|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 04 05, 01:14. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Televizija, vaizdo aparatūra » Del kabelines televizijos
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
Del kabelines televizijos |
Parašytas: 2006 03 18, 08:49 |
|
|
|
Sveiki,idomu butu suzinoti nuo ko priklauso rodomu kanalu kiekis.Tarkim jei moki pvz 10litu matai 8kanalus,o jei 24litus matai 40 kanalu,nuo ko cia priklauso.Esu girdejas,kad nuo skirstituvo jautrumo,kuo jautresnis tuo daugiau kanalu galima matyt.Idomu jusu nuomones suzinot. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 03 18, 13:24 |
|
|
|
žemadažnis filtras pastatomas, ir matai tik tuos kanalus kurių nenufiltravo  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 03 18, 20:40 |
|
|
|
O kaip galima butu pasidaryt,kad galeciau matyt daugiau kanalu nes dabar tik 8 matau kanalus,o daugiau moket nesinori. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 03 19, 18:46 |
|
|
|
Apsvieskit mane prasau, kokios kabelines TV operatorius ir kokiame mieste siais laikais tokiu budu kanalu skaiciu riboja ? Kiek zinau (gal but ne viska zinau) siais laikais kanalai yra koduojami ir taip apribojamas ju ziurejimas, bet kad siais laikais dar filtrais kas nors iskirpinetu tikrai negirdejau. Kad mazai kanalu rodo dazniausiai buna del to kad teliko selektorius "per siauras". Bet, bent jau Vilniuj kabelinese TV Vinita ir Cgates, netgi neturint hiperband selektoriaus, galima ziureti tikrai daugiau negu 10 kanalu. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 03 19, 20:35 |
|
|
|
suskis rašo: |
kaip suprast "be intervencijos"? |
be įsikišimo
SIGIS rašo: |
Apsvieskit mane prasau, kokios kabelines TV operatorius ir kokiame mieste siais laikais tokiu budu kanalu skaiciu riboja ? Kiek zinau (gal but ne viska zinau) siais laikais kanalai yra koduojami ir taip apribojamas ju ziurejimas, bet kad siais laikais dar filtrais kas nors iskirpinetu tikrai negirdejau. Kad mazai kanalu rodo dazniausiai buna del to kad teliko selektorius "per siauras". Bet, bent jau Vilniuj kabelinese TV Vinita ir Cgates, netgi neturint hiperband selektoriaus, galima ziureti tikrai daugiau negu 10 kanalu. |
taip kanalai ribojami daug kur, jeigu žiūri paprastą analoginę kabelinę TV, juk yra didelis pasirinkimas žiūrimų kanalų paketų ir reikia juos atskirti, ir kiekvienam iš stoties kabelio atskiro juk neatvesi, pvz. į daugiabutį ateina pilnas, nefiltruotas signalas, o po to jau atskirai nufiltruojami kiekvienam pagal poreikius.
ir žinoma jeigu tinklas jau atnaujintas, naudojama optika iki namų, tuomet kanalų valdymas vyksta skaitmeniniu būdu. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 03 19, 22:17 |
|
|
|
Ar rašo:
[quote]taip kanalai ribojami daug kur, jeigu žiūri paprastą analoginę kabelinę TV, juk yra didelis pasirinkimas žiūrimų kanalų paketų ir reikia juos atskirti, ir kiekvienam iš stoties kabelio atskiro juk neatvesi[/quote]
As suprantu kad taip galima suformuoti atskirus paketus, tik taip ir liko neaisku koks operatorius ir kokiame mieste siandien naudoja toki pasenusi buda ? Pvz. Vilniui, kiek man zinoma, nei vienas operatorius nenaudoja tokio budo. Jei moki abonentini tai ir ziuri visus nekoduotus kanalus (virs 40 kanalu). Kitas dalykas su koduotais, ten dazniausiai kekvienas koduotas kanalas apmokestinamas atskirai, be to reikia dar ir dekoderi tureti. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 03 20, 18:28 |
|
|
|
Ar" teisingai mastai.As ir klausiu gal iseitu radio detaliu parduotuvej nusipirkt koki jautresni filtra ar atrakotuva ir sukeisti skydineje juos |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 03 20, 20:13 |
|
|
|
jeigu nepaslėpta KTV įranga už spynos, ir aišku jeigu ten kas nors filtruojama , tuomet gali vietoj filtro pajungti kokį muliažą. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 03 20, 22:05 |
|
|
|
bet,kad nezinau ka konkreciai nusipirkt.siaip skydine neuzrakinta laidu milijonas,savo kabeli atsekau per kazkoki atsakotuva pajungtas 16db.gal man vietoj to nusipirkt kazkoki jautresni atsakotuva |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 03 21, 09:19 |
|
|
|
Aisku, pasirodo yra Lietuvoje ir tokiu kabeliniu, man gyvai matyti tokios neteko. Neaiskus man biski pats kabeliu isvedziojimas, iseitu taip kad toje pacioje skydineje eina skirtingi kabeliai skirtingiems paketams. Arba kabelis eina vienas ir tie filtrai gudriai uzmaskuoti dalikliose. Mano galva tai variantai du, paimk kita dalikli ir pajunk vietoj to 16db, jei prades rodyti visus kanalus tai vadinasi filtrai sumontuoti dalikliose. Jei taip nebus tada reikia jungtis prie kito paketo kabelio (aisku jei toks yra). |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 03 21, 21:57 |
|
|
|
Bet tai koki dalikli pirkti?Gal,kad butu daugiau decibelu?Ant to daliklio kur mano kabelis prijungtas eina trys kabeliai,vadinasi vienas kabelis dar nueina kaimynui kaip pajungsiu kita dalikli gali kaimynui prastai pradet rodyt telikas,issikvies kabelines tv meistrus ir tie atseks galus,kas del to kaltas. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 03 22, 13:05 |
|
|
|
pakeitęs daliklį nieko nepakeisi, reikia atsekti kur toliau kabelis nuo daliklio eina, nes nemanau, kad pačiame daliklyje bus filtras, kaži ar tokių iš vis yra  |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |