|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 22, 00:41. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso stiprintuvai » Mano 6F5P lempinukas (Yra garso nesvarumas ant 1/2max)
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Mano 6F5P lempinukas (Yra garso nesvarumas ant 1/2max) |
Parašytas: 2007 01 21, 20:30 |
|
|
|
|
megztas korpusas, geras labai originalu turbūt gražiausias kokį čia teko matyt  |
|
_________________ Kad ir ne reklama, bet skelbimams čia - ne vieta.
Tokį tekstą čia įrašė forumo administracija. Kaip manot dėl ko? |
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 01 21, 21:21 |
|
|
|
|
Niekaip....
Bandem medziaga ant 300-350 laipsniu ikaitusio daigto, niekas nieko neruko ir net nedege...
O as netikiu, kad tokia lempute (5W kaitimo galia) gali uzdegti tikra vilna... |
|
_________________ Akis už akį, postas už postą!! |
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 01 21, 21:21 |
|
|
|
|
na atkeliaus dar vienas greitu metu
turejau minty purkst chromu, bet apsisprendziau su juodu, tuomet labai isryskes lempu svytejimas. Kontaktai kaip jau sake, tefloniniai, potenciku neradau tu ALPS, tad jei kam nesunku nuoroda duokit, kur pirkot. Potenciometrai paprasti, po 4,50Lt kazkur. Kol kas tiek...  |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 01 21, 21:24 |
|
|
|
|
GLAZUUU, bet mano glazesnis
Tai ka, Minde, bendroj temoj sedesim?
Papasakosi, kaip tau ten sekasi, sudek schemas ar linkus i jas, bandysem gelbet  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 01 21, 21:43 |
|
|
|
|
Yes, sir!
Rytoj kaitinsim visa diena, ziuresim kaip kaista, kaip prasigroja, kaip keiciasi ytampos, testu diena, aisku viskas su prieziura! |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 01 22, 08:30 |
|
|
|
|
Zvalgiausi pora dienu po google ieskodamas patrauklaus korpuso varianto, neradau
Drauge pasiule nunerti, ma patiko
Visgi labai praktiskas dalykas, nereikia jokiu spakliavimu, dazymu, surenki belekaip, uzvelki kaip drabuzi ta virsu ir viskas
Jei reikia lysti i ampo vidu, numaunu, atverciu lempu panele ir viskas matosi...
Bet patikekit kaip jis siltai atrodo kai veikia.... mmmm.... prie jo akim ir sielai gerai Silta, gaivi muzika, nu smagus daigtelis
Aciu  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 01 22, 21:20 |
|
|
|
|
taigi, dar keletas nuotrauku, jau uzbaigtos isores. Trafas viduj guli, lieka tik litavimas. Taip pat kojeles. Tokiu, kokiu noriu, niekur negaunu...
taigi, greitai galesim ir apie si daikta padiskutuot... nekuriu naujos temos, manau i ta pacia verciau rasyti ir pildyti. Tiems, kuriems labai smalsu, tai idesiu ir schemas...  |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 01 23, 11:31 |
|
|
|
|
Nu va, kaitinu visaip ta stipra...
Paleidu muzikikes, pagarsinu winampe ant 50-100% ir stipre max, tai jauciasi toks dzerzgimas, atrodo kaip gestu stipras...
Labai jauiasi ant roko, kur daug gitaru ir astraus garso... Atrodo viskas i viena susiplaka ir dzerzgia labai baisiai...
Cia gal isejimo trafas? Ar kas gali but?? |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |