|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 07 29, 08:04. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Akustika » Su MICHAILU LEONTJEVU (Filosofas apie GAS) offtopic.
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Su MICHAILU LEONTJEVU (Filosofas apie GAS) offtopic. |
Parašytas: 2014 02 02, 14:34 |
|
|
|
Hellraiser rašo: |
Kas del tekstų tai Michailas L. išties kažkuriam laikui buvo atgaivinęs Gramofoną.Gaila,kad tokį vertingą dalyvį forumas prarado.
Norisi tikėti ne visam laikui. |
Ką padarysi kai forume įsivyrauja viena tema "ką nusipirkti už 1000...3000lt", kuri "klonuojasi" kas antra diena. O kai dar atsiranda vienas pranašas ir visi aplinkui tampa "nieko nesuprantančiais durneliais"...
Dabar pranašas bando okupuoti ir "akustikos" skyrelį.  |
|
_________________ Design for yourself, not for other people. Don't be afraid to try something. N.Pass |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 02 02, 15:25 |
|
|
|
obalys rašo: |
Kas del tekstų tai Michailas L. išties kažkuriam laikui buvo atgaivinęs Gramofoną.Gaila,kad tokį vertingą dalyvį forumas prarado.
Norisi tikėti ne visam laikui. |
Ką padarysi kai forume įsivyrauja viena tema "ką nusipirkti už 1000...3000lt", kuri "klonuojasi" kas antra diena. O kai dar atsiranda vienas pranašas ir visi aplinkui tampa "nieko nesuprantančiais durneliais"...
Dabar pranašas bando okupuoti ir "akustikos" skyrelį.  |
Obalys mano,kad paskutine žinute žiauriai praturtino elektronika.lt forumą.
Noriu tik paklausti,kodėl OBALYS toks piktas? Nikas įpareigoja,rytoj darban,ar vakarykštis alkaguolis dar į galvą muša? |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 02 02, 15:39 |
|
|
|
OBALYS neparašė kas čia bando okupuoti Akustikos skyrelį. Jei aš, tai siūlau palyginti skaičius: "Akustikoje" jau turime beveik 2500 temų, o mano pradėtos yra, berods tik 4. Visos "sisteminės" ir populiarios.
Tikrai neketinu lenktyniauti su aktyviausiais dalyviais, kurių vienas yra pradėjęs apie 100 temų!
Jei skaitytojai mato "okupacijos" pavojų, tai visi galime pasirinkti, kurias temas skaitysime.
Man atrodo, forumiečiams įdomu skaityti apie:
- buitinių ir profesionalių sistemų ypatumus;
- tai, ar mažosios AS turi privalumus prieš didžiasias, ar jos gali geriau atkurti muziką;
- AS geriau projektuoti ausimis ar geriau pasikliauti mokslu;
- šiuolaikinę rinkodarą, patraukiančią mažiau patyrusius eiti neracionaliu keliu.
Taip pat stebėti visokius mini-spektakliukus, kur mes kartais suvaidiname savąją rolę
Gal OBALYS išimtis, bet aš tuo abejoju - man visi obaliai patinka  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 02 02, 16:39 |
|
|
|
Česlovas rašo: |
Taip pat stebėti visokius mini-spektakliukus, kur mes kartais suvaidiname savąją rolę
|
Iš pradžių buvo įdomu paskaityti jūsų dėstomas žinias, bet ir iš pat pradžių nebuvo apsieita be visokių nereikalingų lozungų, šaukinių ar kaip čia išsireiškus... kurie tiesą sakant pabosta, kai pastoviai vis skaitai tą patį. Aš turiu momeny visokius išsireiškimus: "tik pagal akustikos mokslą", "tikros inžineriškos kolonėles", "Tėviškės gamintojai", "komersantų pinklės", "komersantai jūs bandys išvesti iš kelio" ir pan.
Galiausiai kaip jūs pats pasakėt paskutiniai įrašai išvis beliko kažkokie spektakliai. Skaitai ir jokios naudos susijusios su akustikos inžinerija. Man patinka forumiečio Stasys dėstomos mintys - išsako grynai techninę nuomonę ir viskas. Linkiu ir jum panašiai dėstyti mintis. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 02 02, 17:12 |
|
|
|
Obalys mano,kad paskutine žinute žiauriai praturtino elektronika.lt forumą. |
Štai kodėl siūlau nuimti prierašą "Oficiali offtopic tema" ir leisti temai gyvuoti laisvai. |
Taigi sakyčiau tema sukurta ne elektronika.lt forumo "turtinimui".
Noriu tik paklausti,kodėl OBALYS toks piktas? |
Aš kažkaip praleidau tą momentą, kai buvau papykęs...
darksky rašo: |
Iš pradžių buvo įdomu paskaityti jūsų dėstomas žinias, bet ir iš pat pradžių nebuvo apsieita be visokių nereikalingų lozungų, šaukinių ar kaip čia išsireiškus... kurie tiesą sakant pabosta, kai pastoviai vis skaitai tą patį. Aš turiu momeny visokius išsireiškimus: "tik pagal akustikos mokslą", "tikros inžineriškos kolonėles", "Tėviškės gamintojai", "komersantų pinklės", "komersantai jūs bandys išvesti iš kelio" ir pan.
Galiausiai kaip jūs pats pasakėt paskutiniai įrašai išvis beliko kažkokie spektakliai. Skaitai ir jokios naudos susijusios su akustikos inžinerija. Man patinka forumiečio Stasys dėstomos mintys - išsako grynai techninę nuomonę ir viskas. Linkiu ir jum panašiai dėstyti mintis. |
Sutinku.  |
|
_________________ Design for yourself, not for other people. Don't be afraid to try something. N.Pass |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 02 04, 11:39 |
|
|
|
Be to reikia atsižvelgti į valymo proceso teikiamą malonumą, kuris didesnis su mažu.
Ar mokslas yra paruošęs geriausio sniego kastuvo dydžio išrinkimo algoritmą? Kadangi toks algoritmas nežinau ar yra, eisiu į kiemą pasiremti kiemo draugų empirine patirtimi. Viliuosi, kad sutiksiu kokį labiau patyrusį kastuvofilą. |
Perskaičiau ir supratau, kad kažkada gali ateiti laikas, kai *Wytas* užrašyti pamąstymai irgi bus taip cituojami... nes kai kurie nedaug kuo skiriasi.
Nesakau, kad tai blogai. |
|
_________________ Tel. Nr. 86045396penki |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 02 05, 20:17 |
|
|
|
M.L , 2012 O1 15 rašė:....mažas garsiakalbis veikia daugiau kaip stumoklis, o didelis daugiau kaip vėduoklė..................
-------------------------------------------------------------------------------
Čia reikėtų šiek tiek patikslinti. Tikrieji garsiakalbiai - ar jie maži ar dideli - visi jie veikia daugiau kaip vėduoklė. Daugelis dabartinių garsiakalbių ( tikrų garsiakalbių klonai) - visi jie dirba daugiau kaip stumoklis. Ir jų žemo dažnio atitinkamas garsumas gaunamas per "tarpininkus"....
.......................................................................................................
rašė:....troškimas pažinti. Dėl šito troškimo žmonės savanoriškai skendo, degė, badavo.....
------------------------------------------------------------------------------------
Paprastai tie, kurie savanoriškai skendo,degė - nebuvo tikri mokslininkai ir tiesos ieškotojai, nes jie tikėjo, kad gaminys pagamintas pagal mokslo aukščiaussio lygio kriterijus turi normaliai atkurti muziką. Kai to jie neišgirsdavo - antra žingsnis savižudybė...
Tikrieji mokslininkai ( aš juos vadinu mokslininkais nuo gimimo) tokių nesamonių nedarydavo. Jiems pakakdavo, kad ant jų galvos nukristu bet koks obuolys....
................................................................................................
rašė:....atsakysiu, kad mokslas yra dėl pažinimo................
-----------------------------------------------------------------------------------
Tiesos tam tikros yra, sakyčiau. Tik keista yra vienas dalykas, kai mokslas nebesugeba išspresti savo užsibrėšto tikslo - jie tada atiduoda Vatikanui savo neišsprestą problemą.
Kai Dievas kųrė žmogų - mokslo kaip tokio dar nebuvo. Tačiau Dievui kažkaip pavyko sukurti ir pagaminti pakankamai protingą gaminį.Visos problemos prasidėjo tada, kai Dievas sugalvojo sukurti žmogui žaisliuką laivalaikio praleidimui. Tik tas norimas žaisliukas kažkodėl gavosi nelabai panašus į žaislą...
Matyt pakišo koją pirmuosius žingsnius žengantis mokslas. Vatikanas apie tai kažkodėl nutyli
Tai tiek trumpų žinių apie mokslą iš mokslo pasaulio. |
|
_________________ Gaminys gerai pagamintas. Jei galima geriau pagaminti, vadinasi, jis nebuvo gerai pagamintas. *W.* |
|
|
|
 |
 |
Pokalbis su ML |
Parašytas: 2014 02 07, 13:14 |
|
|
|
Citata: |
Michailas Leontjevas rašė:
Jaučiuosi šiek tiek nusivylęs ar net išduotas. Sausa nusipirko labai didelio diametro garsiakalbį! Ar Sausos tikėjimas mažais garsiakalbiais susvyravo? Na gal ir nesusvyravo, bet aiškiai yra ruošiamas planas B. Jei diskusijos rezultatas būtų nepalankus mažiems garsiakalbiams, Sausa būtų ramus, pas jį jau gatavai yra didelis garsiakalbis. |
Nesijauskite isduotas- as esu istikimas maziukams. garsiakalbi si paminejau todel kad tai veliausiai isigyti ir pirmiausia ateje i galva. lentynose guli ir dar didesni - 18 coliu (ne cm ) garsiakalbiai focal utopia KX. sitie aplamai neskirti muzikai klausyti(labiau masazui) - ,nominalus galingumas 1000 watu,maksimalus 2000watu 8 sluoksniu rites, 17kg svoris is kuriu netoli 10kg tenka multi magnetams.
Noriu paklausti Michailo- jei jus megstate ir pastoviai lankotes muzikiniame teatre, juk kartas is smalsumo juk nueinate ir i naktini "Venera" kluba? ten visko daugiau- muzikos, merginu (siu nesulyginsi su operos daininikemis). Ir as esu smalsus. Zinoma kad lyginu maziukus su dideliais,atlieku artimo lauko matavimus, matavimus kambaryje ,klausytojo pozicijose. Esu atsargus ir itarus- dalyvauti mazuju vs didziuju lyginimuose nepalyginus namie-na tiesiog- "del drasos"- butu kvaila ir nekorektiska(pvz. sugaisinti kitu zmoniu laika, ar nuvilti lukescius) Drasiausi kariai per 2 pasaulini zudavo pirmi, ,saukdami "ura". (kaip zavu) tuo tarpu ne tokie drasus, bet strategiskai mastantys isgyvendavo ir iki karo pabaigos(maziau zavu. bet racionalu)
Bet gryskim prie dvigubu standartu- is sia savaite vykusios diskusijos (ir atsakymu, o tiksliau neatsakymu) supratau kad
1) jei kazkurios konkrecios mazos koloneles yra blogos, tai taip ir turi buti. Taciau jei dideles ruporines koloneles blogos tai greiciau isimtis.
2) Kakzodel maziukai garsiakalbiai privalo buti pigus. O jei jei yra brangus tai realiai marketinginis triukas Bet jei dideli garsiakalbiai "negroja"(nepaisant kainos) iskart pasitesinama "na kur ja su siais 15coliukais- konstrukciskai jie prasti, slamstukas"
3) zemu dazniu atkurimas ir "pasimatavimo taisykles" mazyliai pasyviniai neturi jokiu eq 20-40hz diapazne , o didiesiems pasirodo "jau nieko tokio" jei yra kokia eq aktyvi grandine stovi. su tokia ir as galiu 20hz isspaust is 18tuko 0db kriitma.
primenu aktyvines akustikos savybes(silpnu nervu audiofilams - neskaityti.kaip ir silnu nervu technokratams) -
1)aktyvios koloneles dazniausiai "prisirstos prie integruotu stiprintuvu. t.y ju keisti negalima(jei vartotoja ssugalvotu tiesiog imti keitalioti stiprintuvus su skirtingais stiprinimo koeficientas butu daug bedos) pvz skaitmenini negalime keisit i koki 2a3 triodini ar A klases. O kam keisit jei skirtumo( i geresne puse) nera?
2) tarkime norime pasinaudoti didizuliu jautriu ruporiniu koloneliu imame vel ta pati 2a3 ar koki itin gryna be gryztamo rysio, dvieju kaskadu "grynuoliukus" (cia jums ne 7 kaskadu kenwood su 0,0007% thd ir feedbacku gausesniu nei ebay power selleriu ),pasidabiname sidabro laidais ar valhalomis ir megaujames gryniausiu ,isgrynintu betarpisku traktu,kurio kelyje tik kelios diskretines detales-- nekaltu mergeliu rapsu salto spaudimo alyvos kondensatoriais su sidabro folijomis,kenonotronai.. bet stop. ogi visas tas taurus ir sidabro folijomis popieriaus alyvoje kenonotronu maitinimo stiprintuvelis su visu savo signalu pries tai pereina paprasciausius... operacinukus .. na tuos po 6lt/vnt/ is spikares. o jezus marija...
As nesu pries operacinukus(kai kurie skamba geriau nei diskretiniai netinkamai ispildyti projektai) bet nereiketu pulti pasyviniu koloneliu- " juose induktoriais suvalgo jautruma bla bla- cia blogis ojojoj , va aktyviuose vos ne garsiakalbis tiesiai prie gramofono prijungtas".
Keista rasyti per du forumus bet pasikartosiu-
BENDRINIAI IR ASMENINIAI teiginiai "isjausti sirdimi" (ML) isgirsti ausimi ir ismatuoti protu( Apie didziuju ir mazuju garsiakalbiu privalumus)
BENDRINIAI-
1)mazas garsiakalbis (tokiu vadinamas ~150cm2) negali atkurti muzikos tokiu garsumu kokiu gali didelis(~850cm2). Jokiais atvejais. Net pats brangiausias mazas (18cm) garsiakalbis su labai galinga magnetine sistema visada nusileis dideliam (38cm) garsiakalbiui maksimalaus atkuriamo slegio varzitynese. Nebent specialiai bus sugadinta magnetine sistema. Siuos skirtumus nusako akustikos mokslas. Taciau aksuitkos mokslas negali nusakyti kuris garsiakalbis skambes geriau (zinau zmoniu kurie mano kad gali pasakyti, bet tia jau ne aksutikos mokslo ,o tu paciu zmoniu asmenine problema)
2)mazo turio deze (~30litru) apriboja bet kokiu koloneliu zemesniuju dazniu jautri, BET ne ZD santykini kieki(vs 1kHZ)
3)mazo turio deze is esmes nelemia zemuju dazniu zemiausios atkurimo ribos.( pv. ir su 30 ir su 300litru dezemis ir atitinkamo jiems tipo garsiakalbiu GAS galima "isspausti" 30hz -3db t.y. tiek su vienu tiek su kitu.)
4)tokios pat kokybes ir kontrukcijos mazesnieji bus "greitesni" , ju darbinis diapazonas pasislinkes bent per 1-2 oktavas ausktyn. Tai itakoja nebe panaudojamos konkrecios medziagos ar techniniais ispildymai, o mokslas.
5)garso bangos sukurtos mazais ir dideliais garsiakalbiais is esmes(jas galiam ismatuoti) yra vienodos. dideliais garsiakalbiai sukurtos bangos nera "bangesnes" uz sukurtas mazu. Taciau mazi garsiakalbiai nera pajegus pasiekti dideliu SPL zemuose dazniuose(o jei protingai ir tiesiskai sukontruotos AS- tia ir viduriniuju)
6)minimalus pilnavercio mazo garsiakalbio plotas ~150cm2 ,nominali eiga 10-15mm. minimalus pilnaverciu koloneliu turis 20litru. bet koks siu paramteru pakeitimas i mazesne puse apriboja koloneliu galimybe tikroviskai atkurti plataus zanro muzika pvz sukurti pakankama slegi ar atkurti visa dazniu juosta. Yra individu kuriems nesvarbu viskas kas zemiau 50hz ar garsiau 80db, kaip ir yra individu kuriems nuo 100db tik pradeda girdetis muzika. apie juos cia nekalbame.Tai isimtys is bendrosios imties.
7)mazesniu turiu korpusai standesni nei dideliu(islaikant ta pati konstrukcijos tipa ir medziagas)
8 ) tokio pat ar panasaus dydzio,tokio pat korpuso apipavidalinimo jautrios GAS tures maziau zemiausiu dazniu (30-50hz) nei mazesnio jautrumo.
9) visu tipu,dydziu ir kontrukciju GAS turi savo privalumu, trukumu ir kompromisu , kuriuos sveikas, logiskai mastantis, zmogus sugebes suvokti bei issirinkti. Siuo atveju kieciausias pasaulio inzinierius nieko nesiskiria nuo visisko megejo. Abu gali issirinkti savo kompromisus ir pliusus(skirtumas tik tas kad inzinierius geba diferencijuoti kokios technines ypatybes sukelia koki akustini reiskini, bet tai niekaip nelemia apsiprendimo rezultato. nebent sutaupo laiko)
Beje ,labai keistas,parodoksalus( bet deja daznas) reiskinys kai inzinieriai-
a) nesugeba pasirinkti ju ausims teisingo sprendimo, nes darydami asmenini sprendima nemasto ir nesivadovauja asmenine logika ir jausmais. Tokio zmogaus ausims gerai skambanti sistema "neprisibeldzia" iki smegenu vingiu, del siauro stereotipisko mastymo.
b) nesugebedami subjektyviai pasirinkti sau, jie mano kad gali padeti pasirinkti subjektyviai kitiems( dar didesnis paradoksas)
c) neigia kitu praktine patirti ir komercines koloneles laiko tik projektu su papildomomis lesomis dizianui ir marketingui. Dazniausiai del priezasties a) Stai cia gimsta teoriniai "apgrojimai" Focal Grand Utopia EM ir kitu gamintoju sukaltomis is lentu kolonelemis. Velgi asmeniskai nematau nieko blogo(netgi dziugu) kad kam nors rusiskas 10GDS open bafle stovintis namie skamba geriau nei parodoje Focal Utopia. Problemos prasideda bandant irodineti kad ir kiti turi taip ir ta pati girdeti. Visos liepsnos Gramofone buvo ne del teiginio "dideles koloneles visada is esmes geriau nei mazos"
Jei butu isimti labai cia netinkantys zodziai "is esmes" ir visada", tada oponentams buciau paspaudes rankas. Jei kas nors galvoja kad ir Lietuvos Konstitucijos sakiniuose galime prirasyti visokiu papildomu zodziu, ir niekas to nesupras, yra arba labai naivus arba gudrus. Greiciausiai antras variantas.
ASMENINIAI
1)mazas garsiakalbis islaikant ta pacia kontrukcija ir medziagas gali tikroviskiau atkurti 300-2kHhz diapazona nei didelis
2)Mazo jautrio sistemoms sunkiai sekasi perteikti garso niuansus mazu garsu. Kolonelems pasiekus 86-91db/w/m jautri si problema gerokai sumazeja(iki daug kam nereiksmingu rieksmiu) Ar nuo 86 ar nuo 91db sie trukumai sumazeja,priklauso NE NUO JAUTRIO siame diapazone, o nuo konkreciu koloneliu skiriamuju filtru ir konkreciu garsiakalbiu ispildymo. Esu sutikes labai "greitu ir atviru" su puikia dinamika 85 db koloneliu, kaip ir "vangiu" 92db. nuo 95db ir i virsu retai koloneles buna vangios(bet iskyla kitu bedu)
2)garsiakalbio iskraipymai-nelygu GAS iskraipymai.
3)tuos pacius garsiakalbius, ta pati korpusa , bei tokia pat ADCH turincios koloneles gali skambeti LABAI skirtingai.
4)koloneliu tembrini balansa nusako ne ADCH matavimas "is 1 m ant asies"
5)maza korpusa turincios koloneles geriau "pranyksta" kambaryje(del priekines sieneles gabaritu)
6) techniskai pasyviniai ir aktyviniai krosoveriai turi savu privalumu ir trukumu. skaitmeniniai krosoveriai ANALOGINEJE dalyje neturi jokiu trukumu.
7) specializuotoms zemadaznems kolonelems aktyvinaisi krosoveriai zymaii geresnis pasirinkima snei pasyvinaii filtrai. |
|
_________________ Neaktyvus vartotojas |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 02 07, 19:49 |
|
|
|
Sousa, gal pakalbam apie ishkraipymus ? Ne? Nes, kai tik membrana pajudes bent kiek ish savo vietos ishkart atsiras THD/IMD/etc, tad gal paliekam bosus didesniem broliam. |
|
_________________ My rhombicosidodecahedron is bigger than yours. |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 02 08, 12:23 |
|
|
|
M.L. 2012. 01. 18 rašo:.....Yra toks dalykas išankstinis nusistatymas. Milijonierius pakvietė paklausyti savo 1,2 mln. vertės sistemą......Todėl mes turime skaityti, kad ta sistema skamba kaip radijo taškas...............
----------------------------------------------------------------------------
Štai kaip šiais laikais atsiranda LEGENDOS. Tam, kad ši sukurta "legenda" taptu tikrove - reikia......
Aš tą sistemą klausiau audio salone Vilniuje. Kai paklausiau salono vadybininko - kodėl nieko įpatingo geriau ngroja už kitas sistemas? Man vadybininkas atsakė, kad prieš kelias dienas buvo pakeistos stiprintuvo lempos ir jos turi tam tikrą laiką prasigroti. Man tada pasidarė įtartina, kad tokia brangi sistema, o detales jau reikia keisti...
Tą sistemą įsigijes savininkas nemėgsta pašalinių žmonių - taip jis buvo pasakes. Todėl jo namuose neteko paklausyti tos sistemos.
.....................................................................................................
...Wytas tiek pasitiki savo įsitikinimais, kad tiksliai žino, kad Miuncheno parodoje skamba 2,5 komplekto..............
Štai jums ir antra legenda. Visų pirma tai ne aš taip pasakiau, o taip pasakė vienas iš audio "banginių", kurio sistemą aš klausiaus jo namuose ir vertinu labai aukštame lygyje...
Kiek aš asmeniškai vertinčiau normaliai skambančias parodoje esamas sistemas - 2...5...10 - pasakysių, kai ten apsilankysiu.
Tai tiek trumpai iš legendų pasaulio. |
|
_________________ Gaminys gerai pagamintas. Jei galima geriau pagaminti, vadinasi, jis nebuvo gerai pagamintas. *W.* |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 02 08, 14:27 |
|
|
|
*Wytas* rašo: |
M.L. 2012. 01. 18 rašo:.....Yra toks dalykas išankstinis nusistatymas. Milijonierius pakvietė paklausyti savo 1,2 mln. vertės sistemą......Todėl mes turime skaityti, kad ta sistema skamba kaip radijo taškas...............
----------------------------------------------------------------------------
Štai kaip šiais laikais atsiranda LEGENDOS. Tam, kad ši sukurta "legenda" taptu tikrove - reikia......
Aš tą sistemą klausiau audio salone Vilniuje. Kai paklausiau salono vadybininko - kodėl nieko įpatingo geriau ngroja už kitas sistemas? Man vadybininkas atsakė, kad prieš kelias dienas buvo pakeistos stiprintuvo lempos ir jos turi tam tikrą laiką prasigroti. Man tada pasidarė įtartina, kad tokia brangi sistema, o detales jau reikia keisti...
Tą sistemą įsigijes savininkas nemėgsta pašalinių žmonių - taip jis buvo pasakes. Todėl jo namuose neteko paklausyti tos sistemos.
.....................................................................................................
...Wytas tiek pasitiki savo įsitikinimais, kad tiksliai žino, kad Miuncheno parodoje skamba 2,5 komplekto..............
Štai jums ir antra legenda. Visų pirma tai ne aš taip pasakiau, o taip pasakė vienas iš audio "banginių", kurio sistemą aš klausiaus jo namuose ir vertinu labai aukštame lygyje...
Kiek aš asmeniškai vertinčiau normaliai skambančias parodoje esamas sistemas - 2...5...10 - pasakysių, kai ten apsilankysiu.
Tai tiek trumpai iš legendų pasaulio. |
Teko klausyti jūsų "audio banginio" lempinuko.Garsas gal ir nieko,bent lengvus žanrus atkuria neblogai.
Nors jei man reiktų rinktis stiprintuvą geriau kokį A klasės tranzistorinį arba papraščiausią Onkyo Integra. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 02 08, 15:47 |
|
|
|
Hellraiser rašo:....Teko klausyti lempinuko. Garsas gal ir nieko, bent lengvus žanrus atkuria neblogai..................
----------------------------------------------------------------------------------
Jūs labai teisus. Visi lempinukai iš prigimties ir yra skirti tik lengvam žanrui klausytis. Kaip pasakytų p.Česlovas - MOKSLO PAKEISTI NEĮMANOMA. LENGVIAU PAKEISTI PATĮ MOKSLININKĄ
Trumpai tiek. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 02 10, 18:47 |
|
|
|
vsa rašo: |
P.Česlovai-dar ne nusibodo ? Gal reikia kreiptis pas medikus ? (logorrhea = речевое недержание). |
O kodėl kažkam gali trukdyti švelniai-dalykiška patyrusio žmogaus nuomonė apie mažasiais ir didžiasias AS? Jei rašysiu tik aš ar jūs, tikrai mudu visiems atsibosime. Manau nuomonių įvairovė yra geras dalykas.
O jei M.L. tekstai tikrai varo iš proto, galite šio skyrelio nematyti. |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|