|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 10 14, 22:24. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Programinė įranga » Kiek imat uz Win perrasyma?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
 |
Kiek imat uz Win perrasyma? |
Parašytas: 2014 05 04, 20:49 |
|
|
|
Zaria_klp rašo: |
kai reikia papildomai žaist.
būna per 3h padarau, būna kelis kart skanuoju hdd kad nepikt klaidingai naujo, būna duomenis kopijuoju šimtais gigabaitų, būna iki paskutinio varžto išrenku ir plaunu vonioje su skalbimo milteliais ir dantų šepetuku.
tiesiog papildomas hobis vakarais prie kompo žiūrint filmą. kažką naujo sužinau kas antro kliento atveju.
|
Tai ir sakau už 20 neapsimoka. Hobis... hobis iš "įdėjos" buvo prieš keletą metų , dabar atsibodo. Kalbant apie netokius artimus pažistamus.... Labai gerai pasimokiau kai bendradarbiui perrašiau win už ačių, tas nuėjęs nupirko torčiuką prie kavos.... . Atsirado tokių kurie "žvengė" ir sakė, kad dirbu už batoną . Dabar moka visi, vieni daugiau kiti mažiau. Yra keletas kur ir nemoka , su tokiais mes draugaujame šeimomis . O šiaip tai ne darbas man, bet , na, prašo - perrašau ir tiek. Klientų neieškau. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 05 04, 20:58 |
|
|
|
As irgi kad win perrasineju nesireklamuoju nes neidomu man todel cia gavosi kaip salutinis produktas kai reklamavausi su kita veikla ir zmogus paklause gal galiu perrasyt win ir tada prasidejo...
O klijantam visada brangu. Ir dar galioja toks desnis kuo pigiau padarai tuo maziau gerbia. Su vienu klijantu net teko apsibart del to. Bet paskui suprates savo klaidas atsiprase. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 05 04, 21:07 |
|
|
|
Zaria_klp rašo: |
aš visada galvojau, kad per daug imu. nors aplinkiniai mano priešingai. imu 20-40lt už įprastą perrašymą, ir nuo 50lt kai reikia papildomai žaist.
būna per 3h padarau, būna kelis kart skanuoju hdd kad nepikt klaidingai naujo, būna duomenis kopijuoju šimtais gigabaitų, būna iki paskutinio varžto išrenku ir plaunu vonioje su skalbimo milteliais ir dantų šepetuku.
bet kad ir kokia kaina turi būti, aš imi kiek sąžinė leidžia. man tai ne duonos uždirbimas, tiesiog papildomas hobis vakarais prie kompo žiūrint filmą. kažką naujo sužinau kas antro kliento atveju.
na gal dar sąžinė kainą koreguoja dėl "artimųjų". nesu tvarkęs kompiuterio, kurio savininko nepažinočiau per pora kitų draugų. tai gaunasi, visą laiką savi ir jų šeimos nariai. reklamos irgi nesu nė karto daręs - tarpusavyje patys klientai paskleidžia.
p.s. dėl tų 'sub-1h' perinstaliavimų. pas mane retai pasitaiko kad iš parduotuvės su tuščiu kompu eina tiesiai pas mane. tokiu atveju užtrunka arbatos pagert ir gali eit jau su w7/8 namo. bet va pasitaiko kompų, kur celeronas 1.4ghz, ramų 1gb, ir lėtas lėtas laptopinis hardas.. tai ir žiūriu du filmus tą vakarą. |
su tais senais grabais tai galvos skausmo daugiau nei naudos,normalų perrašiai,ka jungi tas eina,o su senu tai tas stringa anas neina,krušies su derinimais kol padarai į ta puse,o šiaip nuo 50lt..... |
|
_________________ skype-->optical611
Paklausęs durnu gali būt maksimum dieną, o jei neklausi-liksi durnas visam gyvenimui.
Nepadarysi gerų darbų,nepadarydamas blogų..
Protingi žmonės save nuvertina, o kvaili mano, jog yra nuostabūs |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 05 04, 21:17 |
|
|
|
50lt min. is pazystamu, normaliai perrasyt pasikrust reikia. , elektra, laikas o dar jei duomenis stumdyt, dar visokiu pageidavimu.
pigiau, tegu patys rasos.
disko nebeskaldau jau seniai, nebent zmogus nori, nematau jokios prasmes.
jei virusas apgrauzia formatuoji tep a tep
90 procentu mano matytu kompu d diskas tuscias, arba pora katalogu, o c raudonas. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 05 04, 21:25 |
|
|
|
kaskas rašo: |
50lt min. is pazystamu, normaliai perrasyt pasikrust reikia. , elektra, laikas o dar jei duomenis stumdyt, dar visokiu pageidavimu.
90 procentu mano matytu kompu d diskas tuscias, arba pora katalogu, o c raudonas. |
Tai po to ir kilnoji duomenis kaip asilas.
