|
Forumas » Elektronika žaliems » Diskinės baterijos
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
Diskinės baterijos |
Parašytas: 2014 03 11, 23:08 |
|
|
|
|
| Evaldas_S rašo: |
| Ernestasd rašo: |
| Jei nori sudalyvauti eksperimente |
Nenoriu, man nereikia dalyvauti eksperimentuose, nes aš ir taip žinau kuriose srityse aš žinau mažiau už tų sričių profus. Tačiau skirtingai nuo tavęs ir kai kurių kitų aš nedalinu patarimų forumuose kuriuose nieko nesusigaudau. T.y. aš nedalinu patarimą programuotojams, vairuotojams, kepėjams, virėjams, mezgėjams, dizaineriams ir t.t. |
Atsakyk i mano klausima. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Diskinės baterijos |
Parašytas: 2014 03 12, 19:43 |
|
|
|
|
Vidmantas 2 rašo:.....baterijos ( apie ka buvo klausimas) nekraunamos, akumuliatoriai kraunami..............................
------------------------------------------------------------------------------
Aš ,kaip visada, parašysiu aiškiau - visas batareikas galima laisvai ir normaliai pakrauti. Kadangi gamintojas paprastai ant tokių batareikų parašo - KRAUTI NEGALIMA- tai visi ir tiki tuo...
Žinoma, jei žmogus tai atlikti nemoka, tai jau problema ne batareikų kurių, atseit, negalima krauti, bet pačio žmogaus ,kuris nežino kaip tai galima pakrauti batareikas kurias gamintojas iš anksto parašo, kad jos nekraunamos...
Trumpai tiek. |
|
_________________ Gaminys gerai pagamintas. Jei galima geriau pagaminti, vadinasi, jis nebuvo gerai pagamintas. *W.* |
|
|
|
 |
 |
Diskinės baterijos |
Parašytas: 2014 03 12, 22:16 |
|
|
|
|
ponuli Wytai malonėkit paaiškinti kaip jūs šarmines baterijas pakraunat? O jai Vatsonas su Šerloku į jas dieviškos energijos pripučia, tai gal jums laikas atidaryti "NOSTRADAMUS" klubą.
Ot biznis būtu
2  |
|
|
|
|
|
 |
Diskinės baterijos |
Parašytas: 2014 03 13, 12:39 |
|
|
|
|
| Kraunasi ir sarmines, tik yra skirtumas tarp akuomo. |
|
|
|
|
|
 |
Diskinės baterijos |
Parašytas: 2014 03 13, 14:33 |
|
|
|
|
Ponas Wytai (Superi, keisk vaistus nebepadeda), gali cheminiu požiūriu paaiškinti, kaip per didelius šarmo kristalus ištirpdyti nadojant elektrolizę (kraunant) ir nesusprogdinant, neišverdant ar kitaip nesugadinant baterijos?
P.S. Šaldyt negalima, nes elektrocheminiai procesai sulėtėja.
Galima įkraut kaip kondiką nebent, geriausiu atveju taikant trumpus labai didelės srovės pulsus ir paliekant ilgus laiko tarpus tarp jų, šilumos sklaidymui. Taip 20-30proc. įpūsi, ne daugiau... |
|
_________________ Nėra geriau už IBM/Lenovo ThinkPad! |
|
|
|
 |
Diskinės baterijos |
Parašytas: 2014 03 13, 15:57 |
|
|
|
|
| *Wytas* rašo: |
...
Aš ,kaip visada, parašysiu aiškiau ...
Trumpai tiek. |
Reiktų pradėti: "Aš, kaip visada, nusišnekėsiu toliau..."
Ir gale darašyti: "Tik nebandykit to daryti", ba dar koks vaikis akis išsidegins. |
|
|
|
|
|
 |
Diskinės baterijos |
Parašytas: 2014 03 13, 17:32 |
|
|
|
|
| *Ričardas rašo: |
Ponas Wytai (Superi, keisk vaistus nebepadeda), gali cheminiu požiūriu paaiškinti, kaip per didelius šarmo kristalus ištirpdyti nadojant elektrolizę (kraunant) ir nesusprogdinant, neišverdant ar kitaip nesugadinant baterijos?
P.S. Šaldyt negalima, nes elektrocheminiai procesai sulėtėja.
Galima įkraut kaip kondiką nebent, geriausiu atveju taikant trumpus labai didelės srovės pulsus ir paliekant ilgus laiko tarpus tarp jų, šilumos sklaidymui. Taip 20-30proc. įpūsi, ne daugiau... |
Nebutina leist inpulsu ir taip galima kazkiek ikraut. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Diskinės baterijos |
Parašytas: 2014 03 13, 19:21 |
|
|
|
|
Alvyzas rašo:...kaip jūs šarmines batareikas kraunat?..............
--------------------------------------------------------------------------------
Kažkaip jūsų nesuprantu. Iš pradžių buvo neaiškumas dėl vadinamų kraunamų ir nekraunamų batareikų. Dabar jau nebeaišku jums dėl šarminių.....
O kuom pagal jūsų teorija skiriasi šarminės, rūgštinės ir gamintojų vadinamos DO NOT RECHARGE batareikos krovimo prasme?
Aš jau daugiau kaip 20 metų tą praktiką naudoju - ir nematau jokių problemų.Kalbant paprastai - aš išnaudoju maxsimaliai 100% batareikų galimybes.
Tą nesunkiai galima patikrinti - batareikos dar tinkamos pakrauti ar jau netinkamos krovimui...
Žinoma, karvių nelžėja tikrai nežinos kaip tai padaryti...
Trumpai tiek žinių iš akumų pasaulio. |
|
_________________ Gaminys gerai pagamintas. Jei galima geriau pagaminti, vadinasi, jis nebuvo gerai pagamintas. *W.* |
|
|
|
 |
 |
Diskinės baterijos |
Parašytas: 2014 03 13, 21:39 |
|
|
|
|
| *Wytas* rašo: |
Alvyzas rašo:...kaip jūs šarmines batareikas kraunat?..............
--------------------------------------------------------------------------------
Kažkaip jūsų nesuprantu. Iš pradžių buvo neaiškumas dėl vadinamų kraunamų ir nekraunamų batareikų. Dabar jau nebeaišku jums dėl šarminių.....
O kuom pagal jūsų teorija skiriasi šarminės, rūgštinės ir gamintojų vadinamos DO NOT RECHARGE batareikos krovimo prasme?
Aš jau daugiau kaip 20 metų tą praktiką naudoju - ir nematau jokių problemų.Kalbant paprastai - aš išnaudoju maxsimaliai 100% batareikų galimybes.
Tą nesunkiai galima patikrinti - batareikos dar tinkamos pakrauti ar jau netinkamos krovimui...
Žinoma, karvių nelžėja tikrai nežinos kaip tai padaryti...
Trumpai tiek žinių iš akumų pasaulio. |
Hmmm... gal jūs ir amžiną variklį turit pasistatęs balkone  |
|
|
|
|
|
 |
Diskinės baterijos |
Parašytas: 2014 03 17, 20:15 |
|
|