|
Forumas » Akustika » Filtru kondensatoriu itampa, ka nusako?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Filtru kondensatoriu itampa, ka nusako? |
Parašytas: 2011 06 29, 09:44 |
|
|
|
|
| Netikiu nei vienu Xtrip stebuklu ir jo super ausimis,kai kondensatoriaus tipas keičia visas AS charakteristikas.Greičiau nepamatuotos emocijos ar Mikės melagėlio pasakos... Ar ne tas pats, tik kitoj saujoj? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 06 29, 09:50 |
|
|
|
|
| PetrasL rašo: |
| Netikiu nei vienu Xtrip stebuklu ir jo super ausimis,kai kondensatoriaus tipas keičia visas AS charakteristikas.Greičiau nepamatuotos emocijos ar Mikės melagėlio pasakos... Ar ne tas pats, tik kitoj saujoj? |
Ne, nu tai, kad realu čia viskas.
Kai aš mašiną nusiplaunu ji man visada ima geriau traukti. o jei dar ir saloną išsisiurbliuoju tai dar geriau traukia.
Kai valytuvų gumytes pasikeičiu irgi smagiau važiuoja. |
|
_________________ If nobody hates you you're doing something boring |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 06 29, 09:58 |
|
|
|
|
Kad tie Audyn, kuriuos jis sudėjo man rodos visai ne akustniam filtram skirti, nesvarbu, kad bepoliai. Ir iš foto atrodo, kad "fuflo" ne Audyn... Čia tas psichologinis atvejis, kai girdi tai ką nori girdėti, nes pakeitei tą ir aną. Ir man dar labai keista ką ten tokios Robert Miles "Children" turi, kad pastebimi skirtumai? Su tokia muzika ieškoti skirtumų labai jau nekas Aš tai pasilieku prie to, kad tom kolonėlėm nieko daryti nereikia, jos tiesiog taip skamba, tik psichologiškai atradai tą pagerėjimą. |
|
_________________ No ground, no sound. |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 06 29, 10:08 |
|
|
|
|
| SPX rašo: |
| Ir man dar labai keista ką ten tokios Robert Miles "Children" turi, kad pastebimi skirtumai? |
Va būtent ! Klausant tokią sintetinę muziką pastebėti skirtumus pakeitus filtro kondensatorius reikia kažką stipresnio nei C2H5OH pavartot. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 06 29, 17:37 |
|
|
|
|
Galiu pasiulyt visiems isminciams gerai prasiplaut ukisku muilu priskretusias ausis ir esamos sistemos kitaip suskambes
Jei automobilyje idesim tiesiogini ismetima vietoj seno uzsikimsusio gamyklinio, net ir be kitu tobulinimu atmosferinis variklis islos papildomos galios. Cia kaip pavizdi daviau, gal kiek per vaizdziai issireikstas skirtumas pakeitus tuos kondensatorius, bet sedejau pusvalandi ir lyginau viena kolonele nutildydamas tai kita ir neatsistebejau skirtumu garse. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 06 29, 18:36 |
|
|
|
|
| xtrip rašo: |
| Galiu pasiulyt visiems isminciams gerai prasiplaut ukisku muilu priskretusias ausis ir esamos sistemos kitaip suskambes...skirtumas pakeitus tuos kondensatorius, bet sedejau pusvalandi ir lyginau viena kolonele nutildydamas tai kita ir neatsistebejau skirtumu garse. |
Pažiūrėčiau ką sakytum, jei kas nors nemačiom sukeistų tas kolonėles vietomis
Nenori padaryti tokio eksperimento ? Nemanau, kad forume po to paviešinsi teisybę, bet dėl savęs. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 06 29, 21:43 |
|
|
|
|
| /\ Nu taip tyčiotis nereikia, žmogus nekaltas, kad kinietiški garsiakalbiai nekokie ir prastai skamba. Kitą kart geriau pataupyt ir nusipirkt daiktą, kurio upgreidint nereikės... |
|
_________________ No ground, no sound. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 06 29, 22:13 |
|
|
|
|
Manes neglumina kazkokio issisokelio replikos drambliukas pats turbut su savo 5.1 skarbonkem ir china receiveriu kaifuoja beklausydamas youtube klipus su 192/24 dac resamplu ir axujenu surroundu drabliuk pedink is kur atejas..
Ps: tvarkos siam forume nera, kas kur nori ten fleimina savo prota rodo.. ka veikia modai?  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 07 01, 09:55 |
|
|
|
|
Klausymas i ta tema.
Cia vienos mano koloneles filtro shema. Kas man gali pasakyt kodel ten yra 2 kondai?
050N - kiek supratau - 5nF.
*
Nuosekliai sujungtas su 4.7mkF 100v (poliariskumo zymejimo neradau)
*
Paskaiciavau (C1*C2)/(C1+C2)=5nF. Kam reikalingas tas antras kondas?
PS : Koloneles kinietiskos. Situ nemesiu. Nauju nepirksiu. Dezes naujas planuoju daryti.
PPS : Rites induktyvumo nezinau, laidas joje vyniotas 0.6mm, apie laido medziaga informacijos taip pat neturiu, orine serdis (jei su terminais suklydau - pataisykit)[/img]
* Detales filtre gali skirtis nuo pateiktu paveiksleliuose, ju tikslas parodyti korpuso tipa. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 07 01, 10:23 |
|
|
|
|
| Rusas pasakytų:dlia zaputyvanija prativnika (dėl priešininko supainiojimo)2kond čia nebūtini užteks ir vieno pusės mikrofarado... kitaip nieko negirdėsi ....net prie 16 Omų garsiakalbio varžos. Gal esi mergelė,kad tokie klausimai iškyla (klausymas ausimis)...O kond varža Xc=1/2ПfC. Taigi. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 07 01, 10:27 |
|
|
|
|
mergele, vyrele, ne apie ta klausiau.
Paaiskink tamsta pasakyma "uzteks 0.5mkF" jeigu isskaiciuota 0.005mkF.
Nori pasakyti filtre dedi koki nori kondensatoriu, ir groja? Stipriai abejoju. Jei klystu - pataisyk, paaiskink.
Aciu |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |