|
Forumas » Telefonija, tinklai, ryšio elektronika » del gsm bangu skleidimo
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
del gsm bangu skleidimo |
Parašytas: 2010 04 15, 17:54 |
|
|
|
|
Ar zinai kodel mobilnikai pasirinko paniekos propaganda? Todel, kad ji veiksminga, isbandyta. Galvu nesukciau, jei tie mobilnikai susirinktu bazines stotis, kur prie mano namu stovi.  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 04 15, 18:05 |
|
|
|
|
| Jons rašo: |
Ar zinai kodel mobilnikai pasirinko paniekos propaganda? Todel, kad ji veiksminga, isbandyta. Galvu nesukciau, jei tie mobilnikai susirinktu bazines stotis, kur prie mano namu stovi.  |
Veiksminga Teo propaganda . Tokiu atveju, derėtu pirma griauti skaitmeninės TV bokštus, nes ten galingumai N kartų didesni. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 04 15, 18:42 |
|
|
|
|
Kiekvienas renkasi kuria propaganda palaikyt pagal savo isankstine nuomone ir pagal nauda. Nors kazkada ir as buvau mobilniku salininkas, bet dabar priesininkas, mat savo kailiu patyriau jo veikima. Palyginus sveikata ir pinigus, pinigai yra nulis. Tik tiek, kad dabar jau zinau: zmogus turi apsauga ir ja reikia saugot.  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 04 15, 22:19 |
|
|
|
|
Kiekvienas renkasi kuria propaganda palaikyt pagal savo isankstine nuomone ir pagal nauda. Nors kazkada ir as buvau mobilniku salininkas, bet dabar priesininkas, mat savo kailiu patyriau jo veikima. Palyginus sveikata ir pinigus, pinigai yra nulis. Tik tiek, kad dabar jau zinau: zmogus turi apsauga ir ja reikia saugot.  |
Arba turi savo nuomonę, paremtą sveika logika ir žiniomis . Gal būtu pravartu skirti psichologinį poveikį (aukštų bokštų baimė), nuo realaus (menki galingumai), kai visai šalia yra daug kartų galingesnių šaltinių, bet jie neveikia??  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 04 16, 06:54 |
|
|
|
|
Vis sieki suniekint . Pas mane mikrobangu baimes nera- tik konstatuoju fakta. Ir su savo sveika logika. Is kur zinai, kad tavo "sveikesne"? Gi ir tos zinios ateina priklausomai nuo isankstines nuomones. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 04 16, 07:24 |
|
|
|
|
| Daryk slopintuva ,yra gan paprastu schemu ,i googgle irasai : "GSM Signal Jammer" ir ieskai ,gali nusipirgti jau gatava gamiklini ,veikianti nedideliu atstumu (10m spinduliu). |
|
_________________ Facebook = Facedumb |
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 04 16, 09:07 |
|
|
|
|
Slopintuvai- ne iseitis, nes sukuria papildomus laukus. Manau, kad galim palikt sia tema.  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 04 16, 17:52 |
|
|
|
|
Vis sieki suniekint . Pas mane mikrobangu baimes nera- tik konstatuoju fakta. Ir su savo sveika logika. Is kur zinai, kad tavo "sveikesne"? Gi ir tos zinios ateina priklausomai nuo isankstines nuomones. |
| Citata: |
| tik konstatuoju fakta. |
Ir kas iš tų pletkų, kuriuos konstatuoji?
Is kur zinai, kad tavo "sveikesne"?  |
Iš fizikos dėsnių, gerbiamasis . Palyginu GSM galingumus su aplinkiniais kitais signalais, ir tikrai žinau .
| Gi ir tos zinios ateina priklausomai nuo isankstines nuomones. |
Čia tu labai klysti. Ne nuomonė formuoja žinias (nors tavo atveju matau, kad taip), o žinios formuoja nuomonę.
Beje, nežinau, kam "dėkoti" už ištrintą mano ankstesnį postą.  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 04 16, 18:43 |
|
|
|
|
As irgi tikrai zinau.  |
Tai ir puiku, jei viską išmatavai ir įvertinai, tai belieka suprasti, kam pelninga kuri propaganda, nes prieš kelis dešimtmečius gyvenome tikrai stiprioje EM bangų apsuptyje ir niekam tai nerūpėjo . |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 04 16, 19:05 |
|
|
|
|
| xina rašo: |
As irgi tikrai zinau.  |
Tai ir puiku, jei viską išmatavai ir įvertinai, tai belieka suprasti, kam pelninga kuri propaganda, nes prieš kelis dešimtmečius gyvenome tikrai stiprioje EM bangų apsuptyje ir niekam tai nerūpėjo . |
Matyt, dazniai skyresi.
Matai, man nereikia ko nors irodinet- savo pojuciais labiau pasitikiu. Todel ir siulau baigt sia tema.  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |