|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 12 11, 23:27. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Pareiškimai, padėkos, skundai » PARDAVĖJAS: briuselis
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
|
PARDAVĖJAS: briuselis |
Parašytas: 2010 08 09, 20:33 |
|
|
|
Labai dekui "briuselis" viskas buvo atlikta greitai ir normalia kaina. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2010 08 09, 20:36 |
|
|
|
Patikimas pardavėjas. Ir golfas neglogas. |
|
_________________ greitai ir pigiai nebūna gerai
pigiai ir gerai nebūna greitai
gerai ir greitai nebūna pigiai |
|
|
|
|
Parašytas: 2010 08 16, 18:09 |
|
|
|
Nustebinote, aš turėjau trys kartus su jo reikalus. Ir rezultatas <0>.Tiktai pažadai , muilinimas ir patyčios. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2010 08 16, 18:14 |
|
|
|
jurpan rašo: |
Nustebinote, aš turėjau trys kartus su jo reikalus. Ir rezultatas <0>.Tiktai pažadai , muilinimas ir patyčios. |
as turejau reikalu ne syki,viskas tvarkingai,buvo ivygdyta |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2010 08 16, 19:46 |
|
|
|
As pirkau is jo viskas ok , graziai supakuota , netempe gumos. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2010 08 17, 13:04 |
|
|
|
jurpan rašo: |
Meluoji susiriesdamas,jokių reikalų aš su tavim neturėjau,nieko nežadėjau ir nieko nesiunčiau.O kad tu durnių volioji tai faktas,net nesiklausai ką tau aiškinu. |
|
_________________ Tsss,nepliurpk,Briuselis klausosi!!! |
|
|
|
|
Parašytas: 2010 08 18, 00:04 |
|
|
|
As irgi turejau reikalu, bet gavosi taip, kad issiunte i komandiruote darboviete ir neturejau galimybes pabaikt sandorio todel Briuselis ant manes supyko kita kart tikiuosi pasitaisyti.. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2010 08 18, 07:34 |
|
|
|
TomasK rašo: |
As irgi turejau reikalu, bet gavosi taip, kad issiunte i komandiruote darboviete ir neturejau galimybes pabaikt sandorio todel Briuselis ant manes supyko kita kart tikiuosi pasitaisyti.. |
man rodos tu kažką painioji-kol nepriimti abipusi įsipareigojimai kiekvienas dalyvis gali atsisakyti pradėto sandorįo ,neatsimenu kad dėl to būčiau pykęs. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2010 08 19, 19:19 |
|
|
|
Jo, geras tas Briuselis, viskas su juo puikiai susitariama. Taigi, patikimas veikėjas |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2010 08 19, 19:24 |
|
|
|
Malonu, kad pasitaisė, tik iki šiol neatsiprašė .. jis žino, už ką. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2010 08 19, 22:41 |
|
|
|
Norejau nupirkt lcd hd 2x16, buvom sutare, kad pervesiu pinigus ir nepervedziau nes taip durnaj gavosi. Toks durnas darbas - nezinai kada kur issius, dabar pvz Maltoj sedziu ir pavydziu, kaip jum gera 15 laipsniu, lietutis, vesu.. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2010 08 20, 19:37 |
|
|
|
xina rašo: |
vis dar siunti kad nedadėjau maitblokio prie to televizoriaus,nebuvo komplekte to maitblokio,būčiau žinojęs kad taip užsiciklinsi ,be problemų tą maitblokį būčiau dadėjas už savo sąskaitą.Nes iš Izraėlio turim atsisiuntę tų maitblokių virš 100 vnt
žinai aš tos tavo žinutės vis laukiau laukiau,pagaliau sulaukiau ,smulkmetiškas tu gerbiamasai.Beveik už dyką atidaviau naują tv ir vis dar problemos iki šiol.Beje, ar tu skiri veikiantį televizorių nuo neveikiančio?
gražinsiu aš tau tuos pinigus ,o televizorių gali pasilikti sau.pranešk sąsk nr kur grąžinti pinigus,nes tavo dūšia iki šiol nerimsta,nusišikt man ant tų 30 Lt |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2010 08 20, 20:15 |
|
|
|
briuselis rašo: |
xina rašo: |
vis dar siunti kad nedadėjau maitblokio prie to televizoriaus,nebuvo komplekte to maitblokio,būčiau žinojęs kad taip užsiciklinsi ,be problemų tą maitblokį būčiau dadėjas už savo sąskaitą.Nes iš Izraėlio turim atsisiuntę tų maitblokių virš 100 vnt
žinai aš tos tavo žinutės vis laukiau laukiau,pagaliau sulaukiau ,smulkmetiškas tu gerbiamasai.Beveik už dyką atidaviau naują tv ir vis dar problemos iki šiol.Beje, ar tu skiri veikiantį televizorių nuo neveikiančio?
gražinsiu aš tau tuos pinigus ,o televizorių gali pasilikti sau.pranešk sąsk nr kur grąžinti pinigus,nes tavo dūšia iki šiol nerimsta,nusišikt man ant tų 30 Lt |
Dabar jau bandai meluoti visiems;
Citata: |
Beveik už dyką atidaviau naują tv ir vis dar problemos iki šiol.Beje, ar tu skiri veikiantį televizorių nuo neveikiančio? |
Jis toks "naujas", kad apačia beveik pradilusi nuo stumdymo po stalus, o ekrano stikle gilūs įbrėžimai, nors rašei, kad naujas. Dėl veikimo- beveik veikė, tik nebuvo sinchronizacijos, teko keisti elektrolitus, ir kreivarankio išderinta vaizdo geometrija, net korpusas kreivai surinktas, neįtaikyti pazai.
Dėl pinigų, tai pasidėk juos ant stalo prisiminimui, blogai tai, kad griauni pasitikėjimą. O malonu, kad yra kas ir gerai atsiliepia, reiškia taisaisi.
Beje, tą teliką pirkau ne sau, o kadangi nupirkau tokį, tai jis ir liko mano spintoje. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2010 08 20, 21:26 |
|
|
|
.Jei nereikia mano pinigų tadu susikišk tą austrų tv į antrą galą |