmą laidai. Geriau ramiai pasvarstyk ir suprask ką gali iš to išmokti. Nemanau, kad ruošiesi visą gyvenimą varguoliams alumi ir kola sulaistytus kompus taisyti. Galima ir geresnių užsiėmimų surasti kur ir ultragarsinė vonelė bus kasdienis įrankis šalia visų kitų. Į tai ir reiktų orientuotis, o ne į varguolius su jų varguoliškais kompais.
PranešimasParašytas: 2014 10 27, 21:42 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Zaria_klp
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
sarkazmas čia buvo labiau šposas, nei kandumas. įsižeidusio taip pat nevaizduojų - arba toks būnu, arba ne. ir kaip jau rašiau, jau nebe. viskas liuks.

bet dėl varguolių.. na, o jei pats iš dalie nuo tokių nesu per toli? neatsisakau pastangų, bet yra variantas, kad ne man skirta. gal man smagu daryti tai, kas verta max 50lt už 2/4/8 valandas darbo.

ką čia dar pasakyti... dėkui už pamokymus.
PranešimasParašytas: 2014 10 27, 21:47 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
jonyys
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Jakaz rašo:
Evaldas_S rašo:
Jakaz rašo:

Tai Rusija.

būtent,bet teko susidurti ir Lietuvoje,kai dar buvo daugiau ziguliu bei gaziku Smile

Ir man teko taip MTZ bloko viršų taip šlifuot. Very Happy
PranešimasParašytas: 2014 10 27, 22:34 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
xsius
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Aciu uz atsakymus. Esme kaip ir supratau.
Ultragarsines voneles neturiu, tai bandysiu meginti paprastai namu salygomis.
Su dantu sepeteliu sunku prieiti daugkur, tai siandien parduotuveje kaiptik prisiminiau teptuku nusipirkti. Tai pradziai meginsiu su spiritu dar. O veliau dar bus matyti...
PranešimasParašytas: 2014 10 28, 00:12 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Ibanez
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Teko ir man laptopo motinas supiltas plauti (net apvemta Shocked ). Tik mano technologija kitokia- as imu medicininio spirito buteli- 96,3% ir purskiu ir plaunu visa motina. Bent jau tkia metodika blogiau nelabai padarysi. Plaukit svariu spiritu, tik ne vandeniu su visomi druskomis.. Su ultragarsine butu geriausia, bet investuoti i daikta kuri tik halturkem panaudoti laikas nuo laiko - neverta.
PranešimasParašytas: 2014 10 28, 05:21 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
lividas
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Nereikia svaigti,kiekvienam atvejui savi sprendimai.
Organiniam - tipo vėmalai,vynas,alus,kava,arbata,kokteiliai ir kiti - distiliuotas vanduo -neturi - lietaus,virintas - tik ne iš krano.
Spiritas tirpdydamas organines medžiagas tik labiau užteršia,ypač po BGA...
Aišku,nereikia pamiršt acetono,nitro skiediklių,žibalo,benzino ir kitų...
Namų sąlygom tai po ranka patartina turėt visą arsenalą (kai nėra ultragarso)...
Kas dėl proškų (miltelių) - mano nuomone - nonsensas(nors kaip rašė vabalas - lašas valiklio gal ir aktualu,kompensuos druskas,bet vistiek - extrimas)
Dar
- dantų šepetėlis - pats tas - apsikarpai pagal norimą konfiguraciją,fenu,žiebtuvėliu suteiki norimą formą ir pirmyn.
Aišku reikia turėt ir kitokių šepetukų...
Žodžiu - per kančias (klaidas) į žvaigždes Smile .
PranešimasParašytas: 2014 10 28, 14:05 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Edzma
Senbuvis
Senbuvis
bunbastik rašo:
Zaria_klp rašo:
tai pučiu su burna, kol iš labiau uždarų vietų išsipučia lašeliai. kabinu ant radiatoriaus ir palieku per naktį.

kelis laptopus taip atgaivinau.

Noreciau paziureti kaip po tokiu proceduru veikia tie laptopai Very Happy
Man irgi idomu... Very Happy
PranešimasParašytas: 2014 10 28, 14:13 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Zaria_klp
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
jaunimėli, žilomis barzdomis, sakiau gi - veikia.

pokolkas ilgiausiai veikia pirmasis tai atyręs mano Eee PC 900. nuo jo pirkimo, kai pasirodė parduotuvėse, aš jau ploviau tris kart. tai veikai taip kaip veikė tik nupirktas. dabar tik paskutinius metus gal, įjungiu kartą į savaitę. iki tol - veikė po ~10h į parą, kiekvieną dieną.

pagal sukilusių bangų aplitudę, suprantu, kad sekantį prausiu spiritu.
dar kas nors netikite, kad veikia? parašykit - nuraminsiu : )
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Pereiti prie Atgal  1, 2, 3  Toliau

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Technologijos.lt

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

„Mokslo sriuba“

www.matuok.lt - Interneto spartos matavimo sistema

Programuotojas Tautvydas – interneto svetainių-sistemų kūrimas

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
RDR2 Mods
Euro Truck Simulator 2 Mods, WOT Mods, RDR2 Maps
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Ets2 mods, Ats mods, Beamng drive mods
allmods.net
„MokslasPlius“ – mokslui skirtų svetainių portalas
www.mokslasplius.lt
Būk saugus
elektroninėje erdvėje

www.esaugumas.lt
LTV.LT – lietuviškų tinklalapių vitrina
www.ltv.lt/technologijos/
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
Mokslo festivalis „Erdvėlaivis žemė“