|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 05 11, 16:53. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Autoelektronika » golf3 perpila kura
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
 |
golf3 perpila kura |
Parašytas: 2006 02 12, 00:52 |
|
|
|
Sveiki,gal kas gali kokiu dar patarimu duoti,kaip sutvarkiti kuro perpilima.Masina golf3 94 metu,1,6litro,mono purskalas.Salta vos galima uzvesti su benzinu,jei uzsiveda tai reikia duoti gazo kokias 2,3 minutes kad neuzgestu,nes tada bus amen.Per salciu tik su dujom uzkurdavau.Kai susila motoras,tada viskas ok.cia.Cia vienam servise panevezyje ziurejo,nieko neranda,zondas ok,purkstukas ok,sake tipo tenperaturos daviklis truputi lankas rodo,pakeiciau i nauja,tas pats,tik temperatura daba darbine rodo 110.Sklendes ligio davikli,kur sone maisituvo randasi pasukiojo,tipo pades,nieko.Kame dar saknis gali buti?Arba kur meistru rasti aplink Panevezy?busiu dekingas uz betkoki atsakima. |
|
|
|
|
 |
 |
golf3 perpila kura |
Parašytas: 2006 02 12, 01:18 |
|
|
|
Ir as prie to pacio noriu paklausti yra golf 3 TDI, temperaturos rodykle vos vos pajuda is vietos pilnai isilus varikliui. ar sitam variklyje yra daugiau temperaturos davikliu, ar tik tas vienas virsutineje desineje variklio dalyje vamzdyje, su keturiais kontaktais? ar yra temperaturos davikliu ir daugiau? ar gali buti ne jis kaltas? |
|
|
|
|
 |
golf3 perpila kura |
Parašytas: 2006 02 12, 01:30 |
|
|
|
Kiek man aiskino,cia tu golfu liga yra tie davikliai.Jis vienas ir yra. |
|
|
|
|
 |
golf3 perpila kura |
Parašytas: 2006 02 12, 01:34 |
|
|
|
yra zalia spalva zymeti, o yra geltona. kuo jie skiriasi? |
|
|
|
|
 |
golf3 perpila kura |
Parašytas: 2006 02 12, 01:45 |
|
|
|
Niekada neziurek i daviklio spalva,vienur jis gaminamas melynas kitoj saly juodas reikia ziureti i koda o ar daviklis blogas lengva isitikint: i geltonai raudona laida paduok mase rodykle turi uzsilenkt.Bet jeigu nelabai silta ora pucia tai gal termostatas atsidares ir temperatura nekyla |
|
|
|
|
 |
 |
golf3 perpila kura |
Parašytas: 2006 02 12, 01:46 |
|
|
|
ast rašo: |
Ir as prie to pacio noriu paklausti yra golf 3 TDI, temperaturos rodykle vos vos pajuda is vietos pilnai isilus varikliui. ar sitam variklyje yra daugiau temperaturos davikliu, ar tik tas vienas virsutineje desineje variklio dalyje vamzdyje, su keturiais kontaktais? ar yra temperaturos davikliu ir daugiau? ar gali buti ne jis kaltas? |
Greiciausiai bus keistas skydelis, galiu truputi sumeluoti, bet tikrai zinau kad yra bent du, ogal ir daugiau temperaturos daviklio varzos standartu. Kiek esu susidures senesniuose modeliuose 90C varza yra apie 80 Omu, o naujasniuose modeliuose apie 150-200 om, jei daviklis naujesnis, o skydas senesnis prie normalios temperaturos rodykle nesiekia net 70C, vakar tokia problema turejau butent su Golf III 95' , po savaitgalio ieskosiu skydelio, galesiu parasyti apie rezultatus.
p.s. Daviklis butent tas su keturiais kontaktais, nepulk pirkti ir keisti. |
|
|
|
|
 |
 |
golf3 perpila kura |
Parašytas: 2006 02 12, 01:50 |
|
|
|
Termostatas pas mane geras pucia karsti "net plastmases lydosi".
prie normalios variklio temperaturos rodykle buna pakilusi ties idikatoriaus pradzioje baltos spalvos viduri. golfas 94 metu
lauksiu rezultatu |
|
|
|
|
 |
golf3 perpila kura |
Parašytas: 2006 02 12, 01:52 |
|
|
|
Tavo pozymiai 1:1 kaip buvo mano vakarikscio kliento. Parasysiu kas gausis. |
|
|
|
|
 |
golf3 perpila kura |
Parašytas: 2006 02 12, 14:48 |
|
|
|
o kaip del ipurskimo?ar niekam neteko su tuo susidurti? |
|
|
|
|
 |
golf3 perpila kura |
Parašytas: 2006 02 13, 02:15 |
|
|
|
Del ipurskimo jei viska ziurejai pabandyk pakeisti ECU, siuose modeliuose gana daznai jie nugrybauja, turejau atvejus kai perpildavo, kai pradedavo neprognozuojamai kisti purkstuko darbo laikas, kai padirbus kokias 10 sec uzdegimo kampas sokdavo i pievas - visais atvejais buvo ECU, paskutini pavyko sutvarkyti, kitus keiciau. |
|
|
|
|
 |
golf3 perpila kura |
Parašytas: 2006 02 13, 02:58 |
|
|
|
audre rašo: |
Niekada neziurek i daviklio spalva,vienur jis gaminamas melynas kitoj saly juodas reikia ziureti i koda o ar daviklis blogas lengva isitikint: i geltonai raudona laida paduok mase rodykle turi uzsilenkt.Bet jeigu nelabai silta ora pucia tai gal termostatas atsidares ir temperatura nekyla |
siandien pabandziau pajungiau ta laida prie mases, rodykle uzsilenkia |
|
|
|
|
 |
golf3 perpila kura |
Parašytas: 2006 02 13, 23:26 |
|
|
|
tai va, gavau as viena davikli nuo vw pasat 1,9 TD variklio 92 metu, (man jis nieko nekainavo) pakeiciau, tas pati sh**a rodo indikatorius. |
|
|
|
|
 |
golf3 perpila kura |
Parašytas: 2006 02 14, 00:11 |
|
|
|
Man su tais davikliais irgi pievos,siandie tris buvau naujus idejes,niekas nepakito,kaip 110 buvo taip ir liko.Vienas geltonas 18lt,kitas geltonas 44lt,kitas zalias is vw salono zalias(made in luxembourg)100lt.Del ecu keitimo,as manau kad siulai man deveta bandit idet,nes naujo pirkimas toligus masinos pirkimui(ir kazin ar dar uzteks).O gal galima sena pagidit,isplaust spiritu,pakeist elektrolitus,perlakuoti? |
|
|
|
|
 |
golf3 perpila kura |
Parašytas: 2006 02 15, 01:37 |
|
|
|
Kad ten dazniausiai nuproteja ne kondensatoriai, tam kur pavyko prikelti keiciau 52 koju mikruske. |
|
|
|
|
 |
golf3 perpila kura |
Parašytas: 2006 02 15, 02:26 |
|
|
|
ast rašo: |
tai va, gavau as viena davikli nuo vw pasat 1,9 TD variklio 92 metu, (man jis nieko nekainavo) pakeiciau, tas pati sh**a rodo indikatorius. |
pakeitud i kita davikli dar nustojo veikti zvakiu kaitinimas, teko pastatyti senaji i vieta |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |