|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 25, 00:54. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Mikrovaldikliai » USBasp problemos
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
USBasp problemos |
Parašytas: 2009 02 26, 21:36 |
|
|
|
|
Sudėjau šituos fuse bitus http://www.soft-land.de/index.php?page=fuses iš sykio pasileido paprašė draivo įrašiau patirkinau yra vietoj kaip ir prašoma, bet kita bėda, gal kas užvesit ant kelio kaip programuoti per USB?
P.s. keliauju dabar in dušą grįžus bandysiu pats nete ir forume knisti...  |
|
|
|
|
|
 |
USBasp problemos |
Parašytas: 2009 02 26, 22:26 |
|
|
|
|
o smagu girdet kad uzsikure reiks ir man pabandyt tuos fuse bitus padaryt kaip tame linke o del programavimo tai nzn kaip usbasp bet mano programatorius dirba tiesiai su avr studio , code vision, ir kitom tai nzn pabandyk per avr studio aptikt programatoriu o seip man atrodo avr dude ima usbasp |
|
|
|
|
|
 |
USBasp problemos |
Parašytas: 2009 02 26, 22:31 |
|
|
|
|
Na ar įrašys hex da rnežinau tik tiek kad xp rado ir draivus susinstalinau... Reiks pabandyti minėtas programas gal kas gausis... |
|
|
|
|
|
 |
USBasp problemos |
Parašytas: 2009 02 26, 22:35 |
|
|
|
|
| dar pony prog pabandyk tipo com pasirinkus gal irgi veiks |
|
|
|
|
|
 |
USBasp problemos |
Parašytas: 2009 02 27, 00:26 |
|
|
|
|
| Vintikas rašo: |
O viso labo pagooglinti reikejo  |
Pagooglinti? man nesunku ti kva aš nežinau kokius raktažodžius naudoti... Jau bandžiau bet nieko gero neradau... Beto aš ir neprašau akd man viską ant lėkštutės padėtų, noriu tik kad ant kelio užvestų, pačiam visada įdomiau susikrapštyti... |
|
|
|
|
|
 |
USBasp problemos |
Parašytas: 2009 02 27, 12:25 |
|
|
|
|
| Elektronix rašo: |
| dar pony prog pabandyk tipo com pasirinkus gal irgi veiks |
USBasp veikia ne serial port principu. Su ponyprog neveiks. |
|
|
|
|
|
 |
USBasp problemos |
Parašytas: 2009 03 03, 17:46 |
|
|
|
|
| Heksogenas rašo: |
Na ar įrašys hex da rnežinau tik tiek kad xp rado ir draivus susinstalinau... Reiks pabandyti minėtas programas gal kas gausis... |
Pavyko irasyt ? |
|
|
|
|
|
 |
USBasp problemos |
Parašytas: 2009 03 12, 21:50 |
|
|
|
|
| as susiduriau su kita problema darant sita daigta. siandiena viska sulytavau ir prijungiu prie usb tai kompas nieko neismeta, kad ka nors rastu. tik schemoje dega vienas sviesos diodas ir viskas. bandziau prie dar dvieju kompu pajungti irgi ta pati rodo. dabar skaitydamas radau viena vieta, kad stabilitronai pusem yra sumaisyti juodas galas i minusa pajungtas, o raudonas i -D o kitas stabilitronas irgi taip pat tik raudonas galas i +D. ar nuo to galejo buti, kad neranda kompas jokio irenginio pajungto? |
|
|
|
|
|
 |
USBasp problemos |
Parašytas: 2009 03 12, 21:57 |
|
|
|
|
Taip ir turi būti. Zeneris yra kaip diodas, tik esant didesnei įtampai nei jo nominalas, jis praleidžia srovę į abi puses. Jūs mane juokinate su savo darbo klaidom  |
|
|
|
|
|
 |
USBasp problemos |
Parašytas: 2009 03 23, 17:02 |
|
|
|
|
| o tam USBasp atmega8 reika atskirai uzprogramuoti ar galima su tuo paciu programatoriu ja programuoti?? |
|
|
|
|
|
 |
USBasp problemos |
Parašytas: 2009 03 23, 17:12 |
|
|
|
|
| pouliusas rašo: |
| o tam USBasp atmega8 reika atskirai uzprogramuoti ar galima su tuo paciu programatoriu ja programuoti?? |
Įdomiai mąstai, o kaip tas programatorius dirbs su tuščia atmega? |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |