|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 07 19, 01:26. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Mokslai » tingeti negrazu, bet........
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
 |
 |
 |
tingeti negrazu, bet........ |
Parašytas: 2014 01 11, 00:06 |
|
|
|
nolive rašo: |
jo, ketinu i programavima stot tad kaiek zianu butina visas 12kl baikt ane? |
O kažkas sako, kad tą darbą darydamas neįgys žinių ir nieko nesužinos, bet uždavinėja elementarius klausimus
Citata: |
kodėl kažkas kažką turėtų daryti viską už tave? |
kodelgi uz mane, kamnors paciam reikejo projektinio tai kam keliem zmonem dirpt? del tokio..... gi net ziniu is to nepasisemsi |
Aš klausiau tik dėl 10 kl. egzų, kadangi dabar jie nėra privalomi kaip kad anksčiau būdavo. Dabar gi mat vargšai labai daug stresuoja.. Tai palengvino išmuilindami subines nuo privalomo laikymo.
Tai ne tik 12 kl. reikės baigti, bet dar išlaikyti minimum 3 egzaminus, kad galėtum stoti į universitetą. O jei norėsi į kokį rimtesnį, tai teks laikyti VBE, kuriems reikės ruoštis labai uoliai ir gerai išlaikyti, jei norėsi gauti krepšelį iš valstybės.
Taip kad tu kasi sau duobę, kai būsi abiturientas, kils tiek klausimų ir eisi per forumus, klausinėdamas banalaus ir nusibodusio klausimo "kur stoti?". Jeigu dabar nesidomėsi, tai baigiant mokyklą tuo labiau neliks laiko domėtis, o stojimo formą pildysi spontaniškai kur gražesnis pavadinimas ir pnš..  |
|
|
|
|
 |
 |
 |
Parašytas: 2014 01 11, 04:17 |
|
|
|
kionig rašo: |
jo, ketinu i programavima stot tad kaiek zianu butina visas 12kl baikt ane? |
O kažkas sako, kad tą darbą darydamas neįgys žinių ir nieko nesužinos, bet uždavinėja elementarius klausimus
Citata: |
kodėl kažkas kažką turėtų daryti viską už tave? |
kodelgi uz mane, kamnors paciam reikejo projektinio tai kam keliem zmonem dirpt? del tokio..... gi net ziniu is to nepasisemsi |
Aš klausiau tik dėl 10 kl. egzų, kadangi dabar jie nėra privalomi kaip kad anksčiau būdavo. Dabar gi mat vargšai labai daug stresuoja.. Tai palengvino išmuilindami subines nuo privalomo laikymo.
Tai ne tik 12 kl. reikės baigti, bet dar išlaikyti minimum 3 egzaminus, kad galėtum stoti į universitetą. O jei norėsi į kokį rimtesnį, tai teks laikyti VBE, kuriems reikės ruoštis labai uoliai ir gerai išlaikyti, jei norėsi gauti krepšelį iš valstybės.
Taip kad tu kasi sau duobę, kai būsi abiturientas, kils tiek klausimų ir eisi per forumus, klausinėdamas banalaus ir nusibodusio klausimo "kur stoti?". Jeigu dabar nesidomėsi, tai baigiant mokyklą tuo labiau neliks laiko domėtis, o stojimo formą pildysi spontaniškai kur gražesnis pavadinimas ir pnš..  |
is dalies ir tavo tiesa bet tik is dalies..... beto yra koga kur visi universitetai surasyti tad neklausiu
beto man regis galima kazkaip apeit ir iseit is mokiklos po 10kl o stot i universiteta ar ne>???? |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 01 11, 04:48 |
|
|
|
is dalies ir tavo tiesa bet tik is dalies..... beto yra koga kur visi universitetai surasyti tad neklausiu
beto man regis galima kazkaip apeit ir iseit is mokiklos po 10kl o stot i universiteta ar ne>???? |
Pamatysi dar daug tos tiesos kai ateis laikas rinktis kur stoti.. Kas tas "koga"? LamaBPO?
Aišku galima, bet reikės tau vis tiek įgyti brandos atestatą t.y. vidurinį išsilavinimą, o tai lygiai taip pat reikės laikyti egzaminus. Tik jau nežinau kaip ten profkėse ruošia.. Nors ir nenoriu žinoti
Šiaip ar taip keliai nėra užtrenkiami į universitetą, tik tiksliai nežinau kaip su stojimu, atrodo kad taip pat visiem ir kaip su finansavimu gavimu bus - nežinau. Bet jei taip atsitiks, jog nepapulsi į VF, tada siūlau dabar pasidomėti kainomis Ir apskritai jau turėjai tuos dalykus apgalvoti, nes būsi greitai išprofiliuotas pagal valandas ar jau esi, kaip supratau.
P.S. Kažkaip labai jau ne į temą nusivažiavom pamokslaujant, bet norėjau pasakyti tą, kad jeigu dabar nusispjausi į tokius paprastus dalykus, tai žiūrėk, kad vėliau netektų gailėtis.
Ir, žinoma, patinginiauti galima kartkartėmis, bet kaulyti, kad tau kas numestų kaulą tai yra labai nesolidu , o ypač jeigu dar bent kiek smegenų turi. Net superis ir tas žino kur reikia ieškoti, o tu net tai tingi padaryti  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 01 11, 15:26 |
|
|
|
Diskusija ne apie belenka. Tesiog pamastymui. Jei kompu eroje tu nesugebi referato iš kokiu 5 saitu suburti, tai tinginystes viršunė. Arba lengvas daunizmo sindromas. Jei galvoja išeiti iš mokyklos po 10 klasiu, tai ka žinau, jei aš mokyčiausi ne gimnazijoje, tai kaip tik galvočiau kaip i ja pakliuti po 10kl. O ne i profke. Duok 50lt ir bus referatas, mokysiu kaip unike išgyventi tinginiaujant. (jei istosi.)  |
|
_________________ Tikėk formulėmis, tačiau pasitikėk tiktai savo ausimis. 864731477 |
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 01 11, 18:42 |
|
|
|
nuklydom nuo temos bet ar tai blogai????
as gimnazijoi mokinuos seiptai........
o tai siulot 12kl baikt ir tada studijuot????(gal kasnors yra po 10kl studijaves, pasidalinkit patirtimi)
daba dirbu su draugo serveriu, padedu kurt, tai suprantat idomiau su servu dirpt negu referatus daryt, todel ir tingisi
po kokios savaites gal daryt referata pradesiu  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 01 11, 19:21 |
|
|
|
Nolive, tau truputi problemų, matomai, kyla su lietuvių kalba.... Net bjauru skaityt tekstą. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 01 11, 23:23 |
|
|
|
esu 11 pagal lietuviu pazymius |
Nors iš nežinau, ką tai reiškia, bet viskas susiję tokie daunai, kaip rodo mano patirtis, iš mokyklų išeina jau visą dešimtmetį Kuo toliau, tuo daugiau.
Štai, kaip bukinama tauta...
O kionig'as tik skatina tokius rašeivas! Tas negyvėlis ne tik ant jo, bet ant visų dėjo.
cleaner rašo: |
Nolive, tau truputi problemų, matomai, kyla su lietuvių kalba.... Net bjauru skaityt tekstą. |
N.B.: džiaugiuosi, jog ne man vienam yra šleikštūs tokie rašliavotojai. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 01 11, 23:35 |
|
|
|
Valdulis rašo: |
O kionig'as tik skatina tokius rašeivas! Tas negyvėlis ne tik ant jo, bet ant visų dėjo. |
Tu, pasilaikyk šią dedovščiną sau, gerai? |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 01 12, 00:44 |
|
|
|
kionig rašo: |