O aš prasmę labai didele matau. Ir durnai daro tie kurie skelia bet ikigalo nesukonfigūruoja tai yra nenaudoja D disko vartotojo failams. Na čia kiekvieno seksualiniai nukrypimai užsiimti mozochizmu arba sadizmu.
Ir keista, kad dar kas prisigaudo virusų.
PS asilas čia ta prasme kad nešulinis. |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
mane rasite: mano profilyje |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 05 04, 21:29 |
|
|
|
Babajuss rašo: |
Tai po to ir kilnoji duomenis kaip asilas.
O aš prasmę labai didele matau. Ir durnai daro tie kurie skelia bet ikigalo nesukonfigūruoja tai yra nenaudoja D disko vartotojo failams. Na čia kiekvieno seksualiniai nukrypimai užsiimti mozochizmu arba sadizmu.
PS asilas čia ta prasme kad nešulinis. |
kliantui tai iš esmės išvis vienodai skeli tu ar neskeli,tas kuris supranta apie tai pats pasidaro dažniausiai. |
|
_________________ skype-->optical611
Paklausęs durnu gali būt maksimum dieną, o jei neklausi-liksi durnas visam gyvenimui.
Nepadarysi gerų darbų,nepadarydamas blogų..
Protingi žmonės save nuvertina, o kvaili mano, jog yra nuostabūs |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 05 04, 21:31 |
|
|
|
Babajuss rašo: |
. |
Paaugliai , apie 13 /15 metų prisisiunčia neaiškių "path"-ų, "mod-ų" ir t.t žaidimams ir nors antivirusas "žviegia" , jį išjungia ir prikiša "gėrio" į kompiuterį. Jau nekalbant apie visokias "pro scaner.... " programas. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 05 05, 10:55 |
|
|
|
50lt reikia, elektra, laikas o dar duomenys, dar visokių pageidavimų... |
- Mažoka.. Buvau UK, tai jie irgi sumuoja visokius niuansus, taigi visada už PC tvarkymą gauna virš 100 svarų sterlingų..
p.s.
.. kas blogai Lietuvoje? Ateina pacientas (klientas?) ir aiškina ką reik ir kaip bei už kiek padaryti.. Tokius tikrai suynčiu namo pasidaryti patiems..
 |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 05 05, 11:13 |
|
|
|
vvv2 rašo: |
- Mažoka.. Buvau UK, tai jie irgi sumuoja visokius niuansus, taigi visada už PC tvarkymą gauna virš 100 svarų sterlingų..
p.s.
.. kas blogai Lietuvoje? Ateina pacientas (klientas?) ir aiškina ką reik ir kaip bei už kiek padaryti.. Tokius tikrai suynčiu namo pasidaryti patiems..
 |
norvegijoj 800lt |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 05 05, 11:30 |
|
|
|
vvv2 rašo: |
p.s.
 |
Su tokiais daugiausia problemu. Arba suzino kas sugede tada prasideda negeroves kad nebenori taisyt ir pan. nes gali jau ir pats susitaisyt kadangi diagnostika padaryta. Buvo su motoroleriu pacano. Nesikure visai jiokiu gyvybes zenklu nerode. Seip net nenorejau tvarkyt bet kadangi labai zurke apsijemiau. Pats jau buvo viska po 100 kart patikrines ir nerado. Suzinojes kas nueje panoro pasijimt o detales jau buvau nupirkes. Atidaviau motoroleri, bet pajemiau lt uz diagnostika ir net nesurinkinejau liepiau susirinkt paciam ir dar is rusio paciam issivaryt. Ir reziume vistiek i minusa isejo nes detales dvigubai kainavo ir klijantui ju nepardaviau is principo.
P.S. biski ne i tema bet principas taspats ir su kompais. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 05 05, 12:31 |
|
|
|
Asmeniškai mano stafke 50lt, pazystamam 40lt su pilnu pakrovimu ir norimomis programomis. Kompeškėse bent jau Šiauliuose 50lt irgi prašo, o Vilniuje girdėjau daugiau ima. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 05 05, 13:03 |
|
|
|
taftas14 rašo: |
Asmeniškai mano stafke 50lt, pazystamam 40lt su pilnu pakrovimu ir norimomis programomis. Kompeškėse bent jau Šiauliuose 50lt irgi prašo, o Vilniuje girdėjau daugiau ima. |
Atskaičius 21 % PVM jau &y&is lieka o kur dar 30 % sodros mokestis, 15
% pelno mokestis, patalpų išlaikymas ir t.t.
Juokauju, suprantu, kad čia viskas "juodai" tiesiog pamasčiau, kas būtų jei iš tokių kainų reiktų išgyvent legaliai. Tektų užsidaryt ir čiuožt į Airiją klozetų valyt. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 05 05, 13:16 |
|
|
|
Na taip , jai sumuojant legaliai tai nieko gero:) čia kaip papildomas užsiėmimas namie. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 06 22, 19:35 |
|
|
|
Jei naujas laptopas ir reikia į naują įrašyti tada 50Lt.
Jei sename perrašyti bet nesaugoti duomenų - 70Lt, saugant duomenis 100-120Lt. |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |