|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 03 31, 14:32. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Akustika » Perklausos/susiburimai
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
 |
Perklausos/susiburimai |
Parašytas: 2011 03 07, 15:34 |
|
|
|
Kai susipazinau asmeniskai su Vec7or, pasnekejom kad butu smagu padaryti kazkokiu susibegimu, paklausyti muzikos ir pan.
Taigi noreciau pakviesti visus kam idomu prisijungti si sekmadieni prie visu muzikos megeju. Perklausa pradesime 12:00. Rekomenduoju su savimi tureti viena - tris geros kokybes cd irasus su jusu megstama muzika. Klausysimes siu koloneliu
http://www.gsp.projektas.lt/GSP%20-%20SE60-2%20bookshelf.htm
Tai paskutine dedikuota perklausa joms. Manau daug kam idomu kiek sugeba isgroti toks nedidukas garsiakalbis. Laukiu visu ir nesidrovekit atvykti. Labai noreciau kad atvyktu tiek mano pazystami asmenys tiek tie kuriu nepazystu bet bendraujame cia forume. Mielai priimsiu visus norincius.
Mano telefonas pasiteiravimui 866226342 arba PM |
|
|
|
|
 |
Perklausos/susiburimai |
Parašytas: 2011 03 07, 23:40 |
|
|
|
Idomu butu isgirst, gal susigundysiu ir atvyksiu. Idomu isgirst skirtuma tarp ju ir mano wavecor'u  |
|
|
|
|
 |
Perklausos/susiburimai |
Parašytas: 2011 03 08, 00:18 |
|
|
|
atsivezk, papildoma technika perklausas labai pagyvina. Beja gal galetum mesteleti cia visiem savo koloneliu pora foto su schemutem ar matavimais jei tokie buvo? Tinka ir linkas i tema jei buvai sukures. Beja, del tikslaus adreso PM arba telefonu |
|
|
|
|
 |
 |
Perklausos/susiburimai |
Parašytas: 2011 03 08, 09:49 |
|
|
|
GSP rašo: |
atsivezk, papildoma technika perklausas labai pagyvina. Beja gal galetum mesteleti cia visiem savo koloneliu pora foto su schemutem ar matavimais jei tokie buvo? Tinka ir linkas i tema jei buvai sukures. Beja, del tikslaus adreso PM arba telefonu |
Foto sudesiu i galerija, kai bus pilnai uzbaigta, kadangi esu studentas is sito neuzsidirbu, darau savo malonumui, tai projekta planuoju uzbaigt vasaros metu po sesijos, ji sudaro:
x2 WF168WA02-01
x1 TW030WA08-01
O is dalies maza uzuomina - mano avataras.
matavimo tikslaus nebuvo, viskas skaiciuota su programa WinISD ir savo ausim(reiks paieskot grafiko, pamenu, kad man nepatiko ties 1k hz nezymi duobe)  |
|
|
|
|
 |
Perklausos/susiburimai |
Parašytas: 2011 03 08, 10:18 |
|
|
|
Būtų įdomu ir atsiliepimus išgirst buvusių perklausoj. |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
 |
Perklausos/susiburimai |
Parašytas: 2011 03 12, 14:08 |
|
|
|
noriu priminti kad nepamirstumet rytoj (13d) 12:00 atvykti pas mane i perklausa  |
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
Perklausos/susiburimai |
Parašytas: 2011 03 13, 20:08 |
|
|
|
na ka perklausa ivyko klausem kaip ir planuota nuo 12:00 iki 17:00 ir dar su VEC7OR pasilikom papildomai pusantros valandos po visko ramiam pasnekesiui apie viska Dziugu kad susirinko tiek zmoniu, tikrai nesitikejau kad daugelis kviestu zmoniu atvyks, labai dekoju visiem susirinkusiem, tikrai smagiai ir turiningai praleidome laika. Zinoma, pirmoji mano rimtesne perklausa su didesniu kiekiu zmoniu , todel truputi stresavau jei kas buvo ne taip sklandziai nepykit
Eiga buvo tokia : pradzioje supazindinau svecius su savo sistema. Tam klauseme mano atrinktu irasu kurie mano manymu labiausiai perteike koloneliu gerasias savybes. Po to buvo dedami jau atsivezti sveciu kompaktai ir kiekvienas individualiai galejo susipazinti su sistema klausydamas zinomus kurinius. Isklausiau apibendrintas isvadas apie koloneles, kurios beja labai atitiko mano prognozuotas, del to dziaugiuosi. Kiek pavelave atvyko Gramofono forumo keli nariai, perklausa pakrypo truputi i "gramofoniska" puse ir inese truputi daugiau gyvumo. Veliau klauseme Contax gaminto Ciuffolio, S.G gaminto A klases stiprintuvelio ir VSA gaminto AB klases stiprintuvo. Mano nuomone pagal kokybe susideliojo taip : geriausiai tuo metu klausytai muzikai skambejo S.G stiprintuvas, tada Ciuffoli, Denonas ir VSA. Kiti tikiuosi papildys. Visumoje esu mini renginuku patenkintas, ir lauksiu kad dalyvave asmenys pasidalintu ispudziais su kitais forumo dalyviais kurie negalejo/nenorejo atvykti
Keletas foto. Nelabai kokybiskos, nes ne foto sesija galvoje buvo
 |
|
|
|
|
 |
 |
Perklausos/susiburimai |
Parašytas: 2011 03 13, 21:27 |
|
|
|
Fainai. Kaip supratau čia buvo tos raudonosios "smaugiamos"? Ciufolis spėju turėjo būti tas galingesnis... |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
 |
 |
Perklausos/susiburimai |
Parašytas: 2011 03 13, 22:37 |
|
|
|
Na ka galiu pasakyt buvo visai smagus susiburimas. Ir tokie mano ispudziai:
Visu pirma, malonu buvo susipazinti su Gediminu (GSP)
Antra, tikrai nustebau pamates sias koloneles, tikrai atrodo geriau, nei pateiktos nuotraukose.
Apie muzika:
Klausydamas jo atrinktu irasu, labiausiai patiko man kuriniu vokalas, atrode taip lyg sedi scenoj ir klausai gyvo balso skirtumas tas, kad matai koloneles.
Kitas idomus dalykas, kad kolonelese netruksta zemo daznio, nors garsiakalbiai mazi, taciau zemu tikrai nemaza. Gal tik vienas mazas pastebejimas, kad zemadazniu srityje truksta tokio agresyvumo...
Apibendrinus kokybe, dizaina ir kaina, tai sakyciau jos tikrai atgroja savo kaina, gal net ir pranoksta kitas koloneles, kokias man teko klausyt salonuose.
Vertinciau 9.5/10 - mano nuomone.
Tai tiek, trumpai siam kartui  |
|
|
|
|
 |
 |
Perklausos/susiburimai |
Parašytas: 2011 03 13, 23:03 |
|
|
|
Pirmiausiai noreciau padekot musu host'ui uz suteikta galimybe, skania arbata ir jaukia atmosfera.
Del koloneliu - nuo praeto perklausymo buvo pataisytos kai kurios bedos, aplamai rezultatas teigiamas, viskas savo vietoj, just as expected, duot balu negaliu nes tas 10 nzn kur randasi.
Del stipriaku - AB Holtonas klases grojo panashiai kaip ir Denon, Technics grojo prasciau uz Denon, bet IMO skirtumas buvo paneigiamai mazas. A klase man sunkoka apibudint butu, kaip ir "svelniai, siltai ir lempishkai", bet sumazejo aukstu ir zemu, gal tesiog pasidare kitaip, bet skirtumas akivaizdus, gal tesiog 'it grows on you'.
Gramofono chebra klausesi daugiau aparaturos o ne muzikos.
Kai kurios savo irashus reikia atidziau perziuret.
Ishgirdau keista nuomone apie garsiakalbiu dempfingavima. |
|
_________________ My rhombicosidodecahedron is bigger than yours. |
|
|
|
 |
 |
Perklausos/susiburimai |
Parašytas: 2011 03 13, 23:46 |
|
|
|
Citata: |
Vertinciau 9.5/10 - mano nuomone. |
Oho
Man įdomu būtų sužinoti kokie buvo stiprintuvų galingumai. |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |
FS25 Tractors