|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 08 08, 08:04. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso aparatūra » Dėl radiotechnika 35 AC-1 kolonėlių pajungimo
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
 |
 |
Dėl radiotechnika 35 AC-1 kolonėlių pajungimo |
Parašytas: 2014 05 12, 18:58 |
|
|
|
Alexx rašo: |
odinas112 rašo: |
Reikes klausti radijo prekiu parduotuvese gal turi uzsilike СГ-5 штекер arba visu laidu su tokeis штекер... arba gal koks forumietis bus antgaliais bagotas
 |
jei gerai suprantu, tai aš tą tokį vieną laida turiu, su juo eina pajungti tunerį su stiprintuvu... |
Taip ! EINA... tik ju GALAI gali buti skirtingi... ir dar viens patarimas... - berods sie RADIOTECHNIKA nebeturejo koloneliu apsaugos... tai jai kas jame netvarkoj su GALU...ir saugykliukai po 10A sudeti.. tai galit sugadinti koloneles.... |
jie (radiotechnikos tuneris ir radiotechnikos stiprintuvas) kogero buvo pirkti panašiu metu, tai gal neturėtų skirtis? supratau kad šiandien aš čia sunkiai kažką bepridarysiu, gal tiesiog apsimokėtų naujesnį stiprintuvą nusipirkt? |
Jai norit pasidaryti RETRO kampeli... tai ta aparatura tiks ! Jai retro jus nebezavi... tuomet gal nauja pirkit Katram mieste jus randates ? |
Klaipėda. na o jeigu tą importinį mėgint jungt? ar į jį būtų galimą pajungt tarkim 3.5mm audio jacką ir leist per jį muziką? nufotografavau jo galą.
http://i.imgur.com/JXOVnfu.jpg (nedėjau nuotraukos čia dėl jos dydžio) |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 05 12, 19:04 |
|
|
|
Citata: |
3.5mm audio jacką ir leist per jį muziką? |
galima... tik reik tureti laida jack-tulpes ... |
|
_________________ ... dazniausiai atsakau as tuo paciu..... |
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 05 12, 19:11 |
|
|
|
vadinasi reikia mėgint pasijungti importinį stiprintuvą... |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 05 12, 19:33 |
|
|
|
vadinasi reikia mėgint pasijungti importinį stiprintuvą... |
O jau cia skonio reikalas  |
|
_________________ ... dazniausiai atsakau as tuo paciu..... |
|
|
|
 |
Re: Dėl radiotechnika 35 AC-1 kolonėlių pajungimo |
Parašytas: 2014 05 12, 21:42 |
|
|
|
...dvi radiotechnika 35 AC-1 kolonėles, ir dar keletą elektronikos, kaip suprantu stiprintuvą
ir dar kažkokį aparatą, (gal dar vieną stiprintuvą?) ...Ir kur reikėtų kišti kolonėles? |
Jei jau viską parsivežei, tai ten kažkada viskas buvo sujungta. Taigi, kolonėles ir dabar tais pačiais jų laidais sujunk su stiprintuvu.
Tas kažkoks aparatas, kaip jau galėjai išskaityti iš nuorodos, yra Radiotechnika-020 tiuneris, bet neįsivaizduoju, ką juo šiais laikais galima klausytis Net Klaipėdoje. Nebent, užjūrio radiostotis, pvz., Radio Luxembourg  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 05 13, 15:08 |
|
|
|
Gediminas rašo: |
phono iejimas siaip skirtas skirtas patefonui be fonokorektoriaus prijungti, kitiems garso saltiniams netinka. |
O seniau aux tai nebuvo, tai per ka tada jungt senam stipre ? |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 05 13, 16:05 |
|
|
|
Taip, jie kažkada buvo naudojami ir veikė kartu, tiesa, kažkur dar palėpėje yra ir patefonas, jį parsivešiu kitą kart. Tik bėda ta, kad tuneris neduoda jokių gyvybės ženklų, ir aš kaip būdamas "žalias" nežinau ar čia kokia rimta bėda su juo, ar tik kur nors koks laidukas atšokęs... o radiotechnikos stiprintuvas irgi neaiškus man, tos jo jungtys visos... nėra nei tulpių, nieko, grynai per tą 5-pin sistemą... tiesa, kaip jau kolega padėjo preitose žinutėse išsiaiškint, kolonėles gal ir eitų pajungti jei ten taip paprastai tie laidai ir teturi įsikišt.. dėl to importinio, jei phono naudojamas patefonui, tai kaip jau super paklausė, kur kišti tulpes? Kątik nusipirkau tulpes->3.5mm audio jack. gal su šituo būtų viskas paprasčiau  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 05 13, 20:02 |
|
|
|
akar rašo: |
legendinė radio Luxemburg nebetransliuoja jau keliolika metų... |
Tai lygiai tiek metų aš jos ir nebesiklausau Čia, galima sakyti, buvo metafora...
