Elektronika.lt
 2025 m. spalio 14 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2025 10 14, 22:36. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Programinė įranga » cia man vienam linkomanijos windows torrento nera?
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 22
Pereiti prie Atgal  1, 2
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 cia man vienam linkomanijos windows torrento nera?
PranešimasParašytas: 2014 06 27, 10:29 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
marsietis69
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Paieškojus tikrai galima rast normalių ir neužrakintų

PranešimasParašytas: 2014 06 27, 13:57 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Zaria_klp
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje
aš galvojau, kad man vaidenasi. pasirodo ne man vienam - tikrai iš lm dingo daug iso.
bet tuo metu bėgau į TPB ir ten taip pat pastebimai mažiau. pagalvojau, kad gal kokia pasaulinė akcija vyksta ar kas.

o tie kas sako 'taigi galima daug kur rasti', tikrai jaučiasi, kad ne kasdien su tuo susiduria.
PranešimasParašytas: 2014 06 27, 14:41 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Evaldas_S
Veteranas
Veteranas
Zaria_klp rašo:
aš galvojau, kad man vaidenasi. pasirodo ne man vienam - tikrai iš lm dingo daug iso.
bet tuo metu bėgau į TPB ir ten taip pat pastebimai mažiau. pagalvojau, kad gal kokia pasaulinė akcija vyksta ar kas.

o tie kas sako 'taigi galima daug kur rasti', tikrai jaučiasi, kad ne kasdien su tuo susiduria.

Nei iš The Pirate Bay nei iš Kickass nei iš Rutracker niekas nedingo ir panašu, kad nesiruošia dingti. Be to nereikia jokių suknistų pakvietimų ir netgi registracijų. Jūsų problemos kad naudojatės kažkokia sumauta linkomanija kurioje viskas sukrauta iš tų pačių aukščiau išvardintų trackerių.
PranešimasParašytas: 2014 06 27, 14:48 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Zaria_klp
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje
tai nesakau, kad lm kažkuo dieviškesni už kitus. pokolkas ten man vienintelis privalumas - greitis. nes 80% narių yra iš lietuvos teritorijos. o internetai pas mus tokie jau yra: Lietuvoje vienas greitis, į užsienį kitas greitis.
bet faktas lieka faktu, kad kas savaitę lankantis ir ieškant panašaus turinio, tikrai buvo galima pastebėti, kad sumažėjo MS produkcijos. kas nepastebėjo, tam ir nereikia.

dėl sumažėjimo kitose vietose jau abejoju. gal man tą dieną buvo per didelis šokas, todėl nesugraibiau kas darosi. nes dabar matau, kad taip - pasaulyje vis dar pilna tų pačių nuorodų, kurios buvo ir seniau.
PranešimasParašytas: 2014 06 27, 15:29 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
super
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Kaip reik siustis is tpb ten dabar tik magnet link.
PranešimasParašytas: 2014 06 27, 15:36 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Zaria_klp
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
taip kaip ir seniau magnet nuorodas - spaudi ant jų ir atsidaro programa, kuri supranta tokias nuorodas. jei tokios programos nėra kompiuteryje, tai reikia tokią įsidiegti. pvz µTorrent.
PranešimasParašytas: 2014 06 27, 15:46 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
super
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Meta klaida torrrent, kad negali atidaryt.
PranešimasParašytas: 2014 06 29, 15:31 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
marsietis69
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Zaria_klp rašo:

Susiduriu ir dažnai, ypač kai reikia ieškoti Windowsų versijos kuri dar ir normaliai atsinaujina kaip legali. TPB tikrai atliko nemažą valymą netaip seniai, užsienio forumuose tai buvo minėta. Visi bando išvengti Isohunt likimo

PranešimasParašytas: 2014 06 29, 15:32 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
marsietis69
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Super, su kokiu softu tau klaidą metą?

PranešimasParašytas: 2014 06 29, 15:43 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Blossom
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje ICQ numeris
marsietis69 rašo:
Super, su kokiu softu tau klaidą metą?
Be jokio softo,ten jis užbanintas kaip ir visur kitur.Na išskyrus čia.
PranešimasParašytas: 2014 06 29, 15:45 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
marsietis69
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
na TPB būt užbanintu jau yra talentas Laughing

PranešimasParašytas: 2014 06 29, 17:22 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
a1girdas
Senbuvis
Senbuvis
kas drįsta abejoti super talentais!?
PranešimasParašytas: 2014 06 29, 19:25 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
super
Senbuvis
Senbuvis
a1girdas rašo:
kas drįsta abejoti super talentais!?

Geras tavo ir blossom bajeris. O siaip paciam TPB dabar yra parasyta kad, upgrade torrent version to fix magnet link download, ant telefono su bit torrent viska siuncia, bet norint atsiusiust torrent programa ant win dazniausia nuluzta siuntimas, siunciuos is oficialaus puslapio.
PranešimasParašytas: 2014 07 01, 18:38 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
nba00
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
http://www.pcworld.com/article/248995/how-to-install-windows-7-without-the-disc.html
gal kazkas zino kaip asisusti wndows 8.1 pro iso is microsft nes radau tik destop
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Pereiti prie Atgal  1, 2

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Sveiki ir ekologiški maisto produktai

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

„Mokslo sriuba“

www.matuok.lt - Interneto spartos matavimo sistema

Programuotojas Tautvydas – interneto svetainių-sistemų kūrimas

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
VAT calculator
VAT number check, What is VAT, How much is VAT
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Ets2 mods, Ats mods, Beamng drive mods
allmods.net
„MokslasPlius“ – mokslui skirtų svetainių portalas
www.mokslasplius.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
LTV.LT – lietuviškų tinklalapių vitrina
www.ltv.lt/technologijos/
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
Mokslo festivalis „Erdvėlaivis žemė“
www.mokslofestivalis.eu