-------------------------------
...o radiotechnikos stiprintuvas irgi neaiškus man, tos jo jungtys visos... nėra nei tulpių, nieko, grynai per tą 5-pin sistemą... |
O tai kuo ji blogai? Juk yra dar ir tokių kištukų pirkti, gal net ir gatavų laidų... Imi, ir jungi, kam čia tuos perėjimus daryti
Ar jis bent veikia? Įsijungia?
Jei jau įsigijai tą perėjimą RCA-lizdai<3,5mm audio jungtis, tai dar įsigyk DIN5>RCA-kištukai, arba iš kart DIN5->RCA-lizdai (tulpės). |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 05 13, 21:08 |
|
|
|
Valdulis rašo: |
akar rašo: |
legendinė radio Luxemburg nebetransliuoja jau keliolika metų... |
Tai lygiai tiek metų aš jos ir nebesiklausau Čia, galima sakyti, buvo metafora...
-------------------------------
...o radiotechnikos stiprintuvas irgi neaiškus man, tos jo jungtys visos... nėra nei tulpių, nieko, grynai per tą 5-pin sistemą... |
O tai kuo ji blogai? Juk yra dar ir tokių kištukų pirkti, gal net ir gatavų laidų... Imi, ir jungi, kam čia tuos perėjimus daryti
Ar jis bent veikia? Įsijungia?
Jei jau įsigijai tą perėjimą RCA-lizdai<3,5mm audio jungtis, tai dar įsigyk DIN5>RCA-kištukai, arba iš kart DIN5->RCA-lizdai (tulpės). |
įsijungt lyg ir įsijungia, o ar veikia kažkas tai kitas klausimas. o dabar prieš tai kolega sakė, kad gali neatitikt tie kištukai kažkaip? ar čia jau kažką aš ne taip supratau... ir dar, dėl kolonėliu pajungimo, jos tiesiog įsikiša į tas skyles ir viskas? niekaip neužsifiksuoja? |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 05 13, 21:55 |
|
|
|
įsikiša į tas skyles ir viskas? niekaip neužsifiksuoja? |
Taip, įsikiša, ir tokiu būdu užsifiksuoja (standžiai įsikiša). Stebiuosi, kad jau kelinta diena čia klausinėji, o dar nebuvai nieko išbandęs...
gali neatitikt tie kištukai kažkaip |
O kas ten gali neatitikti? Žinoma, yra (gali būti) skirtumų, bet juk viskas pataisoma (perlituojant). O jeigu įsigysi aukščiau minėtą perėjimą, tai viskas veiks iš kart. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 05 13, 22:40 |
|
|
|
tame ir esmė kad man jie standžiai neįsikiša nelabai yra ką išmėgint kolkas, rytoj tada greičiausiai nusipirksiu tą laidą ir žiūrėsiu ar gausis kasnors |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 05 13, 22:57 |
|
|
|
tame ir esmė kad man jie standžiai neįsikiša |
Tai ką, jie įkišus iškrenta, ar kaip?
Gal bandai kišti neteisingai Ten ne bet kaip įkiši, o tik konkrečiai, viena padėtimi; čia kalbu apie kolonėlių laidus/kištukus, nors DIN-5 irgi tas pats.
Išsamiau apie juos čia. |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|